Правим телевизия за А група, всеки ще си плаща, за да гледа

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: Правим телевизия за А група, всеки ще си плаща, за да гледа

Мнениеот grasiani » 18 сеп 2012 23:50

milen.hristov написа:
grasiani написа:
Могилката написа:Брей само хейтъри. Ми като не ви се плащат пари за БГ футбол, не плащайте бе. Има нет стриимове, все ще закачите да видите нещо. Плаща ли били за по 100 канала, ми като сте смотани ще плащате, щото вашите кабеларки умрели ви щипат за ФТА канали и вие се кефите. Синемакс искат по 3.40лв за абонат, направо не знам за какво ги давам тия пари като не съм изгледал един филм от тоя тъп канал. Нека пусне някой HD канал за мачовете пък ич няма и да ги мисля тия 2 кутии цигари. А телевизиите не дават повече пари щото са зависими от реклами, няма кой да се рекламира пред таргета на Миньор - Ботев Вр. Така че нека булсата ми пусне HD А група за 7 кинта колкото е синемакса и да видим кое ще гледам от двете.
Има да чакаш булшита да ти пусне HD, май ти си смотан щом си на най -тъпия оператор.

Аз съм с хд

Имат 5-6 канала хд голяма работа, други оператори имат по 30-40-50 канала,те телевизия сносна не могат да измислят до сега човека чакал даже и HD да му пусне Венци и то по саткома.

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 19 сеп 2012 06:25

Могилката написа:Брей само хейтъри. Ми като не ви се плащат пари за БГ футбол, не плащайте бе. Има нет стриимове, все ще закачите да видите нещо. Плаща ли били за по 100 канала, ми като сте смотани ще плащате, щото вашите кабеларки умрели ви щипат за ФТА канали и вие се кефите. Синемакс искат по 3.40лв за абонат, направо не знам за какво ги давам тия пари като не съм изгледал един филм от тоя тъп канал. Нека пусне някой HD канал за мачовете пък ич няма и да ги мисля тия 2 кутии цигари. А телевизиите не дават повече пари щото са зависими от реклами, няма кой да се рекламира пред таргета на Миньор - Ботев Вр. Така че нека булсата ми пусне HD А група за 7 кинта колкото е синемакса и да видим кое ще гледам от двете.

Аз нямам нито кабелна, нито Булсат и изобщо не гледам телевизия, ала ако мога да си платя за да ми пуснат само телевзия с БГ футбол бих ги дал с кеф.
Дяконе, победихме!

Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.

http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 19 сеп 2012 17:37

MyAngel написа:Най-накрая обявиха, че ще си пускат телевизия, която да предава мачовете(...крайно решение поне до следващото такова). Всичко до тук е ОК, ще гледаме български футбол. Но за това си удоволствие ще трябва да си плащаме Венци Стефанов говори за 5-10лв. абонамент на месец. Както се казва "Така е честно", футболистите и организаторите полагат труд, който трябва да им бъде заплатен. Родното първенство е около 6м. и ако по 500хил. си купят този месечен абонамент...това ни казва, че родното ни първенство струва около 30 млн. лева :!: :!: :!: Дали? Не знам дали това му е реалната цена на този продукт.

P.S. Иначе пореден кръг остава без ТВ камери.

От де тая информация линк?
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
Уейн Рууни
Контакти:

Мнениеот Уейн Рууни » 19 сеп 2012 22:54

malchev написа:Добре де, някой да ми разясни моля, че аз не мога да си обясня нещо:

Тази телевизия за да се направи нали ще трябват хххх лева. Кой ще ги плати? Оборудване, лиценз, екип, автомобили.. По каква схема ще се разберът кой колко да даде? Ботев Враца примерно ще дадът ли? И ако отпаднат догодина какво? Миньор, Черноморец, че дори и ЦСКА изпитват малко или много финансови проблеми.. ще могат ли да извадят да речем 500 000 лв. за първоначална инвестиция? Иначе звучи добре.. ама само звучи. Телевизия не се прави със 10 000лв.

Плюс това ние имаме 6 месеца мачове, другите 6 месеца какво? Тези оператори, режисьори, репортери какво ще правят? Кой ще им плаща заплатите? Беше казал Венци, че ще се снима подготовката на отборите. ОК - Славия отива да се подготвя в Турциа 2 седмици, това значи минимум 2 души да са командировани там - самолетни билети, хотели, командировъчни.. кой плаща? Колко фенове на Славия ще платят за да гледат конролите?

Не знам.. много нереално ми звучи. Иначе аз бих дал 5-10лв. на месец да гледам БГ футбол. Все пак всеки отбор ако си продава сам правата ми изглвежда много по-реално.

И аз подкрепям последното казано от теб, а феновете, на които им се гледа любимия отбор - на стадиона! :)
[center]Левски, Милан

[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Защо не позволят излъчване на Лудогорец-ЦСКА

Мнениеот amoros » 20 сеп 2012 19:55

След като искат да си рекламират продукта редно е да видим за какво искат да им плащаме.Венци Стефанов беше казал ,че ще позволи националната телевизия да излъчи някой мач безплатно за да видим ,че и футболните управници не са алчни хора .Сега е момента тъй като прякото предаване няма да намали бройката на хората на стадиона.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Защо не позволят излъчване на Лудогорец-ЦСКА

Мнениеот terata » 20 сеп 2012 19:57

amoros написа:След като искат да си рекламират продукта редно е да видим за какво искат да им плащаме.Венци Стефанов беше казал ,че ще позволи националната телевизия да излъчи някой мач безплатно за да видим ,че и футболните управници не са алчни хора .Сега е момента тъй като прякото предаване няма да намали бройката на хората на стадиона.

Не мисля, че мач между шампиона на България и борещ се за оцеляване отбор, ще предизвика какъвто и да било зрителски интерес :)

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 20 сеп 2012 20:00

terata написа:
amoros написа:След като искат да си рекламират продукта редно е да видим за какво искат да им плащаме.Венци Стефанов беше казал ,че ще позволи националната телевизия да излъчи някой мач безплатно за да видим ,че и футболните управници не са алчни хора .Сега е момента тъй като прякото предаване няма да намали бройката на хората на стадиона.

Не мисля, че мач между шампиона на България и борещ се за оцеляване отбор, ще предизвика какъвто и да било зрителски интерес :)

Хаха,много си забавен. :)

Потребителски аватар
cska_kts_888
Контакти:

Мнениеот cska_kts_888 » 20 сеп 2012 20:05

Защото този мач ще бъде решен от съдията и Лудогорец ще бъдат бутани към победата а това никой не иска да го види за това :))
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.

Потребителски аватар
kokorz

Мнениеот kokorz » 20 сеп 2012 20:18

cska_kts_888 написа:Защото този мач ще бъде решен от съдията и Лудогорец ще бъдат бутани към победата а това никой не иска да го види за това :))

Няма смисъл да биете 300 км до тук, след като си медуим.Резултата е ясен и не реферите ще са фактора за поредната загуба.Ама сте свикнали да ревете, така че всички ние също свикнахме с вас.

Върни се в “Футбол - България”