Реванши за купата на България
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Реванши за купата на България
Какво мислите за идиотската идея мачовете да са на 15 декември при положение ,че ще е работен ден и освен това са рано сутрин, хората ще са на работа, за мен е добре да се изместят на 16 ,ама умните глави от бфс пак не помислиха 

Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
-
- Контакти:
Re: Реванши за купата на България
Работен ден е за държавния служител.
Боли ме мене оная работа.Мачовете са в събота предполагам само че няма да са сутринта, а ще са след 13-00ч.
Боли ме мене оная работа.Мачовете са в събота предполагам само че няма да са сутринта, а ще са след 13-00ч.

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
favaca8888 написа:Работен ден е за държавния служител.
Глупости, работен ден е за всички. Това, че някой може да скатае си е отделен въпрос.
Иначе БФС просто не изневерява на себе си - както винаги търси възможно най-куция вариант за всичко.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
favaca8888 написа:Работен ден е за държавния служител.
Мачовете са 13 аз съм до 18 на работа как да отида

Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
- Стефан Бъков
- Контакти:
Какво значение има, стадионите така и така са празни. Интересът към мачовете за купата пък е още по-малък. Ще ги дават и по TV. Ако са в неделя ще намерим друга причина да не идем на стадиона, например студеното време.

На кого му бяха нужни тия реванши ? Какъв мач ще е ЦСКА - Чавдар Етп ? Черно море - Левски ? Локо Мздр - Берое ? Продължавам да съм шокиран от малоумниците от БФС,които не стига,че не правят нито крачка напред в каквото и да е отношение,ами и развалиха хубавият турнир...
- shotgun blues
- Контакти:
+1 не виждам какъв е проблема ,че мачовете са рано в работен ден ...след като тези реванши са напълно безмисленни след резултатите които станаха в първите мачове
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
на реваншите се очакват много циркове 

BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28
В мачовете на бургаските отбори ще има интрига, и на Миньор също.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Върни се в “Футбол - България”