RED_FEN написа:Вън говедото Мърди от национала!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
+10
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
RED_FEN написа:Вън говедото Мърди от национала!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
RED_FEN написа:Г-н Сираков,ние искаме този тим да се класира за това световно.Но с този треньор нама как да стане!Вън Мърди от национала!То изгониха Марков за три равни,а то ко стана с Мърди имаме два равни и една победа.При Марков равните бяха като гости на Ч.гора и Грузия и срещу Италия като домакини,а при Мърди два равни срещу слабака Ейре и победа срещу още по-слабия Кипър(справка Македония която ги би с 5,6 гола)Вън Мърди от национала и сложете чужденец защото,няма да има оправия с тези натиски на мениджъри кой да играе и кой да не бъде викан изобшо в национала!
viroglav написа:headhunter написа:Абе вие розовите прасета кво искате бе - Кюрда дори и вие не го искахте - махна се, после, и срещу Марков почнахте да грухтите - и него махнаха, то не може все чорбари да са шефове в националния, и сложиха Мъри и Наско - сега пак ревете. Вие и срещу чичовото ревахте ама бихте супер демотивиран отбор, който се намира в ужасна форма и почнахте да го слагате в националния. Аре стегнете се малко и ако сте истински българи елате да подкрепяте България в събота на стадиона.
Eй подуенски пикльо, я не ми се оправдавай. Какъв си ти, та ще казваш кой да ходи и кой не на стадиона. Да не си на Мъри манафа бе. Циганин смешен, от къде открадна компютъра бе малцинство подуенско... До някоя кофа за боклук ли беше ? Как ти е дупето след унгарския чардаш бе манаф нещастен... Ходи да свириш на мандолината на Мъри, турчин скапан. Сигурно си му селски от Хаскаво...![]()
![]()
headhunter написа:viroglav написа:headhunter написа:Абе вие розовите прасета кво искате бе - Кюрда дори и вие не го искахте - махна се, после, и срещу Марков почнахте да грухтите - и него махнаха, то не може все чорбари да са шефове в националния, и сложиха Мъри и Наско - сега пак ревете. Вие и срещу чичовото ревахте ама бихте супер демотивиран отбор, който се намира в ужасна форма и почнахте да го слагате в националния. Аре стегнете се малко и ако сте истински българи елате да подкрепяте България в събота на стадиона.
Eй подуенски пикльо, я не ми се оправдавай. Какъв си ти, та ще казваш кой да ходи и кой не на стадиона. Да не си на Мъри манафа бе. Циганин смешен, от къде открадна компютъра бе малцинство подуенско... До някоя кофа за боклук ли беше ? Как ти е дупето след унгарския чардаш бе манаф нещастен... Ходи да свириш на мандолината на Мъри, турчин скапан. Сигурно си му селски от Хаскаво...![]()
![]()
Първо съм от София и второ не дръж такъв тон на баща си, за да не ядеш дървото, пухльо грозен. Да пасеш на Наско Сираков гъза след разстройство и да целуваш Батков по мустаците келеш сплескан. Аре яж ми хуя и си трай, че като си отвориш мазната дзурла мирише на сперма![]()
„Колкото до Иван Иванов, вече съм разговарял с президента на футболния съюз. Ще бъдете уведомени и медиите. Случаят няма да остане без последствия. При всички положения състезателят трябва да се яви на лагер-сбора. Оттам нататък какво ще си реши ръководството е друг въпрос. В момента и аз не искам да повишавам напрежението около младежкия национален отбор, защото и те утре могат да изпуснат последния влак. Още веднъж казвам, че това не е поведение на един професионален футболист.”
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта