Коментаторите по телевизията??? да подкрепят ли любимия?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Re: Коментаторите по телевизията??? да подкрепят ли любимия?

Мнениеот stefan_bg2 » 13 сеп 2009 00:37

Ами Ивайло Йорданов ли беше от канал 1. Е тоя човек срам няма да коментира мачове :!: Това, че е цесекар не означава, че толкова трябва да го показва. На него му личи най-много, всяка втора дума му е Цска ;)
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

stg999
Контакти:

Мнениеот stg999 » 13 сеп 2009 00:50

ще ви кажа на всички къде е проблема, ако не съм прав ме поправете, за да са такива журналистите и коментаторите сме виновни ние феновете, ако се търси на пазара качествена спортна журналистика ще се намери но явно пазара е на друго ниво така мисля аз

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 13 сеп 2009 01:10

kartago написа:
levskarinvt написа:
Don Rumen написа:Прави ми впечатление и друго, всички говорят за загубата на левски и не се обръща особено внимание на играта на локото, да ги похвалят, че са играли добре, по-важна е загубата!

И какво толкова играха Локото? :roll: Общо взето ние сами се бихме къде с късмет къде с ужасяващи грешки.Локото играха тактически грамотно,но нищо повече.

Темата е за коментаторите, не разбор на играта!!!!!!! Да бяхте и вие играли тактически грамотно!.................Или по-точно, въобще да бяхте играли нещо!........

Знам каква е темата.Написах вече не малко мнения по нея. ;)

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 13 сеп 2009 13:39

stg999 написа:правилното е да се коментира безпристрастно освен ако български отбор играе в чужбина, обаче вие вижте вестниците, че имало ли е някога нещо свястно написано за мач само фенщина сякаш на маса на 3 водки феновете спорят и приказват колкото да не мълчат , спортна журналистика в България почти няма и то е защото няма търсене , всеки се "кефи" че написали нещо против противника гадно и не мисли кое как е

Така е и така ще бъде винаги - просто такава е нашета действителност...
ПП Аз за това харесвам стила на Сашо Диков - щот не го интересува Левски, ЦСКА или Сливен - задава си въпросите с еднакво отношение към всички, притиска ги, на никой не се мазни...(според мен така трябва да се работи)

ППП И Крум Савов също е добър журналист за мен....
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 сеп 2009 14:07

Декстър, наистина ли ти харесва Сашо Диков-човекът, според когото всички футболисти трябва да бягат като гепарди и скачат като делфини?Човекът, за когото няма неуреден мач и виси постоянно с коефициентите в ръка?Човекът, за когото физичните закони и метеорологичните условия са само досадни подробности-той гледа по телевизията, но не е на терена, да усети нещата?Човекът, за когото "здрав мач" означава 2-3 изкарани на носилка и поне десет картона..Той ли те кефи?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 13 сеп 2009 14:18

Кашчей написа:Декстър, наистина ли ти харесва Сашо Диков-човекът, според когото всички футболисти трябва да бягат като гепарди и скачат като делфини?Човекът, за когото няма неуреден мач и виси постоянно с коефициентите в ръка?Човекът, за когото физичните закони и метеорологичните условия са само досадни подробности-той гледа по телевизията, но не е на терена, да усети нещата?Човекът, за когото "здрав мач" означава 2-3 изкарани на носилка и поне десет картона..Той ли те кефи?

Ами колкото и да е комично той е един от най-безпристрастните журналисти който винаги търсят истината (не съм казал че не е малко луд), който не се притесняват да задават неудобни въпроси на всеки, който не се подмазва на събеседниците си като подлога... За съжаление неговото разбиране за футбола ни не е породено от болния му мозък а от огромното количество уговорки по нашите терени, от жалката игра на футолягите ни и от манекенството им....
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 сеп 2009 14:44

Декстър, постоянното насаждане у футболния запалянко, че абсолютно всички мачове са уговорени е много по-вредно от пристрастният коментар.Гледал съм негово предаване, в което един развой на мач не му харесваше явно и постоянно показваха коефициентите, с което искаше да докаже, че мачът е уговорен.Нито дума обаче за следващият в мач в таблицата, в който имаше много по-голям коефициент за победа на единият отбор, в пъти по-голям, но победата беше за другия отбор и наш Сашо си мълчеше за този мач и неговите коефициенти.Такива журналисти са не по-малко вредни.
Като иска да прави разследваща журналистика-да си я прави, но да не коментира ситуациите на терена по най-елементарен начин.Като събере доказателства-евалла, ще призная, че е свършил нещо полезно.Когато само се наслагват и пораждат съмнения и подозрения, но без капка доказване..тогава за какво говорим?Аз го наричам клевета, за теб не знам как би го нарекъл.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 13 сеп 2009 17:36

Малко хора могат да бъдат коментатори без пристрастия. Дори и тези, които нямат на пръв поглед. Често те са на принципа аз мразя Левски/ЦСКА. Провяват това свое качество и хората недоволстват, че се говори против любимия им тим. Така че реално няма такъв журналист, който да е перфектен. Фенът винаги има какво да каже против някого.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 14 сеп 2009 16:25

На мачовете между БГ отбори трябва да проявяват безпристрастност!
Иначе не струват

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 14 сеп 2009 21:21

Кашчей написа:Декстър, наистина ли ти харесва Сашо Диков-човекът, според когото всички футболисти трябва да бягат като гепарди и скачат като делфини?Човекът, за когото няма неуреден мач и виси постоянно с коефициентите в ръка?Човекът, за когото физичните закони и метеорологичните условия са само досадни подробности-той гледа по телевизията, но не е на терена, да усети нещата?Човекът, за когото "здрав мач" означава 2-3 изкарани на носилка и поне десет картона..Той ли те кефи?

Сашо Диков е най-големия!Каквото и да говориш, той се е соказал и е номер 2 в спортната журналистика!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - България”