Пламен Марков е ...
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Пламен Марков е ...
Пламен Марков е малко, злобно, нищожно, селско мишмуроче. Защо? Погледнете списъка с играчи за квалификациите само аз липсвам, за да стане гледката още по - Трагична. чавдари,вагнеровци, генчовци и разни му такива. Защо журналистите не му казаха нищо след мача с Черна Гора той знаел кои да играят, колкото аз знам печелившите комбинации от тотото. Човека си вади бек и пуска централен защитник да играе на мястото му и спира една от двете силни старни, които имаме фланговете.Бил нямал алтернатива да беше викнал Данчо Тодоров или да беше пуснал Манолов щом Живко Миланов е болен толкоз ли е малоумен. Докога ще налагат чавдара в националния като се вижда,че не става и вагнера. Сашо Тунчев добър футболист е, но е смешно футболист от трета дивизия на Англия да играе в националния. Сезона по време на еврпейското в Португалия Христо Янев беше най - добрия футболист в българското първенство и бележеше гол след гол и не го викна. Взе няква резерва от Динамо Киев който даже не му изпълняваше оказанията и Велизар който тогава го нямаше в час. Време е да се подмаже на Михайлов и да викне Михайловицата за титуляр.
Re: Пламен Марков е ...
По зле от това едвали има накъде.Все още немога да разбера какво прави здравко лазаров в национала.Та той дори в шиник не игра
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
- Lord of memories
- Контакти:
podkrepqm te,mislq sasjtoto.zashto za poreden pat iskame da pravim neshto s edni i sashti kuuuuurrrrrvvvvvviiiiiiii.pisna mi da se vartqt 5 4oveka i da se molim da stane neshto.trqbva ni nov trenior zadaljitelno ina4e svetovno na kukovo lqto.cecka umre ale ale
Марков е червен БОКЛУК!!!
Оставете това, че не знае кои играчи да пусне и да извика, ами вижте и играта на отбора! То всъщност такава няма! Или ако има, то това е ХАОС!!!
само за Тунчев не съм съгласен, защо да е смешно 3 девизия на англия при положение, че той и Вальо Илиев са най-обиграната централна двойка защитници с която разполагаме сега в тази важна зона...
YNWA!
Berbatov kato nabuta dva,druga pesen 6te zapeete.
CSKA SOFIA - THE CHAMPION OF BULGARIA
В коя нормална държава връщат провалил се треньор в национала за много хубав.
Върни се в “Футбол - България”