ТИМ купува Левски след Жилина?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ТИМ купува Левски след Жилина?
Доста си ограничен и неграмотен-ама нормално все пак си цесекарче

Едно неможе да му се отрече - демонстрира без никакъв свян интелектуалното си равнище.
-
valio lsfc
- Контакти:
Защо след жилина,защо не ни купиха по рано? И какво ще се промени,ще налеят милиони...Дано поне вземат добър халф да може догодина да влезем в лигата
ОФФФФФФФФФФФ ае стига с тъпи теми вееееееее не разбрахте ли , че няма да ги копуват ! И Батков и Боримиров казаха , че това са измислици ... сигорно пак от *** е тръгнала новината 
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED
Talic написа:ОФФФФФФФФФФФ ае стига с тъпи теми вееееееее не разбрахте ли , че няма да ги копуват ! И Батков и Боримиров казаха , че това са измислици ... сигорно пак от *** е тръгнала новината
прав си от там е
TEKSAS написа:идва времето да закрият лефска "НИ ОТ ДЕТО СЕ ВРЪЩАМЕ ВИ НАТАМ ОТИВАТЕ" мръсни говедари ни се измъкнах ме ама ви няма амин за лефска
Ооо, мелеза между тексаско говедо и софийска свиня, скоро не те бях срещал във форумите /от има-няма 1-2 часа/!!! Пак ли са те засърбяли ушите и очите, травеститче недоклатено??? Що не се върнеш на дъртата свиня в клоаката, която те е изсрала?!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Да си прост и да обичаш да го показваш-Що е то?-ЧОРБАР!

Blue_Lion написа:Teksas,ТИ колко си неграмотен не е истина !
Ще едобре да си намалиш подписа!?

TEKSAS написа:идва времето да закрият лефска "НИ ОТ ДЕТО СЕ ВРЪЩАМЕ ВИ НАТАМ ОТИВАТЕ" мръсни говедари ни се измъкнах ме ама ви няма амин за лефска
Пич не им казвай пове4е говеда така не ги обиждаш,ти обиждаш животните който са кръстени с това ИМЕ

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
Върни се в “Футбол - България”