Наско Сираков: Този тим ще се класира за европейското

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

viroglav
Контакти:

Re: Наско Сираков: Този тим ще се класира за европейското

Мнениеот viroglav » 03 сеп 2009 16:49

RED_FEN написа:Вън говедото Мърди от национала!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

+10

Потребителски аватар
RED_FEN
Контакти:

Мнениеот RED_FEN » 03 сеп 2009 16:54

Вън треньора менте от национала,както провали Литекс така ще провали и национала !!ВЪН!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
http://www.youtube.com/watch?v=xzFwACkPDi0&feature=related

Потребителски аватар
Aut vincere aut mori
Контакти:

Мнениеот Aut vincere aut mori » 03 сеп 2009 17:07

:| Кво плюете бе разбирачи :?: В България всеки разбира от всичко :!:Смешници.

Потребителски аватар
psichosis
Контакти:

Мнениеот psichosis » 03 сеп 2009 17:11

RED_FEN написа:Г-н Сираков,ние искаме този тим да се класира за това световно.Но с този треньор нама как да стане!Вън Мърди от национала!То изгониха Марков за три равни,а то ко стана с Мърди имаме два равни и една победа.При Марков равните бяха като гости на Ч.гора и Грузия и срещу Италия като домакини,а при Мърди два равни срещу слабака Ейре и победа срещу още по-слабия Кипър(справка Македония която ги би с 5,6 гола)Вън Мърди от национала и сложете чужденец защото,няма да има оправия с тези натиски на мениджъри кой да играе и кой да не бъде викан изобшо в национала!

Много не си прав. Първо изобщо Марков не го давай за пример там бяхме трагични мога да изпиша доста и точно при него натиска от мениджъри ,както ти казваш, беше най-голям.. а за Мъри ясно е че си пристрастен и го мразиш ,но мога да ти кажа ,че в последните 10години той е трениора ,който постигна най-много с бг отбор и това което той постигна има да почакаме някой друг да го направи така ,че ако има бг трениор който да заслужава да е на националния ,това е той ! Но идеята ти за чуждестранен мениджър я подкрепям напълно . Не може малки футболни страни като грузия да си позволят трениор като Ектор Купер ,а ние да не можем.. Крайно време е да се развържат кесиите ,защото имаме много класни играчи.
http://www.footballtipster-bg.com - Посетете и спечелете с нас.

Потребителски аватар
headhunter
Контакти:

Мнениеот headhunter » 03 сеп 2009 17:18

viroglav написа:
headhunter написа:Абе вие розовите прасета кво искате бе - Кюрда дори и вие не го искахте - махна се, после, и срещу Марков почнахте да грухтите - и него махнаха, то не може все чорбари да са шефове в националния, и сложиха Мъри и Наско - сега пак ревете. Вие и срещу чичовото ревахте ама бихте супер демотивиран отбор, който се намира в ужасна форма и почнахте да го слагате в националния. Аре стегнете се малко и ако сте истински българи елате да подкрепяте България в събота на стадиона.

Eй подуенски пикльо, я не ми се оправдавай. Какъв си ти, та ще казваш кой да ходи и кой не на стадиона. Да не си на Мъри манафа бе. Циганин смешен, от къде открадна компютъра бе малцинство подуенско... До някоя кофа за боклук ли беше ? Как ти е дупето след унгарския чардаш бе манаф нещастен... Ходи да свириш на мандолината на Мъри, турчин скапан. Сигурно си му селски от Хаскаво... :lol: :lol: :lol:

Първо съм от София и второ не дръж такъв тон на баща си, за да не ядеш дървото, пухльо грозен. Да пасеш на Наско Сираков гъза след разстройство и да целуваш Батков по мустаците келеш сплескан. Аре яж ми хуя и си трай, че като си отвориш мазната дзурла мирише на сперма :evil: :twisted:

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 03 сеп 2009 17:27

headhunter написа:
viroglav написа:
headhunter написа:Абе вие розовите прасета кво искате бе - Кюрда дори и вие не го искахте - махна се, после, и срещу Марков почнахте да грухтите - и него махнаха, то не може все чорбари да са шефове в националния, и сложиха Мъри и Наско - сега пак ревете. Вие и срещу чичовото ревахте ама бихте супер демотивиран отбор, който се намира в ужасна форма и почнахте да го слагате в националния. Аре стегнете се малко и ако сте истински българи елате да подкрепяте България в събота на стадиона.

Eй подуенски пикльо, я не ми се оправдавай. Какъв си ти, та ще казваш кой да ходи и кой не на стадиона. Да не си на Мъри манафа бе. Циганин смешен, от къде открадна компютъра бе малцинство подуенско... До някоя кофа за боклук ли беше ? Как ти е дупето след унгарския чардаш бе манаф нещастен... Ходи да свириш на мандолината на Мъри, турчин скапан. Сигурно си му селски от Хаскаво... :lol: :lol: :lol:

Първо съм от София и второ не дръж такъв тон на баща си, за да не ядеш дървото, пухльо грозен. Да пасеш на Наско Сираков гъза след разстройство и да целуваш Батков по мустаците келеш сплескан. Аре яж ми хуя и си трай, че като си отвориш мазната дзурла мирише на сперма :evil: :twisted:

Подуене не е в София бе дебърцин олигавен. Гол да го бараш, да му ядеш главата, га се разреве... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
headhunter
Контакти:

Мнениеот headhunter » 03 сеп 2009 17:37

Вироглав, ти си поредния пример какви прасета се разждат под слънцето.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 сеп 2009 18:22

„Колкото до Иван Иванов, вече съм разговарял с президента на футболния съюз. Ще бъдете уведомени и медиите. Случаят няма да остане без последствия. При всички положения състезателят трябва да се яви на лагер-сбора. Оттам нататък какво ще си реши ръководството е друг въпрос. В момента и аз не искам да повишавам напрежението около младежкия национален отбор, защото и те утре могат да изпуснат последния влак. Още веднъж казвам, че това не е поведение на един професионален футболист.”

Защо трябва да бъде наказван Иван Иванов, защото не е от Левски или защото е отказал, по тази логика, защо не се наказа Ники Михайлов, когато отказа да пази за младежкия национален отбор.
Изображение

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 03 сеп 2009 20:18

Нагоре е пълно с псувни , рогатни и простотия . Евала , "българи " ! Ако ще Бен Ладен да е треньор аз съм БЪЛГАРИН и ще подрепям отбора.А Марков не ми го хвалете ..Грузия е супер сила , а срещу Сърбия Иванков го спаси от 7 -1 :)
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 03 сеп 2009 20:56

СЪГЛАСЕН СЪМ С НАСКО,НО ТРЯБВА ДА СЕ ИМА ВПРЕДВИД ,ЧЕ АКО БРАКМАТОВ НЕ Е ИГРАЕШЕ,ОТДАВНА ЩЯХМЕ ДА СМЕ СЕ КЛАСИРАЛИ И ЗА СВЕТОВНОТО.ЯВНО МЪРИ И НАСКО СА СЕ УСЕТИЛИ И ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГО ВИКАТ В НАЦИОНАЛНИЯ.ПОЗДРАВЯВАМ ГИ ЗА ТОВА РЕШЕНИЕ.
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”