Че какво и е било на атмосферата преди 30 години примерно? Може да не е имало специална хореография, факли и димки но това не значи, че хората не са скандирали, викали и пяли, точно обратното. И все си мисля, че когато пеят и викат 30-40, че и 50 000 души атмосферата е доста по-прилична отколкото ако има хореография на 1500 души, а общо викат наведнъж някъде 2-3000.
Да, като визия не е толкова ефектно, колкото някои неща, които сега се правят но пък.. дори и 30 000 души, които викат могат да създадат страхотна атмосфера и без тия неща!
Кога се "раждат" Секторите Г и Б ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Кога се "раждат" Секторите Г и Б ?
[center]
[/center]

-
- Контакти:
орчо войвода написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-2nWyK6reQQ&feature=channel&list=UL[/youtube]Това е мач между ЛЕВСКИ и ЦСКА, игран през 1985 година на стадион "Народна армия". ЛЕВСКИ печели с 2 на 1.
Обърнете внимание на втория гол на ЛЕВСКИ, вкаран във вратата пред сектор "Г". Целият сектор избухва от радост при гола на ЛЕВСКИ.
Поредното доказателство че левски е комунистически отбор и как е бил толериран дори и ЦСКАрите не са ги допускали на мача !
Armei4eto_We написа:Поредното доказателство че левски е комунистически отбор и как е бил толериран дори и ЦСКАрите не са ги допускали на мача !

-
- Контакти:
Eminem написа:Armei4eto_We написа:Поредното доказателство че левски е комунистически отбор и как е бил толериран дори и ЦСКАрите не са ги допускали на мача !
![]()
![]()
Ти въобще знаеш ли кой е създал ЦСКА ? БКП. Сам разбери какво означава БКП.
ЦСКА е пряк наследник на АС-23
Armei4eto_We написа:И така да е това не пречеше пак да ви бием в съботаАко ЦСКА е комунистически то Лефски какъв е бил до 1990 година ?
Жертва на комунизма !
BETCHUALENG написа:Че какво и е било на атмосферата преди 30 години примерно? Може да не е имало специална хореография, факли и димки но това не значи, че хората не са скандирали, викали и пяли, точно обратното. И все си мисля, че когато пеят и викат 30-40, че и 50 000 души атмосферата е доста по-прилична отколкото ако има хореография на 1500 души, а общо викат наведнъж някъде 2-3000.
Да, като визия не е толкова ефектно, колкото някои неща, които сега се правят но пък.. дори и 30 000 души, които викат могат да създадат страхотна атмосфера и без тия неща!
Съгласен съм. Това е все едно да се питаш как хората преди няколко десетилетия са живели без компютри. Ами, имали са си други забавления, най- важното, че са били на живо!

"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"
Има една теория за това, която са ми казвали по-възрастни хора които са ходили на мачове..Не знам дали е вярна, но определено има много логика в нея как са се оформили двата сектора от самосебеси..В началото на тези мачове огромната част от София е била от фенове на Левски, а от провинцията за да подкрепят ,,цесекато“ са карани с автобуси хора..Тези автобуси са спирали на ,,Цариградско шосе“ и феновете на ,,цесекато“ са влизали на стадиона от най-близкото им място-сектор Г.. Докато хората от старите Софийски квартали, които са викали за Левски са влизали от удобната им южна страна..Така за хората с автобусите и докарваните от близките казарми войничета с ,,жабарници“ е останал сектор Г..
-
- Контакти:
Eminem написа:Armei4eto_We написа:И така да е това не пречеше пак да ви бием в съботаАко ЦСКА е комунистически то Лефски какъв е бил до 1990 година ?
Жертва на комунизма !
хаха кои е промития мозък сега аз или ти ?
Armei4eto_We написа:хаха кои е промития мозък сега аз или ти ?
Не става въпрос за титлите на Левски през това време, а за това, че комунистите си присвояват ФК Левски.
По времето на комунизма всеки можеше да седи където си поиска.В по-старите репортажи от мачовете се вижда как при гол седящи един до друг реагират различно!Едни се радват , а другите не!И това се е приемало за нещо нормално,фенове на различни отбори да седят един до друг.А и е имало ред тогава.Ако те хванат в издънка те съдят и ще гледаш мач чак след като излежиш присъдата си.Делението на сектори може би е започнало края на 70 или началото на 80 години.Не мога да ти отговоря на този въпрос.А що се отнася до това колко фенове е имал ЦСКА при създаването си,ето една снимка от първата титла на ЦСКА!Явно левскарите са се удавили в морето от армейски фенове!

[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Върни се в “Футбол - България”