Календари на ЦСКА и Левски - от къде в Пловдив

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

orlando7
Контакти:

Re: Календари на ЦСКА и Левски - от къде в Пловдив

Мнениеот orlando7 » 02 яну 2013 21:01

vetsark написа:Някой може ли да каже къде в Пловдив се продават календари на ЦСКА и Левски?
Благодаря предварително.

Що са ти и на двата отбора? Да не ги жениш?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 02 яну 2013 21:10

Не ревнувайте майнички. ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Мнениеот Kerer » 02 яну 2013 21:28

Captain Stottlemeyer написа:
Кашчей написа:С тези рекламни лога върху календарите и 50 ст са много :twisted:

Всъщност календарите ползват имената на отборите и лицата на футболистите, за да правят реклама на други фирми (които уж са спонсори на отборите, но май са спонсори на календарите).

Съвсем друга манджа е календарът на футболния гранд "Дунав" - Русе, нали Кашчей!? 8-) Апропо, това отборче има ли го още на футболната карта, или в Русе остана само женският баскетбол, за да ви измива от време на време очите!?... :roll:

Има го Има го, не ни земайте за Мезе........................................................................................... Скоро ще се покаже на ,,футболната карта на България" (то една карта и тя)
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 02 яну 2013 21:33

T&T написа:
vetsark написа:Някой може ли да каже къде в Пловдив се продават календари на ЦСКА и Левски?
Благодаря предварително.

Провери в Столипиново, там малцинствата продават всякакви боклуци пред къщите си. :lol:

:o и то ксерокс копие :lol:

sandi74

Мнениеот sandi74 » 02 яну 2013 21:35

ivan40 написа:
T&T написа:
Благодаря предварително.

Провери в Столипиново, там малцинствата продават всякакви боклуци пред къщите си. :lol:

:o и то ксерокс копие :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

toto1912
Контакти:

Мнениеот toto1912 » 02 яну 2013 21:57

Календари на ЛЕВСКИ и ЦСКА в Пловдив ? Ей, приятелчета не се занасяйте.Няма такова животно - пловдивчанин - левскар или пък пловдивчанин - чорбар.Не , че Левски и ЦСКА са слаби отбори, не става въпрос и за провинциални комплекси , както вече многоуважаемите "столичани " си мислят.Не! Просто ние майните много си обичаме отборите.Това не знам дали можете да го проумеете , но за нас футбола е религия.В града има доста селяни вече и разни семейства на военни.За тях е характерно , че са гледали мачове само по телевизията , а там се сещате кои мачове се излъчваха най - често.Те си нямат махала в Пловдив, те не познават лично никой от местните ни "звезди".Където и да живеят в Пловдив те са малцинство и за винаги ги е било срам , да си признаят от кой отбор са . Обикновенно казват : Аз съм от Ман. Юнайтед, ЦСКА- то и Ботев, примерно или Барса ,Левски и Локото.Те това са хората , които търсят въпросните календари. Ще си намерят , но далече от тепетата. Ние, майните, се срамуваме от тях.

oprpt
Контакти:

Мнениеот oprpt » 02 яну 2013 22:42

toto1912 написа:Календари на ЛЕВСКИ и ЦСКА в Пловдив ? Ей, приятелчета не се занасяйте.Няма такова животно - пловдивчанин - левскар или пък пловдивчанин - чорбар.Не , че Левски и ЦСКА са слаби отбори, не става въпрос и за провинциални комплекси , както вече многоуважаемите "столичани " си мислят.Не! Просто ние майните много си обичаме отборите.Това не знам дали можете да го проумеете , но за нас футбола е религия.В града има доста селяни вече и разни семейства на военни.За тях е характерно , че са гледали мачове само по телевизията , а там се сещате кои мачове се излъчваха най - често.Те си нямат махала в Пловдив, те не познават лично никой от местните ни "звезди".Където и да живеят в Пловдив те са малцинство и за винаги ги е било срам , да си признаят от кой отбор са . Обикновенно казват : Аз съм от Ман. Юнайтед, ЦСКА- то и Ботев, примерно или Барса ,Левски и Локото.Те това са хората , които търсят въпросните календари. Ще си намерят , но далече от тепетата. Ние, майните, се срамуваме от тях.

Човече, роден съм в Пловдив и си обожавам града, най-футболнния град в България. От 35 години съм левскар и никога не съм се срамувал да го кажа, останалото е комплексарщина...

toto1912
Контакти:

Мнениеот toto1912 » 02 яну 2013 22:53

О,к. Моите уважения. Все пак, колко мача си гледал на отбора си , на стадиона разбира се?

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Мнениеот abiati » 02 яну 2013 23:16

oprpt написа:
toto1912 написа:Календари на ЛЕВСКИ и ЦСКА в Пловдив ? Ей, приятелчета не се занасяйте.Няма такова животно - пловдивчанин - левскар или пък пловдивчанин - чорбар.Не , че Левски и ЦСКА са слаби отбори, не става въпрос и за провинциални комплекси , както вече многоуважаемите "столичани " си мислят.Не! Просто ние майните много си обичаме отборите.Това не знам дали можете да го проумеете , но за нас футбола е религия.В града има доста селяни вече и разни семейства на военни.За тях е характерно , че са гледали мачове само по телевизията , а там се сещате кои мачове се излъчваха най - често.Те си нямат махала в Пловдив, те не познават лично никой от местните ни "звезди".Където и да живеят в Пловдив те са малцинство и за винаги ги е било срам , да си признаят от кой отбор са . Обикновенно казват : Аз съм от Ман. Юнайтед, ЦСКА- то и Ботев, примерно или Барса ,Левски и Локото.Те това са хората , които търсят въпросните календари. Ще си намерят , но далече от тепетата. Ние, майните, се срамуваме от тях.

Човече, роден съм в Пловдив и си обожавам града, най-футболнния град в България. От 35 години съм левскар и никога не съм се срамувал да го кажа, останалото е комплексарщина...

Аз също съм си пловдивчанин и то кореняк, фен съм на Левски... от 28 години обаче... и какво, да не би като съм от Левски да ми се промени родословието или пък да съм по малко пловдивчанин от някой друг... няма място за комплекси 21 век сме,всеки си обича отбора!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 яну 2013 01:42

Captain Stottlemeyer написа:
Кашчей написа:С тези рекламни лога върху календарите и 50 ст са много :twisted:

Всъщност календарите ползват имената на отборите и лицата на футболистите, за да правят реклама на други фирми (които уж са спонсори на отборите, но май са спонсори на календарите).

Съвсем друга манджа е календарът на футболния гранд "Дунав" - Русе, нали Кашчей!? 8-) Апропо, това отборче има ли го още на футболната карта, или в Русе остана само женският баскетбол, за да ви измива от време на време очите!?... :roll:

Няма го "отборчето"..за разлика от гиганта "Левски", който съществува защото...о идея.. защото е от София и защото 50 години се говори за него..нищо, че е дискриминиран... лоша реклама няма.

Календарът ви е тъп и грозен, както и този на ЦСКА, но пък парички са паднали, нали, гусин капитан?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Футбол - България”