Ще има ли бг футбол по телевизията?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ще има ли бг футбол по телевизията?
Аз ходя да гледам на живо мачове във В група ,отделно в Югозападна България по ТВ Запад излъчват директно мачовете на Марек , Миньор БД ,Велбъжд и Германея .Мога да ви кажа най-откровено ,че мачовете са доста по-интересни и изпълнени с екшън , разликата с А група е нищожна ,не че В групата е много добра , просто А и Б група тотално затънаха .
- nikolayn55
- Контакти:
Трудно се купуват тук билети.А относно бг футбола не питам само аз тук и на други хора им липсва па макар да не струва все пак сме Българи.
- krasimilkov
- Контакти:
nikolayn55 написа:Трудно се купуват тук билети.А относно бг футбола не питам само аз тук и на други хора им липсва па макар да не струва все пак сме Българи.
На Кристал Палас и Чарлтън не се пълнят стадионите до край, е не са в Премиършип ама пак може да гледаш приличен футбол или ходи да гледаш АФК Уимбълдън -феновете им са от едно време на старата луда банда.

- nikolayn55
- Контакти:
Ходил сам на Куинс Парк Ренжарс дори и на Уембли ама си искаме и нашето да си гледаме.
- krasimilkov
- Контакти:
През декември 2011 г.ходих с брат ми да гледаме неговия любим Норич С с Нюкасъл Ю 4-2 на Кароу Роуд,той намери билети по 54 паунда на третия ред почти на тъча,ама си струваше -ако имаш желание ще намериш билети и за Премиършип ,ходи в събота преди обяд в тикет офиса все ще намериш нещо до корнера,успех!!!
nikolayn55 написа:Ходил сам на Куинс Парк Ренжарс дори и на Уембли ама си искаме и нашето да си гледаме.
Разбирам те напълно. Аз съм в Германия , ходя по различни стадиони на Сигнал на Борусия , после по разни села ..... ама ходих и сега в България като си дойдох на Черно море - Черноморец . После и Б групата гледах Спартак Варна с Нафтата . Само едно ще ти кажа УЖАС , шока след като си бил на мач в чужбина и се върнеш и видиш какво се случва тук , ами не може да се опише с думи трябва да го усетиш.
С две думи ходи и гледай в Лондон който и да е отбор , само не мисли , че си изгубил нещо. Може и да не съм прав понеже съм на възраст и съм гледал на живо Манчестър Юнайтед във Варна , гледал съм Нотингам пак тук ,имаше отбори , футбол , стадиони ( за времето си) имаше тръпка и ПУБЛИКА . Сега има едно голямо НИЩО . Съжалявам никого не искам да обиждам , но наистина е тотална разруха , а това дето му викат футбол не го видях ни в А , още по малко в Б група .
ambelata написа:nikolayn55 написа:Ходил сам на Куинс Парк Ренжарс дори и на Уембли ама си искаме и нашето да си гледаме.
Разбирам те напълно. Аз съм в Германия , ходя по различни стадиони на Сигнал на Борусия , после по разни села ..... ама ходих и сега в България като си дойдох на Черно море - Черноморец . После и Б групата гледах Спартак Варна с Нафтата . Само едно ще ти кажа УЖАС , шока след като си бил на мач в чужбина и се върнеш и видиш какво се случва тук , ами не може да се опише с думи трябва да го усетиш.
С две думи ходи и гледай в Лондон който и да е отбор , само не мисли , че си изгубил нещо. Може и да не съм прав понеже съм на възраст и съм гледал на живо Манчестър Юнайтед във Варна , гледал съм Нотингам пак тук ,имаше отбори , футбол , стадиони ( за времето си) имаше тръпка и ПУБЛИКА . Сега има едно голямо НИЩО . Съжалявам никого не искам да обиждам , но наистина е тотална разруха , а това дето му викат футбол не го видях ни в А , още по малко в Б група .
Момчета.....аз не съм ходил никаде.....освен на варненските отбори на мачове.....но и не ми и се ходи вече....на спартак бях последно като играеше Валъо Станчев а на Морето....мисля последно мача с левски преди 2 години.......Българския футбол е стигнал дъното.....то не е футбол......те един пас немогат да си подадът....трагикомични са.......карат се само със съдиите.....абе......грозна картина.......мачлетата между отборите които играят на изкуствените игрища са по интересни......освен за черно тото...не виждам защо доказани бизнесмени дават макар и малко пари за такава загубена кауза........като тия нашите отбори.....алкохолици и наркомани....това е савременния БГ отбор......
- nikolayn55
- Контакти:
Да такае е тук са на светлини години от нас.Обаче успях да гледам няколко мача по различни саитове бяха пуснали мачовете нелигално и ми хареса атмосверата публиката имаше факли знамена и що годе мачовете който успях да гледам ми харесаха.Тук има много публика по стадионите нямат ни знамина нито агитки нито факли.Пеят една минута после само пляскат и това е.А такава атмосфера като Левски-Цска или Локомотив пд-Ботев а и другите отбори създават тук не може да се види.Вярно е това че нашите отбори са пропаднали постояно се пише за черно тото за уредени мачове и тн.Ама нйе тук искаме да гледаме като всеки човек си обичаме освен чуждото и нашето.Особено нйе който сме навън.
- Ludogorski_Fen
- Контакти:
nikolayn55 написа:Да такае е тук са на светлини години от нас.Обаче успях да гледам няколко мача по различни саитове бяха пуснали мачовете нелигално и ми хареса атмосверата публиката имаше факли знамена и що годе мачовете който успях да гледам ми харесаха.Тук има много публика по стадионите нямат ни знамина нито агитки нито факли.Пеят една минута после само пляскат и това е.А такава атмосфера като Левски-Цска или Локомотив пд-Ботев а и другите отбори създават тук не може да се види.Вярно е това че нашите отбори са пропаднали постояно се пише за черно тото за уредени мачове и тн.Ама нйе тук искаме да гледаме като всеки човек си обичаме освен чуждото и нашето.Особено нйе който сме навън.
+1
Аз вече от много години не живея в България, и само от време на време си идвам обратно тук. НО...миналия сезон не съм пропуснал мач на Лудогорец. Сега чакам с нетърпение отново да пуснат камерите по стадионите. В САЩ има MLS първенство, но то е просто трагично и е на ниво В група в България.
forum.ludogorec.com
За сезон не знам, но стана ясно, че ще се предава вечното дерби на 20 октомври по БНТ. 

[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
Върни се в “Футбол - България”