modor написа:А група на световно ниво
Разбира се - Шампионска лига пасти да яде

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
modor написа:А група на световно ниво
modor написа:BadBoy написа:Много ми е интересно къде ще поставят тези 20 камери, да не говорим пък за Full HD.
TV7 и News 7 доколкото зная не се излъчват в HD формат, така че и тук е яко реклама и нищо повече
Това ще стане март месец......
Parmalat написа:........ Каналът, наследник на Би Би Ти ще стартира излъчването си в началото на март във Full HD формат. Първоначално ще се излъчват само мачове, новини и документални филми, но впоследствие програмата ще бъде обогатена. Дербитата в "А" група ще бъдат предавани с близо 20 HD камери.
http://football24.bg/novina/101953-smen ... na-a-grupa
Това е добър ход за телевизията.Досега май не са предавали футболен мач в България с 20 камери и Full HD формат?
BadBoy написа:Много ми е интересно къде ще поставят тези 20 камери, да не говорим пък за Full HD.
TV7 и News 7 доколкото зная не се излъчват в HD формат, така че и тук е яко реклама и нищо повече
ЕМИЛ написа:Parmalat написа:Родната "А" група вече има ново име. Генералният спонсор News 7 (сега Би Би Ти) даде името на марката си на шампионата. Така до края на сезона първенството ще се нарича "News 7 футболно първенство".
ебати тъпото име
volf написа:Parmalat написа:........ Каналът, наследник на Би Би Ти ще стартира излъчването си в началото на март във Full HD формат. Първоначално ще се излъчват само мачове, новини и документални филми, но впоследствие програмата ще бъде обогатена. Дербитата в "А" група ще бъдат предавани с близо 20 HD камери.
http://football24.bg/novina/101953-smen ... na-a-grupa
Това е добър ход за телевизията.Досега май не са предавали футболен мач в България с 20 камери и Full HD формат?
За съжаление, убеден съм, че този формат ще съществува само в мокрите сънища на Бареков!
Той е същият голословец, както и Бат Венци, но неможе да го достигне на ниво "цинизъм".
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта