Фенската популярност на отборите ни във Facebook

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Re: Фенската популярност на отборите ни във Facebook

Мнениеот Туше » 12 яну 2013 22:29

zuman1912 написа:Сигурно пак теста за лоялност към бесите е причината токова малко Вълчовци да гласуват в феиса.

Какво да правиш, демографска криза. Дормуши и ридвани заливат древния град и това е!
Хубавото е, че повечето все още си стоят на село. В града на бесите рядко ги срещаме.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 12 яну 2013 22:54

хаха Шумен има повече фенове от Ловеч,нормално едно време преди да станат мафиотски отбор ги биехме като брашнен чувал,скоро пак ще стане така :)
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
the priceless
Контакти:

Мнениеот the priceless » 12 яну 2013 23:07

Няма смисъл да спорим с "истинските п***и майни".. :mrgreen: Във фейсбук ги водим двойно,че и повече. :) По трибуните също :mrgreen:
БОТЕВ Е СИМВОЛЪТ НА ПЛОВДИВ
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 12 яну 2013 23:23

MORSKI написа:Не знам какво си бил убеден, но аз се убедих в едно- хич не си запознат с родната действителност или говориш колкото да не заспиш. Я ги дай тея мачове във "В" група, но със статистики за билетите. На око ли си ги броял :lol: Защото аз ги помня още като Антибиотик, когато ние бяхме през 90-те в "Б" група и бяха една шепа народ... Точно фактът, че Домусчиев инвестира в тях им напълни стадиона. Още първата година, когато минаха от "В" в "Б" група.
За билетите си прав, но има едно, но- половината, че ако не и целият град СЕ ИЗДЪРЖА ОТ ЛИЦЕТО ДОМУСЧИЕВ! Сещай се дали се налива от пусто в празно, Така че не ми говори за цените на билетите и т.н.
Да сравняваш Лудогорец с Литекс някак го приемам. Но да ми сравняваш Лудогорец с Черно море :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Само това ще ти кажа.
Изключено викаш и как ти ли го реши? Господин последна инстанция може би? Ти наясно ли си с таблицата с посещаемостта? Видимо не си, ама говори нашият! Че Черно море неизменно винаги е завършвал в първите 6 по посещаемост, изключае тази година, която ни е най-слабата от 12 насам! Не говори глупости като не си наясно. Виждам, че лижеш задника на съгражданите, ама не го прави толкова очевадно и като не си наясно с нещата! Поне се запознай и тогава говори...

Помня- бяха смешно малко. Даже клетката не беше пълна. И точно такива бяха- не ми се прави на интересен. Варна е пълна с хора от Разград, от Силистра, от Шумен, че и от твоя Русе. Остана да нямат хора на стадиона. Като ми даваш пример- помниш ли колко хора имаше в клетката им на техния стадион по време на мача ни с тях? А? Миналата година или късата ти синя памет не ти е от полза? Ще ти припомня- толкова хора в тяхната клетка са имали само Левски, ЦСКА и пловдивските отбори!

Дъгла тендецния, ама на мук :lol: Още след втората година стадионът ви ще стане като 90% от тези в "А" група. Ще наберете инерция първата година и толкова. Не ми говори глупости- познавам достатъчно фенове на Дунав, с които сме в приятелски взаимоотношения. Те сами са ми го споделяли- даже ви знам фракциите. По едно време бяха две от по 25 - 30 човека. Познавам се с някои хора. Идвали са на Тича, даже са ми споделяли, че им се иска да имат като нашата агитка (беше 2007, 2008 година мисля).. Така че не ми говори врели некипели.

Що се правиш на интерес ? Айде ти ми дай статистики и официални доклади с което да ми докажеш,че средната ви посещаемост е 3500 души ? Не можеш да го направиш нали ? Въпреки че отбора ти е в елита,а очакваш от мен,да ти извадя официални статистики за един отбор от "В" група ? Мога да ти дам линкове от различни сайтове,но ще кажеш,че там бройката е силно преувеличена и статиите са измислени.При положение,че съм разглеждал снимков материал от мачовете на Лудогорец и виждам,че 4-хил. им стадион е на половина пълен,колко хора мога да си помисля,че има ? Аз,вярвам на един сайт,pfl.bg за съжаление вече не го актуализират,както преди,но там след всеки мач в "А" и "Б" група гледах по-колко хора е имало на стадионите.Средната посещаемост в този сайт,който борави с официални протоколи , лично направени от делегати,гласеше,че на мачове на Лудогорец има средно около 1500 човека.В тоя същият период вие имахте поне 5 домакински мачове с под 1000 души,което за "А" група и за град,като Варна е.....

Това за билетите,ако ми кажеш,как я сътвори тая глупост...Дори целият град да работи за Домусчиев,което първо е абсурдно,то какво общо има с това,че хората остават по 10-15 лв. за билет,всеки мач ? Някой ги задължава да ходят на мачовете им ? Или Домусчиев им дава по 150-200 лв. преди всеки сезон с условието тези пари да бъдат изхарчени за билети на мачовете на Лудогорец :shock:

Аз не сравнявам Лудогорец,нито с Литекс,нито с вас,аз боря с фактите,а те показват,че 35 хил. Разград с представител - Лудогорец, 2-ра поредна година е пред Варна с представител - Черно море по посещаемост ;) И,защо си толкова горделив от факта,че 12 год. сте били винаги в топ 6,при положение,че като махнеш 5-цата - Левски,ЦСКА,Локо Пд,Ботев Пд и Берое най-нормалното като отбор от град Варна,вие да заемете 6-тото място,кой друг да бъде ? Славия ? Локо Сф ? Монтана ? Миньор Пк ?

Черно море,има най-жалката гостуваща агитка във цялата "А" група,моля те не ме карай да те унижавам,като ти дам обзорен снимков материал.Вие дори на гостуванията в София,където се предполага,че има вероятност да има голям брой варненци,сте 50 човека бе ! Колко бяхте в Разград ? 100-на ? Ние,бяхме повече,когато играхме с тях преди 2 год....И колко гостуваща агитка си очаквал от Лудогорец,2 хилки ? Те бяха 300-400 човека,малко ли е ?

Ще поживеем и ще видим,денят в който Дунав влезе в елита,ако не забравя,ще ти припомня да наблюдаваш,какво ще се случи и кой-кого.

Потребителски аватар
OrangePower
Контакти:

Мнениеот OrangePower » 12 яну 2013 23:23

FCH написа:Литекс 527

Само, че гледаш грешната страница.Литекс няма точно официална фенска страница и който иска да научава нещо за клуба го прави тук - https://www.facebook.com/litex.champion
Това е човек, който работи в клуба и всичко, което се научи за отбора и съобщаване на новини се прави там на тази страница.Тази цифра, която си извадил е страница направена от фен, но не се поддържа като официална във фейсбук по простата причина, че както казах вече който иска да разбира новини за отбора го прави от профила, който споделих и сам можеш да видиш цифрата.Човека зад този профил го е направил нарочно така, за да може да не попадат вътре всякакви хора и да е само за феновете на Литекс, така че си поправи цифрата, за да не бъркаш хората. :)

Потребителски аватар
орчо войвода
Контакти:

Мнениеот орчо войвода » 12 яну 2013 23:23

batmanlevski написа:хаха Шумен има повече фенове от Ловеч,нормално едно време преди да станат мафиотски отбор ги биехме като брашнен чувал,скоро пак ще стане така :)

ФК Оборище пък има повече фенове и от Ловеч и от Шумен .

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 12 яну 2013 23:24

the priceless написа:Няма смисъл да спорим с "истинските п***и майни".. :mrgreen: Във фейсбук ги водим двойно,че и повече. :) По трибуните също :mrgreen:

https://www.facebook.com/groups/1209099 ... 0/members/

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 12 яну 2013 23:29

MORSKI написа:половината, че ако не и целият град СЕ ИЗДЪРЖА ОТ ЛИЦЕТО ДОМУСЧИЕВ!

С това си изречение все едно каза на всеки, който по някакъв начин е свързан с Разград "Аз говоря пълни измислици".
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Футбол - България”