Кой има интерес от НЕизлъчването на А група?!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Re: Кой има интерес от НЕизлъчването на А група?!

Мнениеот veni__85 » 15 сеп 2012 23:10

И мен ме е яд ,и искам да дават българското първенство , но вече прекалявате. Тове вече е сигурно 10-та тема за едно и също има достатъчно теми , не е нужно преди всеки път да се прави тема , пък и още толкова между кръговете.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 15 сеп 2012 23:16

nikivarna написа:
demy27 написа:
eelche написа:Тече 5-ти кръг на А републиканска футболна група в момента,а мачове по родна ТВ все още няма в ефира...За сметка на това турските сериали,пошли реалита и поръчкова публицистика текат с пълна сила...Въпроса ми е кой има интерес от НЕизлъчването на роден футбол по телевизията? Може би това е по - лесен и сигурен,безболезен начин за уреждане на мачове?! Ами така де,в тия тежки времена на криза по - добре да изкарат някой лев,а родния запалянко да духа супата...Ясно е,че Перуци яде и пие на пищни маси и го боли фара,наблюдавайки БГ футбола от висотата на своето кресло,заобиколен от апаратчиците на БФС надупени натам накъдето духа вятъра...В дни,в които се питаме защо България се конкурира на футболно нива с Папуа Нова Гвинея, е повече от ясно.че рибата се вмирисва откъм главата...

Слаб национален отбор,слаб клубен футбол,липса на футболни събития,уговорки,простотия - може би,решението е като в Турция,Италия,Полша...Идва Прокуратурата и започва разследване от - до.Жалкото от цялата работа е,че губи спорта,губи футбола,свалиха Батето от власт,замести го 1 човек,възприел всичко най - лошо от неговото управление.

А ние ще продължаваме да питаме кога ще гледаме любимия си отбор по телевизията :roll: :roll:

Да си чувал, че мачове могат да се гледат и наживо на стадиона?

Да ли ти минава през главицата плоска ,че примерно не всички фенове на даден отбор са от града в който е отбора (пример:фен съм на Левски и няма как да пътувам по 450 км през седмица)
По неволя ходя да зяпам морето и 2 седмици мъка :) така ,че трябва да се излъчват мачовете по ТВ

Човек ако иска, намира начин, ако не иска намира причини. В последните месеци съм навъртял хиляди километри да присъствам на мачовете, като ТВ правата изобщо не ме интересуват.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

NAKEV
Контакти:

Мнениеот NAKEV » 16 сеп 2012 15:17

Само не ми е понятно как футболните управници си мислят че като няма ТВ и ние феновете ще се залетим да напълним стадионите............ЖАЛКО и тъжно е че не се излъчват БГ мачовете а уж сме в Европа.........защо побългаряваме всичко и му .....ме мамата.........ей Румъния къде е а за една никаква контролна среща на техен отбор и предават с коментарно студио цял час преди келавия им мач.........нали те са циганите на пустата Европа според повечето от нас които се пишеме по българи и от хан Аспарух.Ходех си на стадиона до миналата година но тея тюфлеци ме издразниха яко с тази си малоумна постъпка спрямо всички привърженици на тая велика игра и тая година не съм а и няма да им стъпя на стадионите от инат.Ще си слушам Дарик и после по канал 3 а президентите на отборите и тези смешници от бфс да го ..хат.Вальо Михов ми изглеждаше по читав но и той излезе големо ..йно......даже с чичко Венци Стефанов ги слагам на едно место и предлагам да се спре изцяло първенството в БГ за година или две и след този срок да се почне по нова схема с по малко отбори........само тези които за това време ще си изградят европейски терени и стадиони и ще отговарят на всички изисквания за по качествена игра и който не иска да вложи пари и сърце то просто да се изнася към Албания или по добре да не се занимава въобще с футбол.Нито Батков........Титаните.....Маджо и Венци..........нито смешника Гигов........лапача Ганчев........некакъв си Марешки и той........няма един читав на който да са му чисти отношенията и мераците.ЗАКРИВАЙ

Върни се в “Футбол - България”