pomiqrat написа:От 27 членки на Европейския съюз България е на 27 място по бедност, по БВП сме на 26 като зад нас е само Румъния, а въпреки това имаме 2 отбора в групите на Лига Европа и продължаваме да плюем по тях какви слаби били и не знам си какво още.
Чехите имат толкова отбори въпреки, че са по-богати от нас, датчаните имат един, поляците нямат нито един, Латвия, Литва, Кипър, Естония, Унгария, Словения, Ирландия, Финландия, Швеция също.
Какво повече можем да искаме от най-бедната държава в ЕС? Когато се отлепим от дъното по икономически показатели, тогава и футболът ни ще тръгне нагоре и останалите спортове.
прав си, колега. винаги има нужда от друга гледна точка. признавам, оправи ми настроението, въпреки свинския си подпис. отново двата отбора дето всички плюем, къде с мъка, къде с по-малко ще ни доставят удоволствието да гледаме големи отбори тук на живо. детската ми мечта се сбъдна - да гледам лацио, а и нищо чудно да отида и на 15.11. в рим и за реванша. с феновете на чорбата е същото - предполагам, в по-голямата си част са фенове на рома. псуваме, псуваме, но като се случи нещо се радваме, човещинка е. за тия дето нямат 1-2 евро за билет. да се преориентират към други спортове, по-евтини, като "не се сърди човече" и дама.. или да работят повече, за да изкарват. това е магията на демокрацията. кой не ще - в китай или в куба. дано играем достойно в тия групи и 2та отбора, за да не мислят българските отбори за представители на парцалив футбол. успех!