ВЕЛИКИТЕ МАНИПУЛАТОРИ /сред бг журналисти/

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: ВЕЛИКИТЕ МАНИПУЛАТОРИ /сред бг журналисти/

Мнениеот shotgun blues » 16 дек 2012 13:17

Болни хора като Георги Атанасов ,Ефрем Димитров,Жаклин Михайлов
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 16 дек 2012 13:25

В България истински-качествените журналисти се броят на пръстити на едната ми ръка.Всичко друго е платени писарушки и сбирщина драскачи.

Потребителски аватар
tihomires
Контакти:

Мнениеот tihomires » 16 дек 2012 13:26

ГА на първо място и всички негови последователи от знайни и незнайни спортни сайтове и вестници, насочени главно в конспиративната част, крайните фенски мнения и липсата на спортна етика и цензура!!!

kolini
Контакти:

Мнениеот kolini » 16 дек 2012 13:50

А сега ще си призная защо пуснах тази тема...
Преди дни, след арестите на на футболери от Черноморец в един популярен сайт гледам снимка на футболист с фланелка на ЦСКА и заглавие от рода АРЕСТИ НА ФУТБОЛИСТИ ЗА ЧЕРНО ТОТО... Описва се вече известното на всички ... и между другото се споменава, че е задържан и ФУТБОЛИСТА ОТ КЮСТЕНДИЛ ДАНИ МЛАДЕНОВ..
Сега в друг сайт чета: АРЕСТУВАНИЯТ БИВШ ЛЕВСКАР РАЗКРИ ЦЯЛАТА ИСТИНА... ха познайте кой бе първият сайт ??????????

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 16 дек 2012 14:36

sandi74 написа:В България истински качествените журналисти се броят на пръстите на едната ми ръка. Всичко друго е платени писарушки и сбирщина драскачи.

+1 :) Sandi74, може би за първи път в този форум съм напълно съгласен с теб. За съжаление, тези журналисти не са паднали от Марс и не са некачествен внос от чужбина, а са едни от нас и ние си ги заслужаваме, колкото и неприятно да ми е да отбележа този факт... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 16 дек 2012 15:04

Изображение

Най-великия от всички!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 16 дек 2012 15:23

Captain Stottlemeyer написа:
sandi74 написа:В България истински качествените журналисти се броят на пръстите на едната ми ръка. Всичко друго е платени писарушки и сбирщина драскачи.

+1 :) Sandi74, може би за първи път в този форум съм напълно съгласен с теб. За съжаление, тези журналисти не са паднали от Марс и не са некачествен внос от чужбина, а са едни от нас и ние си ги заслужаваме, колкото и неприятно да ми е да отбележа този факт... 8-)

И аз съм съгласен...
ПС: ГА си е душевно болен човек, не знам за какъв манипулатор го взимате. :lol: Трябваше отдавна да е хоспитализиран. Малцината, които го взимат насериозно, според мен попадат под същия признак.
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 дек 2012 15:23

Жаклинчо - от спортните! А Г.А. си е за освидетелстване, хората, които четат нещата му и им се доверяват също.
Иначе от неспортните - прекалено са много, за да отлича някой - Люба Бенатова, която не знам тъпа ли си е или нарочно манипулативна, Дългия - пича разбира как се манипулират овце определено. Бареков е слаба ракия - иска му се, но е смеховат. Най-сериозните манипулатори сред неспортните журналисти са може би г-н Панорама и Кеворк Кеворкян.
Аааа, как можах да забравя Диана Найденова и една дебела от БНР, не помня как се казва, Лили Маринкова май беше...

А какво ще кажете за това заглавие: " Бербатов даде първа победа на КПР и Реднап"? Дали някой не се опитва да каже нещо повече? Вкарал си е автогол ли? Защитник ли е Митко, вратар ли е? Какво е дал? Я пак. Самата статия е неподписана. Защо ли? 2012 беше лоша година за Гонг. Начина на писане падна много. Явно се направиха някакви смени, които са в ущърб на обективността на сайта. Жалко, Томе.

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 16 дек 2012 16:00

Ясен Тошев от Спортал. Уникален хитрец-комплексар!

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 16 дек 2012 16:47

Томислав Русев естественно чудя се как името на радиото е още дарик,а не Левски!!!
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

Върни се в “Футбол - България”