Кога се "раждат" Секторите Г и Б ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Кога се "раждат" Секторите Г и Б ?
CSKARED написа:Dog написа:CSKARED ,ходи се метни отнякъде!До 2000 година превъзходството откъм численост на синята публика беше в пъти повече!След това вече има горе -долу някакво изравняване!Не се комплексирай излишно все пак,това не е чак толкова важно!
И по каква статистика съдиш? Аз казвам че ЦСКА-рите са повече
По статистика от дербитата ,които съм гледал на живо,браат,не искам да се заяждам,не искам да се разправяме за глупости,казвам ти това,което съм виждал!
Tony_CSKA написа:орчо войвода написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-2nWyK6reQQ&feature=channel&list=UL[/youtube]Това е мач между ЛЕВСКИ и ЦСКА, игран през 1985 година на стадион "Народна армия". ЛЕВСКИ печели с 2 на 1.
Обърнете внимание на втория гол на ЛЕВСКИ, вкаран във вратата пред сектор "Г". Целият сектор избухва от радост при гола на ЛЕВСКИ.
Ако не си толкова заслепен спокойно можеш да видиш как при гола на ЦСКА в сектор б скачат хората да се радват. Това си има много просто обяснение. Тогава феновете на двата отбора са сядали един до друг и не е било проблем.
От коментара може много лесно да се разбере и кой е бил отбора на властта след като коментатора по националната телевизия, която по това време е била под тоталния контрол на бкп говори типично по комунистически пропагандно във ваша полза.
за втори път питам къде видяхте гол на ЦСКА в клипа
Dog написа:CSKARED написа:Dog написа:CSKARED ,ходи се метни отнякъде!До 2000 година превъзходството откъм численост на синята публика беше в пъти повече!След това вече има горе -долу някакво изравняване!Не се комплексирай излишно все пак,това не е чак толкова важно!
По статистика от дербитата ,които съм гледал на живо,браат,не искам да се заяждам,не искам да се разправяме за глупости,казвам ти това,което съм виждал!
И аз не се заяждам , аз ходя по стадионите от 1988г. и съм виждал друго.
П.П. Спорът за феновете е излишен, според мен не може да се каже на кой отбор са повече.
Dog написа:CSKARED написа:Dog написа:CSKARED ,ходи се метни отнякъде!До 2000 година превъзходството откъм численост на синята публика беше в пъти повече!След това вече има горе -долу някакво изравняване!Не се комплексирай излишно все пак,това не е чак толкова важно!
Абсолютно всичките ми приятели и познати, от София, са левскари. Специално в София, са в пъти повече.

По статистика от дербитата ,които съм гледал на живо,браат,не искам да се заяждам,не искам да се разправяме за глупости,казвам ти това,което съм виждал!Vincenzo написа:
Абсолютно всичките ми приятели и познати, от София, са левскари. Специално в София, са в пъти повече.
А в Пловдив на Ботев, Сопот или Велбъжд КН. са повече? Мойте приятели всичките са от ЦСКА
CSKARED написа:Dog написа:CSKARED ,ходи се метни отнякъде!До 2000 година превъзходството откъм численост на синята публика беше в пъти повече!След това вече има горе -долу някакво изравняване!Не се комплексирай излишно все пак,това не е чак толкова важно!
Жалко за вас приятел
Според мен ,тези спорове са излишни,макар че винаги ще ги има ,де,сега си мерим ....... да ли сме били 20 или 30 повече,защото няма какво да се види на терена,преди 20 години не беше така!Уви времената се менят,сега пък горе-долу агитките са на ниво,макар че ние онзи ден бяхме трагични ,поне за мен!
1914 написа:CSKARED написа:Dog написа:CSKARED ,ходи се метни отнякъде!До 2000 година превъзходството откъм численост на синята публика беше в пъти повече!След това вече има горе -долу някакво изравняване!Не се комплексирай излишно все пак,това не е чак толкова важно!
Жалко за вас приятелСофия е синя... видя се и на дербито!
Добре че Ботков ви плаща да ходите на мачове- факт
Dog написа:Според мен ,тези спорове са излишни,макар че винаги ще ги има ,де,сега си мерим ....... да ли сме били 20 или 30 повече,защото няма какво да се види на терена,преди 20 години не беше така!Уви времената се менят,сега пък горе-долу агитките са на ниво,макар че ние онзи ден бяхме трагични ,поне за мен!
+1
Върни се в “Футбол - България”