Тема за футболното хулиганство

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Re: Бой между ултраси на "Левски" и "Берое"...

Мнениеот Жоржиньо » 08 сеп 2012 18:14

Седем написа:
Червени_шампиони написа:Сектор Б НА НАЦИОНАЛНИЯ СТАДИОН, НЕ Е сек Б тор НА ГЕРЕНА!

Ми като си толкова отворен във вторник заповядай в сектор Б на Националния стадион!

Ще дойде той и веднага ще оцапа гащите :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Бой между ултраси на "Левски" и "Берое"...

Мнениеот delqnski47 » 08 сеп 2012 18:14

CTAHKO написа:Точно за тези говорим.Аз не искам,като се каже фен или агитка на Левски,да се асоциира с тези лумпени.Предполагам за теб важи същото като става въпрос за фенове на ЦСКА.А такива ги има във всички агитки.А къде бяха тези "побойници" и "патриоти" когато босненците си трошаха на воля в София и след това обиждаха Левски :? Защо не скачаха тогава :?: Защо тогава не показаха колко са тънкообидни ;) Мишки от всякъде :!:

За мене няма значение лумпена от кой отбор е!След дербито,дето ни бихте с гола на Дембеле имаше двама идиотчета,които за мое съжаление бяха цесекари(бяха с червени шалчета) и за малко да се сбият с едни момчета,които бяха левскари и изобщо не ги провокираха!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Re: Бой между ултраси на Левски и Берое на мача на националите

Мнениеот flo » 08 сеп 2012 18:16

Е какво му е толкова специалното на мач на националния отбор, че да не стане въргал? :mrgreen:

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 08 сеп 2012 18:16

Циганска работа ,иди та ги разбери :)
Има хора примерно които не могат да си позволят 20 лева за билет за "В" и какво ?за да са на мача трябва да са или при едните лумпени или при другите с безплатните билети ли ? Щеш не щеш поне 20 лева трябва да дадеш на перуките за да имаш някаква сигурност по време на мач на националният отбор ,така ли ? Е как човек да си заведе децата на мач ?
Последна промяна от percival на 08 сеп 2012 18:21, променено общо 2 пъти.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 08 сеп 2012 18:28

СРАМ за Левски! Този сектор Б, не отговаря на идеала Левски и петни паметта му! Вие сте срам за отбора си!
"Братство всекиго, без да гледаме на вяра и народност" - В. Левски, в писмо до Л. Каравелов.

Потребителски аватар
the___dog
Контакти:

Мнениеот the___dog » 08 сеп 2012 18:36

Още една причина, че София не заслужава мачове на националния отбор. А за нов национален стадион въобще не говорим...

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 08 сеп 2012 18:50

Боя стана пред мен, но така и не разбрах защо, помислих че е някаква вътрешна вражда между СЗ и някоя друга фракция, все пак в голяма част от мача хората бяха един до друг!
За случая, пълна мизерия от страна на СЗ, хора разберете - тия не са фенове на Левски! Моля разграничавайте феновете на Левски от тези боклуци!
Срамота, просто нямам думи!

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 08 сеп 2012 18:50

Всички "коментатори" обаче са били на мача и знаят за какво точно става въпрос :lol: Принципно Берое не знам с кой нямат пробеми. Преди 7-8 години 50 техни се пуснаха на 10 бургазлии от Черноморец и го ядоха на техния стадион. Със Спартак Вн също се опитаха да се правят на интересни на техния стадион и се наложи полиция да ги спасява. С Нефтохимик също имат вражда. На всеки мач с Левски не пропускат да пеят 3те думички. С Ботев Пд на техния стадион щяха да бъдат пометени и после сълзотворен газ по пловдивчани. От този мач гледат всеки път да избягват срещи с Ботев и поради тази причина са си взели билети за Б, за да не го ядат по- голям от други в Г. Не е приятно такива неща да се случват на мач на националния отбор, но имаите в предвид все пак за какви хора сте тръгнали да се пените по форуми ;) .
Последна промяна от zlostar на 08 сеп 2012 18:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 08 сеп 2012 18:50

the___dog написа:Още една причина, че София не заслужава мачове на националния отбор. А за нов национален стадион въобще не говорим...

Проблемът не е София, проблемът е МВР... Няма как да се допускат такива безнаказани действия, но по всичко личи, че и това ще си отшуми. Докато не се вземат адекватни мерки с хулиганите така ще е. Тук се скъсаха да коментират Живков. Тогава обаче имаше трудови войски и кариери, където тези пълни с енергия фенове творяха блага... Сега сътворяват само срам за лицето на България пред света
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Футбол - България”