Коментаторите по телевизията??? да подкрепят ли любимия?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Коментаторите по телевизията??? да подкрепят ли любимия?
Прави ми впечатление и друго, всички говорят за загубата на левски и не се обръща особено внимание на играта на локото, да ги похвалят, че са играли добре, по-важна е загубата!
не мога да не отбележа оня клоун дето на световни и европейски ми мърси слуха с воплите си за Англия когато отпадне щото тя винаги отпада все някога де
- POPCORN
- Контакти:
kartago написа:Няма го Мичмана, лека му пръст, велик беше! Николай Галов, невероятен коментатор! Сега са пълен майтап! Вчера дават репортаж за мача Монтана - Славия, вкарват първия гол, тоя хем го гледа и казва " Отбеляза отблизо с ГЛАВА" ?! Касабов, всички го знаят, че е левскар, даже май има глупостта да се появи и в "Сблъсък", днес дават повторение, за втората дузпа на Рабех, когато свали фланелката на Камбуров, той казва, Хо-хо, тука преигра нападателя?! Не са готини тези работи!
Е Касабов е неспасяем.И сега топчо трябва да се намеси добре

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- levskarinvt
- Контакти:
kartago написа:Няма го Мичмана, лека му пръст, велик беше! Николай Галов, невероятен коментатор! Сега са пълен майтап! Вчера дават репортаж за мача Монтана - Славия, вкарват първия гол, тоя хем го гледа и казва " Отбеляза отблизо с ГЛАВА" ?! Касабов, всички го знаят, че е левскар, даже май има глупостта да се появи и в "Сблъсък", днес дават повторение, за втората дузпа на Рабех, когато свали фланелката на Камбуров, той казва, Хо-хо, тука преигра нападателя?! Не са готини тези работи!
Той може и да е левскар,но поне рядко си позволява да се изхвърля или да величае Левски.Дори напротив ,на моменти е критичен към отбора в коментарите си.За разлика от Тодор Шабански и оня урунгел цесекар от БНТ дето коментира мача с Динамо и още много други.Ясно е,че в България повечето ако не и всички коментатори имат симпатии към Левски или Цска.Въпроса е обаче кои са обективни и кои не притендират с това.
- levskarinvt
- Контакти:
Don Rumen написа:Прави ми впечатление и друго, всички говорят за загубата на левски и не се обръща особено внимание на играта на локото, да ги похвалят, че са играли добре, по-важна е загубата!
И какво толкова играха Локото?

Последна промяна от levskarinvt на 13 сеп 2009 00:15, променено общо 1 път.
- The_Scientist
Картаго,така си е!Мичмана беше най-великият!Няма друг като него!Има добри спортни коментатори и журналисти,които не показват пристастия като Краси Минев,Крумчо Савов,Сашо Диков и Петър Василев-Петела,но едва ли някой може да се сравняна с великия Мичман,дано скоро се появи някой поне наполовина като него!
Тоз Касабов е бахти ка***а! Винаги Левски като направят нещо,някакво подаване - Какво уникално разиграване от страна на Левски! Друг път пък като е някъв супер анемичен удар нашия вика - Какъв топовен изстрел! Третият път е тогава,когато вкарат гол. Започва да обеснява каква страхотна комбинация се е получил между играчите на Левски и накрая те какъв уникален гол са вкарали! Бахти пристрастният идиот!
- levskarinvt
- Контакти:
The_Scientist написа:Картаго,така си е!Мичмана беше най-великият!Няма друг като него!Има добри спортни коментатори и журналисти,които не показват пристастия като Краси Минев,Крумчо Савов,Сашо Диков и Петър Василев-Петела,но едва ли някой може да се сравняна с великия Мичман,дано скоро се появи някой поне наполовина като него!
Крум Савов е от Локомотив София,но ми е много интересно защо всички негови статии са насочени с упреци и негодования към Левски?Май и той като Сашо Диков-аз не съм ЦСКА-р,аз просто мразя Левски.За мен това си е вид показване на пристрастия
levskarinvt написа:Don Rumen написа:Прави ми впечатление и друго, всички говорят за загубата на левски и не се обръща особено внимание на играта на локото, да ги похвалят, че са играли добре, по-важна е загубата!
И какво толкова играха Локото?Общо взето ние сами се бихме къде с късмет къде с ужасяващи грешки.Локото играха тактически грамотно,но нищо повече.
Темата е за коментаторите, не разбор на играта!!!!!!! Да бяхте и вие играли тактически грамотно!.................Или по-точно, въобще да бяхте играли нещо!........
levskarinvt написа:Don Rumen написа:Прави ми впечатление и друго, всички говорят за загубата на левски и не се обръща особено внимание на играта на локото, да ги похвалят, че са играли добре, по-важна е загубата!
И какво толкова играха Локото?Общо взето ние сами се бихме къде с късмет къде с ужасяващи грешки.Локото играха тактически грамотно,но нищо повече.
Да ги бяхте били тогава, като не са играли нищо. Не гледах мача, но не трябва да се подценява труда на другите и коментаторите в пристрастността си да говорят само за грешките на загубилите.
Върни се в “Футбол - България”