Скандалите в ЦСКА продължават. Легендата на българския футбол Емил Костадинов напусна „червения” клуб обиден и огорчен от обстановката в Борисовата градина. “Решението го взех преди малко. Най-напред уведомих Томов, а ето, че съобщавам и пред вас тази новина. Оттеглям се от любимия ми роден клуб заради манипулациите на Александър Томов и постоянните му интриги. Днес той взе решение моя пост на спортно-технически директор да бъде ликвидиран, опитва се да ми предложи други позиции в ЦСКА, но аз искам да се занимавам само с чисто футболни въпроси и това не ме удовлетворява. Искам да попитам г-н Томов кога ще публикува истинските задължения на клуба.
Томов се опита да скара мен и Димитър Пенев и да ме противопостави с институцията ЦСКА. Съжалявам, че напускам в този момент, но ЦСКА винаги ще остане на сърцето ми. Иска ми се да вярвам, че час по-скоро ще настъпят по-добри времена за клуба”, каза Емил Костадинов. Той не пожела да коментира новината, че Константин Жеваго вече е собственик на ЦСКА и утре или най-късно или в понеделник тази вест ще бъде обявена. Емо не пожела да отговори на въпроса дали може да се върне в Борисовата градина при новото ръководство, заяви Костадинов пред агенция „Блиц”.
Емо Костадинов напусна ЦСКА
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Емо Костадинов напусна ЦСКА
levskara kaza:
-SINI(4erni)sme,Mangali sme,SAMO MEDNA tel Prodavame,jalki sme,goveda sme,ZA BULGARIQ POZOR SME!!!!
-SINI(4erni)sme,Mangali sme,SAMO MEDNA tel Prodavame,jalki sme,goveda sme,ZA BULGARIQ POZOR SME!!!!
Re: Емо Костадинов напусна ЦСКА
Започва началото на филма... 

Не се радвай на чуждото нещастие
Но какво пък след всичките неща които изговориха срещу нас да им се връща на армейците. Има Господ.

От утре съм локомотивец!
los7 написа:Не се радвай на чуждото нещастиеНо какво пък след всичките неща които изговориха срещу нас да им се връща на армейците. Има Господ.
Така един по един всички ще си заминат от ЦСКА

СинТерор написа:los7 написа:Не се радвай на чуждото нещастиеНо какво пък след всичките неща които изговориха срещу нас да им се връща на армейците. Има Господ.
Така един по един всички ще си заминат от ЦСКА
Ще дойдат по добри не се кефете

I da gleda Gospod,v 'dvora 'na CSKA vijda svoite 4eda,a VA6IQT ALLAH i da gleda,i da ne gleda vse vijda gre6noto si 'proizvedenie' LEFFSKAR4ETA.Golemi ste sme6nici,puk i 'vse na 4ujdi grobovepla4ete',no tova e obqsnimo:dori i Vie gledate napred,a tam pred Vas vinagi edno i su6to -CSKA ! Skuka nali !?

Нямам идея защо се радват от Подуене, явно е че са в гъста мъгла....
Емо Костадинов сега напуска, за да се върне малко по-късно пак там, където му е мястото...
Отдавна съм казал, че ЦСКА трябва да добие организационна структура като Байерн Мюнхен - там в структурите на клуба няма хора, които да за "парашутисти" - напротив, всеки е бил част от клуба, здраво е свързан с неговото минало, настояще и бъдеще....
След 10 години, явно пак е дошло време Любо Пенев да е пак президент ( преди смени Илия Павлов, сега май е ред на Томов), изпълнителен директор трябва да е някой, на когото всичко в организационен план му е ясно - Валентин Михов наистина е добър вариант, Порточанов също става за този пост....
Ако се привлече и стабилен генерален спонсор освен парите на Жеваго - другата година сме там, където ни е мястото - в групите на ШЛ....
А фк "Калъфка" ?
Прав бях за тях че между 5 и 7 кръг за тях предстои най -интересното...
Вече смениха един "треньор", след мача с Ловеч може да си тръгне и "новия" а до 11 кръг може да има и 3 или 4-ти, защото преди това в 10-тия кръг калъфките гостуват на Дуци в Сливен и съм сигурен че хората на Лечков ще им скочат много здраво.....
Абе техни си проблеми, трагични са и такива ще си останат винаги....
На Батков преди началото на сезона са му показали секретно превю на класирането за тази година!
Но явно го е гледал наобратно, щом си е помислил милия, че ЦСКА ще се бори да не изпадне тази година....
Емо Костадинов сега напуска, за да се върне малко по-късно пак там, където му е мястото...
Отдавна съм казал, че ЦСКА трябва да добие организационна структура като Байерн Мюнхен - там в структурите на клуба няма хора, които да за "парашутисти" - напротив, всеки е бил част от клуба, здраво е свързан с неговото минало, настояще и бъдеще....
След 10 години, явно пак е дошло време Любо Пенев да е пак президент ( преди смени Илия Павлов, сега май е ред на Томов), изпълнителен директор трябва да е някой, на когото всичко в организационен план му е ясно - Валентин Михов наистина е добър вариант, Порточанов също става за този пост....
Ако се привлече и стабилен генерален спонсор освен парите на Жеваго - другата година сме там, където ни е мястото - в групите на ШЛ....
А фк "Калъфка" ?
Прав бях за тях че между 5 и 7 кръг за тях предстои най -интересното...
Вече смениха един "треньор", след мача с Ловеч може да си тръгне и "новия" а до 11 кръг може да има и 3 или 4-ти, защото преди това в 10-тия кръг калъфките гостуват на Дуци в Сливен и съм сигурен че хората на Лечков ще им скочат много здраво.....
Абе техни си проблеми, трагични са и такива ще си останат винаги....
На Батков преди началото на сезона са му показали секретно превю на класирането за тази година!
Но явно го е гледал наобратно, щом си е помислил милия, че ЦСКА ще се бори да не изпадне тази година....

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
Колега,виждам че си много навътре и знаеш много работи/даже и за нещата в кухнятя на чуждите отбори!Много те моля,като капацитет да ми отвориш очите-аз съм малко момче и съм решил да стана привърженик на най-добрия отбор в България,а за мен това е този,който има повече победи в срещите на големите в нашия футбол!Пиши,ако имаш желание-какъв е баланса между отборите на ЦСКА и Левски в играните до сега мачове помежду им,та да помогнеш и на мен да не се заблуждавам,като някои пишешти тук! Благодаря предварително и чакам статистиката!
Ало,бате Yasso, ще ми отговориш ли?

kalo написа:Колега,виждам че си много навътре и знаеш много работи/даже и за нещата в кухнятя на чуждите отбори!Много те моля,като капацитет да ми отвориш очите-аз съм малко момче и съм решил да стана привърженик на най-добрия отбор в България,а за мен това е този,който има повече победи в срещите на големите в нашия футбол!Пиши,ако имаш желание-какъв е баланса между отборите на ЦСКА и Левски в играните до сега мачове помежду им,та да помогнеш и на мен да не се заблуждавам,като някои пишешти тук! Благодаря предварително и чакам статистиката!
Като гледам ЛЕфски имат ама те от друга черга,не от нашата те са Евробоеца на българия нали лефскарчета??? нали??? затова ние сме били няколко еврошампиона, е да в миналото но вие и това не сте правили, титли повече имаме и доста повече евро успехи. Но щом искаш да си от по "ДОБРИТЕ" бъди.. Айде със здраве

Върни се в “Футбол - България”