ПЪРВЕНСТВО "Б" ГРУПА
5-ти кръг
Едно от емблематичните морски дербита. Спартак Варна - Нефтохимик, излизат в битката за "А" група във Варна. Бургас или Варна - вечния спор, този път на футболния терен.
Над 120 привърженици на Нефтохимик вече са се записали за екскурзията, организирана от фен клуба за мача със Спартак тази неделя във Варна.
От агитката на „зелените” отказаха да разкрият подробности около организацията за двубоя, но се разбра, че освен многото записали се да подкрепят отбора, ще има и над 20 автомобила с привърженици, които ще потеглят за Варна.
"Единственото, което ще правим е да подкрепяме отбора” - твърдят организаторите.
От години мачовете между Нефтохимик и Спартак предизвикват голям интерес сред привържениците на двата клуба. Преди време фенове пълнеха по 6-7 автобуса за двубоите срещу Черно море и Спартак.
Сега еуфорията е не по-малка, като от агитката вече репетират специалната хореография, която са подготвили за предстоящия двубой.
Спартак Вн - ПФК Нефтохимик 1962 (БУРГАС) 23.09.2012 17:00ч.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Спартак Вн - ПФК Нефтохимик 1962 (БУРГАС) 23.09.2012 17:00ч.
truegreen написа: Бургас или Варна - вечния спор, този път на футболния терен.
Moля?

"Ама що тва го напраиха в Бургас,що онова,що Бургас ни мина за няколко години,що за тях има пари за нас не" и обратното преди години от наша страна.Или ти си над тия неща 

mazut написа:"Ама що тва го напраиха в Бургас,що онова,що Бургас ни мина за няколко години,що за тях има пари за нас не" и обратното преди години от наша страна.Или ти си над тия неща
Ами над тея неща съм. Един от най-големите ми приятели е точно от Бургас. Не го разбирам това, още повече когато се касае за два ужасно приличащи си града. С разликата, че единият е два пъти по-голям от другия. Ама щом ви е кеф, мразете се

MORSKI написа:truegreen написа: Бургас или Варна - вечния спор, този път на футболния терен.
Moля?Какъв спор, какви 5 лева
Спартак ВН винаги е бил отбора на Варна, вие сте някакво подобие на селско тимче играещо за скара-бира!
- Bartolomej
- Контакти:
MORSKI написа:truegreen написа: Бургас или Варна - вечния спор, този път на футболния терен.
Moля?Какъв спор, какви 5 лева
тва е от комплексЪт за малоценност на зеленити ни "съграждани"

▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Дано варненци победят.
Някой може ли да ми припомни как свърши предния мач между тези 2 отбора във Варна. Знам, че беше към края на предния сезон и бях отишъл да го гледам случайно.
0-0 или 1-0?
Някой може ли да ми припомни как свърши предния мач между тези 2 отбора във Варна. Знам, че беше към края на предния сезон и бях отишъл да го гледам случайно.
0-0 или 1-0?
LIVERPOOL RULZZ
Ш'ги избийм баткъ.
"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592
https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592
- Neron
- Контакти:
1:1.Шумен бие в Плевен и излизаме на първо място.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Върни се в “Футбол - България”