Борбата за оставане в А група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Grigorov
Контакти:

Re: Борбата за оставане в А група

Мнениеот Grigorov » 04 мар 2013 10:44

Ботев Враца мисля,че са пътници ... според мен те ще са последни. Етър най вероятно ще изпаднат ... мисля,че турците ще ги съсипят. 3-тия изпадащ е Пирин ... тия са просто скарани с топкота, като ги гледах срещу нас(Миньор) как не умееха да си подадът топката(а ние сме отбор без подготовка и с исцяло нов съста). И четвъртия ще е измеждо Миньор,Локо и Берое .... Мачът в идния кръг между Локо и Миньор е много вожен и за двата отбора,но ако Миньор вземе мача Локо 80% изпада ...

BOSS
Контакти:

Мнениеот BOSS » 04 мар 2013 20:48

Grigorov написа:Ботев Враца мисля,че са пътници ... според мен те ще са последни. Етър най вероятно ще изпаднат ... мисля,че турците ще ги съсипят. 3-тия изпадащ е Пирин ... тия са просто скарани с топкота, като ги гледах срещу нас(Миньор) как не умееха да си подадът топката(а ние сме отбор без подготовка и с исцяло нов съста). И четвъртия ще е измеждо Миньор,Локо и Берое .... Мачът в идния кръг между Локо и Миньор е много вожен и за двата отбора,но ако Миньор вземе мача Локо 80% изпада ...

До третия изпадащ добре си ги подредил :) За четвърти изпадащ си забравил Монтана ;)

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 05 мар 2013 13:21

На вас май не ви стана ясно ,че Монтана направиха доста прилична селекция и ако изпаднат то ще е заради Джамбаски... даже очаквам ако загубят от Славия да му бият шута.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 05 мар 2013 13:28

Освен Тиаго Мирасема,който е доста спорен играч,кой друг са взели,който може да предизвика някаква положителна промяна ?

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 10 мар 2013 09:31

Не мога да разбера , дали Етър са вдигнали класата с тези 20 нови чужденци или просто имат късмет до момента ? Срещу Монтана играха с човек повече , а срещу Черно море имаха само един удар към вратата. Следващите мачове им са срещу Берое , Пирин и Локо (Сф) и там ще си решат съдбата.

Върни се в “Футбол - България”