Смешни глоби за БГ клубовете!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Смешни глоби за БГ клубовете!

Мнениеот kireto2 » 03 сеп 2012 17:53

БФС наказа Левски, ЦСКА и Миньор за хвърлени предмети и нерегламентирано използване на пиротехника! Щом са сгрешили да ги наказват, лошо няма, но наказанията са по 1000 лв. за ЦСКА и Миньор и 3000 лв. за Левски!
Аз си мисля ,че подобни суми за клуб от "А" група са повече от смешни! Ако от БФС искат да има някакъв ефект от тези наказания, глобите трябва да са поне х10! При положение ,че има "футболисти" с 30000 лв. заплата, тези глоби сериозно ме разсмиват!

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Смешни глоби за БГ клубовете!

Мнениеот PFC Litex » 03 сеп 2012 18:00

Че са ниски финансовите глоби е така, но в групата не се състезават само тези отбори които си изброил, има и такива за които 30К си е сериозна сума.
Лично аз съм против финансовите наказания за изцепки на публиката, единственото наказания от което ще им ефект е да играят пред празни трибуни.
Изображение

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 03 сеп 2012 18:04

Смешно е въобще да има глоби за пирото :idea:
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 03 сеп 2012 18:07

Глобите наистина трябва да са по-високи, това са смешни пари на форна на заплатите. Като за начало обаче могат да ги вдигнат поне до 10к. Аз до сега не съм видял клуб, който да го е грижа за платени 2-3 хиляди. С извинение само си го преместват от единия крачол в другия и това е - промяна никаква. Агитките на малките отбори рядко правят изцепки за по повече от 2000 лв, така че това ще се отнася основно за големите отбори. Лошото е, че не е само това проблемът, но ако го гледаме като нещо отделно от това на какви хора се позволява да ходят по стадионите - да, трябва да се вдигнат.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 03 сеп 2012 18:12

Както и държавата така и футбола ни може да се оправи само със ясни и точни правила,ама да важат за всички а не едните да са по равни пред закона.Сега гледах за някаква от ДАИ която я хванали със подкуп,във една нормална държава следва веднага затвор а тука ще се размине,така е и със футбола,отнасят го основно малките отбори.Нямам спомен Левски и ЦСКА да са отнесли някаква по сериозна санкция.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 сеп 2012 18:12

ultralevski написа:Смешно е въобще да има глоби за пирото :idea:

Глобите не са конкретно за пирото, а за това, че хвърлят по терена предмети, както и разни горящи факли които eбaват тревата.
Изображение

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 03 сеп 2012 18:17

Няма такова нещо като смешни глоби, 1000 лева са си пари за които и да било клуб, парите на никой не падат от небето.
Според мен трябва да се завишат глобите при повторно нарушение, не само във финансов аспект, а дори и с лишаване от домакинство, така и самите фенове ще се замислят ;)
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Rivar
Контакти:

Мнениеот Rivar » 03 сеп 2012 18:22

Не зная колко са високи или ниски Въпросът ми е къде и за какво отиват тези пари а те не са никак малко за една състезателна година Страхувам се, че голяма част отиват например за служебни автомобили ползнани от сем Михайлови или безмислени збирки в Сливен разбира се в хотела на какадуто

kichukaboy
Контакти:

Мнениеот kichukaboy » 03 сеп 2012 18:52

kireto2 написа:БФС наказа Левски, ЦСКА и Миньор за хвърлени предмети и нерегламентирано използване на пиротехника! Щом са сгрешили да ги наказват, лошо няма, но наказанията са по 1000 лв. за ЦСКА и Миньор и 3000 лв. за Левски!
Аз си мисля ,че подобни суми за клуб от "А" група са повече от смешни! Ако от БФС искат да има някакъв ефект от тези наказания, глобите трябва да са поне х10! При положение ,че има "футболисти" с 30000 лв. заплата, тези глоби сериозно ме разсмиват!

Перукане ти ли си?Синчето блъсна колата и сега да избиваме за нова :)

Потребителски аватар
secondwish
Контакти:

Мнениеот secondwish » 03 сеп 2012 18:54

Може да ви разсмиват тези глоби, но защо клубовете трябва да плащат за хулигаството на собствените си фенове.. защо тези "поддръжници" не спрат да правят непрестанно мизерии и не си седнат на зад**ците и да подкрепят отбора на сърцето си както правят феновете на запад? Не казвам да спираме да пеем, да спираме да дерем гърла на стадиона, но не и да правим ексцесии, от които страда не само българския футбол, но и самите ние, запалянковците?
http://www.razorbet.com Мястото, където може да намерите най-добрите спортни прогнози!

Върни се в “Футбол - България”