Димитър Борисов и Иво Иванов пред bTV: Гриша Ганчев в ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Re: сливане на два отбора ...

Мнениеот kireto2 » 16 яну 2013 18:15

Ей, и днес има шоу, покрай трупата на ЦСКА! Митко Борисов, дал интервю на 4 големи водки, и сега 12 страници коментари :lol: :lol: ! Нали оня ден плюехте ,че Бойко спрял Гришата да дойде на армията, сега как ще го пусне?! :o
Иначе най-добрия вариант за вас е да дойде Г.Г. с големата пачка (новината от днес), да ви стане спонсор и световния производител на безалкохолни напитки (това беше новината вчера) и Вальо Златев и Черепа да помагат (това са ежедневните новини) тогава нема кой да ви спре!
Но, накрая като се събудите, нямате стадион ,нямате школа, нямате публика, имате само 4 верни фена и една кочина в Борисовата градина! :mrgreen:

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Мнениеот bezpanika » 16 яну 2013 18:17

Eeeeeeeeee , нашите мъдри ръководители от Титан /дето тука пишете , че били комунисти!?!?!?!?/ , кажат нещо на пияна глава и целия телчарник скача.

Потребителски аватар
Alexander Frei
Контакти:

Мнениеот Alexander Frei » 16 яну 2013 18:19

Един красноармеец откри дръжката на чука, разкривайки, че джуджето от Микре не обичало „Левски”. Няма да мога да спя от мъка и притеснение и ще мокря нощем възглавницата най-малко в продължение на една седмица. 8-)
Аз пък съм сигурен, че не след дълго, може би още след изборите, джуджето ще се радва на любовта на пандизчиите в Централния софийски затвор. :)
При резултат 6:1 Сашо Костов пита младия Цецо Атанасов дали той е най-бързият в тима и като чува утвърдителния му отговор, го съветва: Тичай тогава до "Армията" да донесеш вашето табло, защото вече няма къде да пишем головете!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 16 яну 2013 18:22

Това трябваше да се случи преди 15 години, но никога не е късно ...

Шивач я кажи тази година кой ще е шампион ? :mrgreen: :ugeek:

gong
Контакти:

Мнениеот gong » 16 яну 2013 18:25

Имам странното чувство, че по-голямата част от пишещите в тази тема, са глупаци. Вие как мислите - възможно ли е това да е истина?
Когато си прост, то е завинаги!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 яну 2013 18:26

Alexander Frei написа:Един красноармеец откри дръжката на чука, разкривайки, че джуджето от Микре не обичало „Левски”. Няма да мога да спя от мъка и притеснение и ще мокря нощем възглавницата най-малко в продължение на една седмица. 8-)
Аз пък съм сигурен, че не след дълго, може би още след изборите, джуджето ще се радва на любовта на пандизчиите в Централния софийски затвор. :)

Виж сега, това че си във възраст, в която всеки ден ти е подарък, че ежедневно изпитваш трудности с обикновени неща, като да се изходиш, да ядеш твърда храна с помощта на чужди зъби, че предпочиташ пюренцата пред мръвката, не бива да даваш на склерозата да ти диктува живота! Само тежиш на бюджета на държавата :oops: Разбра ме накъде бия. :(
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 16 яну 2013 18:26

gong написа:Имам странното чувство, че по-голямата част от пишещите в тази тема, са глупаци. Вие как мислите - възможно ли е това да е истина?

А ти си най-големия глупак. Възможно ли е това да е истина ?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 яну 2013 18:27

gong написа:Имам странното чувство, че по-голямата част от пишещите в тази тема, са глупаци. Вие как мислите - възможно ли е това да е истина?

ами, виждам ви, но вие си го кажете

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 16 яну 2013 18:28

Шивач, не ми отговори на въпроса ? ;)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 яну 2013 18:29

LSFC 1914 написа:Това трябваше да се случи преди 15 години, но никога не е късно ...

Шивач я кажи тази година кой ще е шампион ? :mrgreen: :ugeek:

вероятно вие, така вървят залозите, но ония психопат може и вас да купи, това ти го казвам сериозно
между другото, да ти дам два мача, но не са сто процента сигурни, само 90!
Ботев да бие Славия първия кръг, бпада от вас втория и после бие монтана като гост
Последна промяна от шивача на 16 яну 2013 18:36, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - България”