Шийлдс става нагъл: Настоявам България да ми се извини!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Lord of memory
- Контакти:
Re: Шийлдс става нагъл: Настоявам България да ми се извини!
фен на юнайтед няма как да направи тва.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
- a boy named goo
- Контакти:
Lord of memory написа:фен на юнайтед няма как да направи тва.
Боже, боже, колко си заблуден само.
Простотията и вандалщината нямам цветове и пристрастия, всеки един фен на всеки един отбор би могъл да извърши нещо подобно.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
А какво сте очаквали да каже? Че е виновен ли? Естествено, че ще си разказва неговата версия.
Истината е, че няма никакви нови доказателства. Всичко е измислица, а Шийлдс е освободен, заради предстоящите в Англия избори и популярността на правителството. Факт - всичко е бизнес, политика и сделки. Същото е и с либийския атентатор. Недоволстват навсякъде, но цената на освобождаването са петролни договори за милиарди.
По отношение на т. нар. нови доказателства - още по време на обжалването в Англия се появи някакъв младеж, който пред местен жълт вестник разказа, че всъщност той е извършител. Но много добре знаеше, че България няма механизъм да го призове, защото тези "показания" не са официални, а само написано във вестник интервю, за което даже не се знае колко е достоверно.
Ако Шийлдс наистина има какво да представя, то той ще трябва да го покаже. А той няма нищо, освен собствените си твърдения (аз сериозно се съмнявам, че той добре си спомня какво точно е направил в пияно състояние).
Позицията на България може да бъде само една: Ако има нови сериозни доказателства с удоволствие ще ги разгледаме. Но за нас е категорично доказано, че Майкъл Шийлдс е виновен и правилно осъден за опит за убийство.
п.п. И нека все пак не забравяме, че подобни неща се случват и у нас. Веднага се сещам за Цветелин Кънчев, който беше помилван от Президента и не си излежа цялата присъда, а вместо това оглави циганска партия и се опита да стане депутат. Та, като критикуваме с основание Англия, да не забравяме, че не е много правилно да искаме от другите това, което ние самите не правим.
Истината е, че няма никакви нови доказателства. Всичко е измислица, а Шийлдс е освободен, заради предстоящите в Англия избори и популярността на правителството. Факт - всичко е бизнес, политика и сделки. Същото е и с либийския атентатор. Недоволстват навсякъде, но цената на освобождаването са петролни договори за милиарди.
По отношение на т. нар. нови доказателства - още по време на обжалването в Англия се появи някакъв младеж, който пред местен жълт вестник разказа, че всъщност той е извършител. Но много добре знаеше, че България няма механизъм да го призове, защото тези "показания" не са официални, а само написано във вестник интервю, за което даже не се знае колко е достоверно.
Ако Шийлдс наистина има какво да представя, то той ще трябва да го покаже. А той няма нищо, освен собствените си твърдения (аз сериозно се съмнявам, че той добре си спомня какво точно е направил в пияно състояние).
Позицията на България може да бъде само една: Ако има нови сериозни доказателства с удоволствие ще ги разгледаме. Но за нас е категорично доказано, че Майкъл Шийлдс е виновен и правилно осъден за опит за убийство.
п.п. И нека все пак не забравяме, че подобни неща се случват и у нас. Веднага се сещам за Цветелин Кънчев, който беше помилван от Президента и не си излежа цялата присъда, а вместо това оглави циганска партия и се опита да стане депутат. Та, като критикуваме с основание Англия, да не забравяме, че не е много правилно да искаме от другите това, което ние самите не правим.
- 7-2_7-1_5-0
- Контакти:
Е ми ако не е виновен, много ясно,че някой трябва да му се извини!!! Ако ти лежиш в затвор 4,5 години невинен, след това какво ще направиш!!??
за какво банват тия модове?Че съм защитил София във форума на Ботев,а!!!НЕЩАСТНИЦИ!!!sasho1977
Само ако е станал педеруга ще му се извиним 

- baggio
- Контакти:
Жалък албионски боклук...Ей това оттайката на Европа, а не ние...Същия като надменните лайна от Челси и Манчо - издевателстващи над невръстни деца. Мазни педофили. Вън Английските отбори от Европейската сцена, този път завинаги. Феновете им се разпореждат като дерибеи и из Европа, букмейкърите им корумпират цялото им първенство...а великите им отбори...подкупват деца. Ей това драги приятели е Английския футбол - жалък, надменен...лайно в целуфан както казва социалния ментор Бойко Борисов. Това те наричат феърплей...Стоели били по стадионите като на театър - гадна манипулация. Бедна ни е фантазията как се млатят.
И да вземат пример от Калчото. Цялата общественост настръхна срещу корупцията, Италия стана за резил. Но се даде гласност и изловиха корумпираните вредители...Евала...медии, прокуратура...свършиха си работата.
Искат да вземаме пример от тях....я по-добре да си гледаме комичното турбо-фолк-първенство: наречено в последно време на всевъзможни марки бира: З.....ка, А....на и др. Предлагам да го кръстят: Троянска сливова TBI Неграмотна футболна сбирщина. Поне си се смеем тука...А те ни колят, и после да им се извиняваме. Долу Диема, долу челси и манчо, долу АНгл. фут. федер., рецидивите в хапуза....
И да вземат пример от Калчото. Цялата общественост настръхна срещу корупцията, Италия стана за резил. Но се даде гласност и изловиха корумпираните вредители...Евала...медии, прокуратура...свършиха си работата.
Искат да вземаме пример от тях....я по-добре да си гледаме комичното турбо-фолк-първенство: наречено в последно време на всевъзможни марки бира: З.....ка, А....на и др. Предлагам да го кръстят: Троянска сливова TBI Неграмотна футболна сбирщина. Поне си се смеем тука...А те ни колят, и после да им се извиняваме. Долу Диема, долу челси и манчо, долу АНгл. фут. федер., рецидивите в хапуза....
Момчето и книга има - писател нежен
Тоя с тия приказки, както и с глупостите на Строу, за нови доказателства ще загазят. Английксата високомерност ще ги подведе много сериозно.
- brat domingo
- Контакти:
стига драми сега..че е нагъл Шийлдс, нагъл е, но ако тръгнем сега да правим панаири от това, ще изглежда като комплексарщина. В крайна сметка той не е оправдан, а само помилван. Това е различно и затова не мисля че има подигравка с нашето правосъдие
Шийлдс наглее защото усеща подкрепата на държавата. За сметка на това на нашето момче му се преобърна живота, но държавата не направи почти нищо за да защити докрай интереса му. Не можем и да приемем, че има някаква бегла прилика със случая със сестрите в Либия, защото там беше доказано по недвусмислен начи, че епидемиета не е предизвикана по тяхна вина. Освен това Либия договори сериозни компенсации срещу пускането на медиците ни. А къде е обезщетението на нашето момче? Някой ще компенсира ли усложненията в живота му? Българската държава какво направи за да защити своя поданник?
aka DrAvalanche
Dear Doktor, I am unattractive, sexually immature, lazy, stupid and mean. What career would suit me best?
Journalism. If you fail there, try music journalism.
Dear Doktor, I am unattractive, sexually immature, lazy, stupid and mean. What career would suit me best?
Journalism. If you fail there, try music journalism.
Върни се в “Футбол - България”