Наско Сираков: Този тим ще се класира за европейското

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Re: Наско Сираков: Този тим ще се класира за европейското

Мнениеот AceVentura » 03 сеп 2009 16:13

Аз предлагам тандем Вили Вуц в комбина с Велев, само как ще звучи: Треньори на България - Кокала и Овчата Глава :) Ех мечтиии

Потребителски аватар
headhunter
Контакти:

Мнениеот headhunter » 03 сеп 2009 16:13

Абе то, когато играеха с Тампере и Бате Борисов, Батков разправяше, че няма повече да се показва по улиците, ако загубят, нооо все пак това е синята школа. Ще измислят нещо и за квалификациите за европейското. По лошото в случая е, че сините фенове виждат, че Мъри не става за треньор и го говорят ежедневно, но сега го защитават щото взима разни недоказали се левскари в отбора за сметка на футболисти преминали през или играещи сега за ЦСКА. После по темите викат до небето "Да подкрепим българските отбори, без значение от цвета", ама това е защото знаят, че техните нямат никакви шансове и се опитват да смекчат удара. И с националния е същото, следват неотлъчно сентенцията на Бай Ганьо - Не е важно на мене да ми е добре, важно е на България да и е зле... Както и да е, родния футбол е в ръцете на синьото БФС и нищо не може да се направи по въпроса. А на тези, които се опитват да сравняват несравнимото ще им кажа, че Пламен Марков и Любо Пенев направиха равен в София с Италия, а Мъри и Сираков едва не загубиха с правилния футбол от Ейре. Това е като да се опитваш да сравняваш трабанче с Ферари. Марков и Пенев ги изгониха, защото не разрешиха да им се реди състава. Тогава стана оня бойкот срещу тях в Черна гора и Сърбия от Иванков и Ангелов, който даже, ако добре си спомням нарочно си изкара и червен картон. Е, оправяйте се сега. Но тоя път с 500 човека на трибуните. Аз лично, докато тези двамата ръководят националния ни отбор, на мач няма да стъпя, а се и съмнявам, че и по ТВ то ще го гледам. 8-)

Въобще не ме интересува дали ще ходиш на мача или не и дали ще го гледаш по ТВ или не. Ако не беше мангал, а БЪЛГАРИН щеше да викаш за България, както аз съм викал, когато малоумния кюрд беше треньор. Смешник. Вие чорабите, ако треньора на БГ не е чорбар само плюете мама ви дееба малоумна чорбарска :evil: :twisted:

Малко по-леко с ругатните. Мъри е треньора с най-много подкрепа от феновете, за разлика от Стоичков, когото сектор Б усвиркваше на всеки мач. А от пост-а ти си личи кой какъв е.

усвиркваше се пише с "О" = освирква. От твоя правопис си личи кой какъв е :)
Последна промяна от headhunter на 03 сеп 2009 16:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 03 сеп 2009 16:15

headhunter написа:
Абе то, когато играеха с Тампере и Бате Борисов, Батков разправяше, че няма повече да се показва по улиците, ако загубят, нооо все пак това е синята школа. Ще измислят нещо и за квалификациите за европейското. По лошото в случая е, че сините фенове виждат, че Мъри не става за треньор и го говорят ежедневно, но сега го защитават щото взима разни недоказали се левскари в отбора за сметка на футболисти преминали през или играещи сега за ЦСКА. После по темите викат до небето "Да подкрепим българските отбори, без значение от цвета", ама това е защото знаят, че техните нямат никакви шансове и се опитват да смекчат удара. И с националния е същото, следват неотлъчно сентенцията на Бай Ганьо - Не е важно на мене да ми е добре, важно е на България да и е зле... Както и да е, родния футбол е в ръцете на синьото БФС и нищо не може да се направи по въпроса. А на тези, които се опитват да сравняват несравнимото ще им кажа, че Пламен Марков и Любо Пенев направиха равен в София с Италия, а Мъри и Сираков едва не загубиха с правилния футбол от Ейре. Това е като да се опитваш да сравняваш трабанче с Ферари. Марков и Пенев ги изгониха, защото не разрешиха да им се реди състава. Тогава стана оня бойкот срещу тях в Черна гора и Сърбия от Иванков и Ангелов, който даже, ако добре си спомням нарочно си изкара и червен картон. Е, оправяйте се сега. Но тоя път с 500 човека на трибуните. Аз лично, докато тези двамата ръководят националния ни отбор, на мач няма да стъпя, а се и съмнявам, че и по ТВ то ще го гледам. 8-)

Въобще не ме интересува дали ще ходиш на мача или не и дали ще го гледаш по ТВ или не. Ако не беше мангал, а БЪЛГАРИН щеше да викаш за България, както аз съм викал, когато малоумния кюрд беше треньор. Смешник. Вие чорабите, ако треньора на БГ не е чорбар само плюете мама ви дееба малоумна чорбарска :evil: :twisted:

Малко по-леко с ругатните. Мъри е треньора с най-много подкрепа от феновете, за разлика от Стоичков, когото сектор Б усвиркваше на всеки мач. А от пост-а ти си личи кой какъв е.[/quote]

усвиркваше се пише с "О" = освирква. От твоя правопис си личи кой какъв е :)[/quote]
Като няма за какво да се хванеш, веднага с правопис. Браво Браво ...

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 03 сеп 2009 16:16

На Еврото по джаги вероятно е имал предвид :)

Потребителски аватар
headhunter
Контакти:

Мнениеот headhunter » 03 сеп 2009 16:23

Абе вие розовите прасета кво искате бе - Кюрда дори и вие не го искахте - махна се, после, и срещу Марков почнахте да грухтите - и него махнаха, то не може все чорбари да са шефове в националния, и сложиха Мъри и Наско - сега пак ревете. Вие и срещу чичовото ревахте ама бихте супер демотивиран отбор, който се намира в ужасна форма и почнахте да го слагате в националния. Аре стегнете се малко и ако сте истински българи елате да подкрепяте България в събота на стадиона.

Потребителски аватар
RED_FEN
Контакти:

Мнениеот RED_FEN » 03 сеп 2009 16:43

koi4i написа:Абе ма**а му де**а как така вие,как да ви нарека,панчеревци не роптаехте срещу алкохолика марков при смешните ни изяви.Не руптаехте и срещу левия,докато се учеше на наш гръб.Достатъчно търпяхме смешни,червени,некадърни треньорчета.Знаем,че Мъри ви докара много моменти,в които сърчицата ви са спирали.Доказал е,че може.В сравнение с чичо,чичово,марков и такива образи е класи над тях.Айде по тихички да сте.Нека изкара 1 цял цикъл,а не да поема отбора,когато вече няма шанс.

Аве говедо,кога е нямал шанс нима преди мача с великия отбор на Ейре нямаше шансове а??????????????????????????????????????????????????????
http://www.youtube.com/watch?v=xzFwACkPDi0&feature=related

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 03 сеп 2009 16:43

headhunter написа:Абе вие розовите прасета кво искате бе - Кюрда дори и вие не го искахте - махна се, после, и срещу Марков почнахте да грухтите - и него махнаха, то не може все чорбари да са шефове в националния, и сложиха Мъри и Наско - сега пак ревете. Вие и срещу чичовото ревахте ама бихте супер демотивиран отбор, който се намира в ужасна форма и почнахте да го слагате в националния. Аре стегнете се малко и ако сте истински българи елате да подкрепяте България в събота на стадиона.

Eй подуенски пикльо, я не ми се оправдавай. Какъв си ти, та ще казваш кой да ходи и кой не на стадиона. Да не си на Мъри манафа бе. Циганин смешен, от къде открадна компютъра бе малцинство подуенско... До някоя кофа за боклук ли беше ? Как ти е дупето след унгарския чардаш бе манаф нещастен... Ходи да свириш на мандолината на Мъри, турчин скапан. Сигурно си му селски от Хаскаво... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 03 сеп 2009 16:43

headhunter написа:Абе вие розовите прасета кво искате бе - Кюрда дори и вие не го искахте - махна се, после, и срещу Марков почнахте да грухтите - и него махнаха, то не може все чорбари да са шефове в националния, и сложиха Мъри и Наско - сега пак ревете. Вие и срещу чичовото ревахте ама бихте супер демотивиран отбор, който се намира в ужасна форма и почнахте да го слагате в националния. Аре стегнете се малко и ако сте истински българи елате да подкрепяте България в събота на стадиона.

Къде кой ти е казал, че иска Любослав Пенев за треньор? Аз ти дадох пример, че Мъри не е бил Освиркван от Сектор Г, докато е треньор на Националния, за разлика от Стоичков който вие Левскарите го Освирквахте всеки мач, още от назначението му. По време на мач никой от Сектор Г - прасестата както ги наричаш, няма да Освирка Мъри, както няма и да Освирка който и да е от националния, за разлика от срещуположния му сектор, за който пропагандната машина на Борат не спира да работи и не свалят Сините очила никога и за тях винаги футболистите които са играли в ЦСКА са виновни за резила на националите, винаги. Радвай се, че треньора е от синята школа, радвай се, че има по 5 футболиста на Левски в националния, нищо че не са играли някой от месец - два. А нормалните фенове ще се радват, когато националния се класира на голям форум и ще искат треньора да е чужденец, който да не се влияе от Перуката и интересите на мениджърските агенции, ще избира най-добрите футболисти за националния и ще ще гледа в перспектива, а не да вика 33 годишни играещи във втора японска или 35 годиши които в 70 мин вече немогат да бягат(нищо лично към Тинката, но вече не е за европейски мачове).

Потребителски аватар
RED_FEN
Контакти:

Мнениеот RED_FEN » 03 сеп 2009 16:46

koi4i написа:
Carpy написа:
koi4i написа:Абе ма**а му де**а как така вие,как да ви нарека,панчеревци не роптаехте срещу алкохолика марков при смешните ни изяви.Не руптаехте и срещу левия,докато се учеше на наш гръб.Достатъчно търпяхме смешни,червени,некадърни треньорчета.Знаем,че Мъри ви докара много моменти,в които сърчицата ви са спирали.Доказал е,че може.В сравнение с чичо,чичово,марков и такива образи е класи над тях.Айде по тихички да сте.Нека изкара 1 цял цикъл,а не да поема отбора,когато вече няма шанс.

Какъв шанс е нямал Мъри? МАрков му остави 2 хикса навън и 1 хикс срещу Италия. Супер резултати му остави. И не забравяй, че Марков е последния треньор който ни е класирал на първенство.

Както съм казвал винаги - всеки има право на собствено мнение, но никой няма право да преиначава фактите.

Пич,марков ни остави с Х като гост на отбор като грузия.Кажи ми какви традиции има грузия,поне аз не се сещам.Някакви успехи?Слаб отбор.Безобразна игра срещу тях.Изпуснати 3 точки.Х с черна гора.Там може би импулса на домакини помогна.За този резултат нямам претенции.Х със Италия.ОК,силен отбор,но в София дойде без звездите си и с много дебютанти.Отново безобразна игра.Направо жалка.Какви супер резултати,ти нормален ли си?Изпусне ПОНЕ 2 точки,от които сега имаме безкрайна нужда и които нямаше да направят наглед безнадеждното гостуване на Италия задължително за взимане.Ако му беше оставил Х с Ейре като гост и домакин,а за Мъри да останат тия мачове с Черна гора и т.н. да,ама твърдението ти е тъпо.

А мача в софия с супер звездите на Ейре ко стана???????????????

Потребителски аватар
RED_FEN
Контакти:

Мнениеот RED_FEN » 03 сеп 2009 16:48

Вън говедото Мърди от национала!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Върни се в “Футбол - България”