"Пред банята" хвърля на ринга Петев,Илиев,Kокала и Пенев

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Re: "Пред банята" хвърля на ринга Петев,Илиев,Kокала и Пенев

Мнениеот kambata » 23 дек 2012 23:08

BadBoy написа:това че практиката в този форум е всичко да се мести в общи теми не търси вината в мен, а в хората грижещи се за същия, а и от мнение до мнение има много огромна разлика.
116 от 1400 мнения определено е голяма активност и всичко това за повече от 1 година или на три дни по едно мнение в тази тема :lol: да не говорим как може да бъдеш най-активен във форум в който не може да се пише, а именно архива, но то овчето мислене е типична човешка черта.

Смешни оправдания, фактите са факти. Обичаш да попръцкваш доволно и да злобееш в теми за Левски и това си е.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 23 дек 2012 23:12

Злоба :shock: няма какво повече да допълня
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 23 дек 2012 23:14

BadBoy написа:Злоба :shock: няма какво повече да допълня

И аз нямам още след първото ми мнение по темата.

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 23 дек 2012 23:26

BadBoy написа:Това е поредното предаване в което основно се акцентира върху синьо-червената част на футбола, а на всички останали отбори бегло отделят някакви минутки телевизионно време, то и като видиш кои са му водещи няма място за учудване.

Забелязал съм, че във всяко твое мнение се опитваш да бъдеш обективен, но не винаги ти се получава. Като не ти харесва БГ футбола, трансферите на отборите, журналистите и предаванията отразяващи ги, тогава не ги гледай и не пиши глупости.

Edit: И да, злобееш срещу Левски!
Изображение

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 23 дек 2012 23:32

Това ли е бил начина, вече ще го зная, типично робско мислене.
Е аз пък когато нещо не ми харесва споделям същото, защото заобикалянето не решава проблеми.

Весели празници.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 24 дек 2012 07:57

Акцентирането ще е точно върху Петев имайки предвид скандалите от 1 месец насам.Не може един отбор да не му се свири дуспа срещу него в продължение на 52 двубоя.Ще ме опровергаете с Левски.Да но половината съдии са левскари.А колко са лудите горяни.Не може един Кабаков,пловдивчанин,трето поколение ботевист да свири за някакво делиорманско отборче.Или Тоско Тоско.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 24 дек 2012 11:20

Петев прави голяма грешка като отива там...Едно че не се отличава с кой знае каква интелигентност, друго тия Борето Касабов и Ники Александров не знаят на кой свят са. И знам каква злоба и жлъч ще бълват още повече в тая смешна про- ботевска ТВ7.
Бих им дал у лево на това смешно предаване, но щом Петев го кефи да го заливат с помия, да ходи ! :|
Само Лудогорец !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 24 дек 2012 11:44

Страшно тъпо предаване е това, аз се опитвах да го гледам, ама се отказах. Алахсандров и Райчев са ебати дразнещите същества. Тоя първия ако не си покаже злобата към Левски, няма да е той. Онази "рубрика" наречена "къс пас" пък е върхът на тъпизма.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Alexander Frei
Контакти:

Мнениеот Alexander Frei » 24 дек 2012 13:58

snakebite написа:Петев прави голяма грешка като отива там...Едно че не се отличава с кой знае каква интелигентност...

Ти го каза... Време е за шоу! :lol:
П.П. Между другото, чичо Митко също не е образец за интелигентност, но него го обича цяла България, в т.ч. и "синята". :)
При резултат 6:1 Сашо Костов пита младия Цецо Атанасов дали той е най-бързият в тима и като чува утвърдителния му отговор, го съветва: Тичай тогава до "Армията" да донесеш вашето табло, защото вече няма къде да пишем головете!

Върни се в “Футбол - България”