Мъри: Футбол и през лятото в България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Re: Мъри: Футбол и през лятото в България

Мнениеот Corwin » 23 яну 2013 17:47

Мъри както винаги прекали. Но е прав индиректно - шампионатът ни почва твърде късно (с около 1 месец по-късно, отколкото би трябвало).

kostadin_1914
Контакти:

Мнениеот kostadin_1914 » 23 яну 2013 17:52

Ми така е ! За преден път показа ,че той е много интелигентен! И както винаги е прав! Лятото е най-хубавото време да гледаш футбол! В англия играят и на сняг ! В момента беше 15 градуса днес спокойно можеше да се играе! ПРекъсва се първенството до 15 януари и лятото без почивка 1 седмица максимум и това е! Ако не го направим това няма да изплуваме от дъното никога!

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Мнениеот Gunners » 23 яну 2013 17:53

Това се глупости. Опомнете се. Твърдо против. Лятото всеки работи сезонни работи, ходи напред назад по почивки. По стадионите няма да има и 200 души на мачовете, защото никой не си стои в собствения град лятото.

По-скоро съм ЗА втория полусезон да не започва чак пред Март месец, а а началото на февруари примерно ! Смисъл думата ми е зимната пауза да не е толкова голяма както е сега !
Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 23 яну 2013 17:55

По-добре да не се играе на рулетка със зимата, защото както сега е топла, след това може да налегне тежка зима със сняг. Нека се почва от март месец, но да се съкрати лятото. Нямам представа от различните методики в треньорството, но така трябва да са подготвени отборите, че да бъдат свежарки в началото на юли за мачовете в Европа. Това може да стане, само ако вече сме изиграли поне един кръг от първенството. Календарът ни трябва да е съобразен с нашите условия, а да не гледаме, кога почват големите първенства.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 23 яну 2013 17:57

Gunners написа:Това се глупости. Опомнете се. Твърдо против. Лятото всеки работи сезонни работи, ходи напред назад по почивки. По стадионите няма да има и 200 души на мачовете, защото никой не си стои в собствения град лятото.

По-скоро съм ЗА втория полусезон да не започва чак пред Март месец, а а началото на февруари примерно ! Смисъл думата ми е зимната пауза да не е толкова голяма както е сега !

И колко хора мислиш, че ще има зимата по стадионите? Нищо не пречи, когато първенството ни свърши средата/края на май, новото да почне средата/края на юни и така да сме във форма за евротурнирите (съжалявам, че се повтарям за енти път).

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 23 яну 2013 17:58

Добре бе мааму стара, като пишете нещо мислите ли преди това? Нали ако стане тва зимата ще се почива 5!!! месеца? Пет месеца...къде го има тва. Как един професионален футболист ще почива пет поредни месеца в годината! Аре мислете малко и с горната глава.

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Мнениеот Gunners » 23 яну 2013 18:00

ehh написа:
Gunners написа:Това се глупости. Опомнете се. Твърдо против. Лятото всеки работи сезонни работи, ходи напред назад по почивки. По стадионите няма да има и 200 души на мачовете, защото никой не си стои в собствения град лятото.

И колко хора мислиш, че ще има зимата по стадионите? Нищо не пречи, когато първенството ни свърши средата/края на май, новото да почне средата/края на юни и така да сме във форма за евротурнирите (съжалявам, че се повтарям за енти път).

Глупости са това ! Цяла Европа почива лятото, никъде няма футбол само ние тука ще правим революции. Не ми е ясно Мърси откога започна да дава акъл кога какво да се прави в БГ футбола..

Ето и колегата над мен го каза правилно, ако се започне Юни новото първенство, зимата 5 месеца ли ще се почива ??? Абсурди само да искаш....
Изображение

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 23 яну 2013 18:05

terata написа:Добре бе мааму стара, като пишете нещо мислите ли преди това? Нали ако стане тва зимата ще се почива 5!!! месеца? Пет месеца...къде го има тва. Как един професионален футболист ще почива пет поредни месеца в годината! Аре мислете малко и с горната глава.

Първо как ги изброи 5, като аз ги броя 3 - декември, януари и февруари- целите, от които той реално ще почива 1 месец, а през останалото време ще тренира и ще изиграе един куп контроли. 8-)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 23 яну 2013 18:08

doktora25 написа:
terata написа:Добре бе мааму стара, като пишете нещо мислите ли преди това? Нали ако стане тва зимата ще се почива 5!!! месеца? Пет месеца...къде го има тва. Как един професионален футболист ще почива пет поредни месеца в годината! Аре мислете малко и с горната глава.

Първо как ги изброи 5, като аз ги броя 3 - декември, януари и февруари- целите, от които той реално ще почива 1 месец, а през останалото време ще тренира и ще изиграе един куп контроли. 8-)

Значи сега почиват декември, януари и февруари... намаляваме лятната пауза на само 1-2 седмици, но в същото време броя на мачове остава същия, но отново зимата ще почиват декември, януари и февруари. Математиката нещо ти куца, колега ;)

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 23 яну 2013 18:11

Gunners написа:
ehh написа:

Глупости са това ! Цяла Европа почива лятото, никъде няма футбол само ние тука ще правим революции. Не ми е ясно Мърси откога започна да дава акъл кога какво да се прави в БГ футбола..

Ето и колегата над мен го каза правилно, ако се започне Юни новото първенство, зимата 5 месеца ли ще се почива ??? Абсурди само да искаш....

Добре, де, май не четем, какво пише всеки един от нас. Аз казвам, че ние не трябва да се съобразяваме с календара на първенствата на върха в ранг листатата, ти сега ме питаш това. Някъде по назад дадох пример, с кой трябва да се съобразяваме и да следваме като пример. И проверих: първенствата на Швейцария, Австрия, Словакия и Румъния почват някъде средата на юли.

Къде, бе, колега, къде видя тези 5 месеца. Май наистина не четем, какво пишем и дискусията ни олеква. Ще се почива някъде три месеца.

Върни се в “Футбол - България”