Емо Костадинов напусна ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
angeleq
Контакти:

Емо Костадинов напусна ЦСКА

Мнениеот angeleq » 26 сеп 2008 00:15

Скандалите в ЦСКА продължават. Легендата на българския футбол Емил Костадинов напусна „червения” клуб обиден и огорчен от обстановката в Борисовата градина. “Решението го взех преди малко. Най-напред уведомих Томов, а ето, че съобщавам и пред вас тази новина. Оттеглям се от любимия ми роден клуб заради манипулациите на Александър Томов и постоянните му интриги. Днес той взе решение моя пост на спортно-технически директор да бъде ликвидиран, опитва се да ми предложи други позиции в ЦСКА, но аз искам да се занимавам само с чисто футболни въпроси и това не ме удовлетворява. Искам да попитам г-н Томов кога ще публикува истинските задължения на клуба.

Томов се опита да скара мен и Димитър Пенев и да ме противопостави с институцията ЦСКА. Съжалявам, че напускам в този момент, но ЦСКА винаги ще остане на сърцето ми. Иска ми се да вярвам, че час по-скоро ще настъпят по-добри времена за клуба”, каза Емил Костадинов. Той не пожела да коментира новината, че Константин Жеваго вече е собственик на ЦСКА и утре или най-късно или в понеделник тази вест ще бъде обявена. Емо не пожела да отговори на въпроса дали може да се върне в Борисовата градина при новото ръководство, заяви Костадинов пред агенция „Блиц”.
levskara kaza:
-SINI(4erni)sme,Mangali sme,SAMO MEDNA tel Prodavame,jalki sme,goveda sme,ZA BULGARIQ POZOR SME!!!!

СинТерор
Контакти:

Re: Емо Костадинов напусна ЦСКА

Мнениеот СинТерор » 26 сеп 2008 01:00

Започва началото на филма... :D

Потребителски аватар
los7

Мнениеот los7 » 26 сеп 2008 03:53

Не се радвай на чуждото нещастие :lol: Но какво пък след всичките неща които изговориха срещу нас да им се връща на армейците. Има Господ.
От утре съм локомотивец!

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 26 сеп 2008 03:57

los7 написа:Не се радвай на чуждото нещастие :lol: Но какво пък след всичките неща които изговориха срещу нас да им се връща на армейците. Има Господ.

Така един по един всички ще си заминат от ЦСКА :lol:

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 26 сеп 2008 09:06

СинТерор написа:
los7 написа:Не се радвай на чуждото нещастие :lol: Но какво пък след всичките неща които изговориха срещу нас да им се връща на армейците. Има Господ.

Така един по един всички ще си заминат от ЦСКА :lol:

Ще дойдат по добри не се кефете :D Ето това е българия!!! Кефят се, че ЦСКА не е добре.... Оф Боже, боже, боже колко тъжно е да си Лефскар. Няма да ви обиждам, но само ще кажа, че сте жалки.... :geek: :geek: :geek: Но кефете се докато можете, защото както каза Лос7 има господ и той ще мине и при вас скоро, може и да не е скоро, но ще дойде ;) ;) ;)

red-fan
Контакти:

Мнениеот red-fan » 26 сеп 2008 09:27

I da gleda Gospod,v 'dvora 'na CSKA vijda svoite 4eda,a VA6IQT ALLAH i da gleda,i da ne gleda vse vijda gre6noto si 'proizvedenie' LEFFSKAR4ETA.Golemi ste sme6nici,puk i 'vse na 4ujdi grobovepla4ete',no tova e obqsnimo:dori i Vie gledate napred,a tam pred Vas vinagi edno i su6to -CSKA ! Skuka nali !? :D :D :D :D :D

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 26 сеп 2008 10:29

Нямам идея защо се радват от Подуене, явно е че са в гъста мъгла....

Емо Костадинов сега напуска, за да се върне малко по-късно пак там, където му е мястото...

Отдавна съм казал, че ЦСКА трябва да добие организационна структура като Байерн Мюнхен - там в структурите на клуба няма хора, които да за "парашутисти" - напротив, всеки е бил част от клуба, здраво е свързан с неговото минало, настояще и бъдеще....

След 10 години, явно пак е дошло време Любо Пенев да е пак президент ( преди смени Илия Павлов, сега май е ред на Томов), изпълнителен директор трябва да е някой, на когото всичко в организационен план му е ясно - Валентин Михов наистина е добър вариант, Порточанов също става за този пост....

Ако се привлече и стабилен генерален спонсор освен парите на Жеваго - другата година сме там, където ни е мястото - в групите на ШЛ....

А фк "Калъфка" ?

Прав бях за тях че между 5 и 7 кръг за тях предстои най -интересното...

Вече смениха един "треньор", след мача с Ловеч може да си тръгне и "новия" а до 11 кръг може да има и 3 или 4-ти, защото преди това в 10-тия кръг калъфките гостуват на Дуци в Сливен и съм сигурен че хората на Лечков ще им скочат много здраво.....

Абе техни си проблеми, трагични са и такива ще си останат винаги....

На Батков преди началото на сезона са му показали секретно превю на класирането за тази година!
Но явно го е гледал наобратно, щом си е помислил милия, че ЦСКА ще се бори да не изпадне тази година.... :lol:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 26 сеп 2008 11:19

Колега,виждам че си много навътре и знаеш много работи/даже и за нещата в кухнятя на чуждите отбори!Много те моля,като капацитет да ми отвориш очите-аз съм малко момче и съм решил да стана привърженик на най-добрия отбор в България,а за мен това е този,който има повече победи в срещите на големите в нашия футбол!Пиши,ако имаш желание-какъв е баланса между отборите на ЦСКА и Левски в играните до сега мачове помежду им,та да помогнеш и на мен да не се заблуждавам,като някои пишешти тук! Благодаря предварително и чакам статистиката!

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 26 сеп 2008 11:34

Ало,бате Yasso, ще ми отговориш ли? :?: :roll:

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 26 сеп 2008 12:07

kalo написа:Колега,виждам че си много навътре и знаеш много работи/даже и за нещата в кухнятя на чуждите отбори!Много те моля,като капацитет да ми отвориш очите-аз съм малко момче и съм решил да стана привърженик на най-добрия отбор в България,а за мен това е този,който има повече победи в срещите на големите в нашия футбол!Пиши,ако имаш желание-какъв е баланса между отборите на ЦСКА и Левски в играните до сега мачове помежду им,та да помогнеш и на мен да не се заблуждавам,като някои пишешти тук! Благодаря предварително и чакам статистиката!

Като гледам ЛЕфски имат ама те от друга черга,не от нашата те са Евробоеца на българия нали лефскарчета??? нали??? затова ние сме били няколко еврошампиона, е да в миналото но вие и това не сте правили, титли повече имаме и доста повече евро успехи. Но щом искаш да си от по "ДОБРИТЕ" бъди.. Айде със здраве ;) ;) ;) ;) ;)

Върни се в “Футбол - България”