ВЕЛИКИТЕ МАНИПУЛАТОРИ /сред бг журналисти/

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ВЕЛИКИТЕ МАНИПУЛАТОРИ /сред бг журналисти/

Мнениеот Кашчей » 16 дек 2012 19:59

Син до гроб написа:
nikita33 написа:Томислав Русев естественно чудя се как името на радиото е още дарик,а не Левски!!!

Като не ти харесва не го слушаш и не влизаш в Гонг.бг ! Много е просто...,но темата е за манипулатори сред журналята. Я кажи Томислав с какво точно манипулира футболната и спортната общественост ?

Когато коментираш мач на любимия отбор в национален ефир и вечно съдията е виновен.....Когато още с обявяването на съдийските наряди започваш да коментираш кой как ще се справи и "дано не развали (опорочи) мача"...Когато половин час в национален ефир звучи само "Левски" и понякога ЦСКА-това не е манипулиране, нали?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 дек 2012 20:19

Какъв манипулатор е ГА, бре? Тоя си е посредствен пишман журналист с 5-6 диагнози... Този човек буди искрено съжаление у феновете! И не обиждайте запалянковците на ЦСКА-голямата част от тях също го подминават с ехидна усмивка, както ние-събратът му Ефрем( макар че ГА е много по-тежък случай). Това, че 2 000 човека му се връзват на простотиите, си е техен проблем! Евтини платени драскачи, генератори на кликове и на всичкото отгоре подклаждат пуберите да се псуват като хамали в един форум на един сайт, няма да го споменавам. Това ако са манипулатори, не знам Гьобелс къде трябва да се завре...И доколкото зачекнах ГА в една своя тема, беше единствено като отговор на изречените със запенена уста хули и гнусни лъжи по адрес на сините, мен лично този екземпляр много ме забавлява-но други се дразнят! А и много време му се отдели-дайте нещо за края на света! ;)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

kolini
Контакти:

Мнениеот kolini » 16 дек 2012 22:23

Гледам дискусията тук се е завъртяла около болните привърженици /ГА, ЖМ/ на един или друг клуб. И аз почти не се впечатлявам от изказванията на тези “журналисти“.
Затова искам да Ви обърна вниманието на тихата, подмолна журналистика .
Лично според мен тя е много по-опасна и тя доведе до КРАХА НА БГ ФУТБОЛА... Тя е тази която съсипа чистата ни любов от преди 20-30 години, когато пълнехме стадионите. Тя изгони децата, защото като прочетеш 5 пъти една манипулация и тя като се препредаде още 5 пъти и иди после симпатизирай на този или онзи футболист/отбор/футболен мениджър/съдия........
п.с......а Т.Русев е просто много добър....

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 16 дек 2012 22:28

sandi74 написа:В България истински качествените журналисти се броят на пръстите на едната ми ръка. Всичко друго е платени писарушки и сбирщина драскачи.

Подкрепям напълно поне що се отнася до СПОРТНИТЕ журналисти - почти няма сред тях НЕманипулатори.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Мнениеот botev1921 » 17 дек 2012 12:18

Какво е това бг журналисти?

Върни се в “Футбол - България”