Бербатов си е страхливец и подлец!
Това което направи първо с националният отбор преди и сега! като избяга от него (все едно аз да предпочета професията си и шефа си, пред семейството ми).
Това което направи с Лече преди и сега с Фиорентина (като им върза тенекия)!
Начина по-който се изплю на феновете на Тотнъм (като им се вричаше в любов)!
Страха от провал в Юве!
Стоенето в Манчестър насила въпреки, че никой не го искаше там. И то само заради високата си заплата миналият сезон (осъзнавайки това много добре)!
Това говори много за човека Бербатов! Бербатов може да е голям футболист, но не е и никога няма да бъде голям човек!И само не ми говорете, че съм бил левскар щото и в двата сезона когато той игра за ЦСКА, Левски стана шампион! Та той дори не вкара и един гол във вратата на Левски, а за капак на всичко и те отпаднаха от МТК!
Този човек е псуван много повече от феновете на ЦСКА, от колкото от тези на Левски! И чак на втората си година в Германия когато започна да загатва за потенциала си, част от феновете на ЦСКА започнаха да го приемат за свой въпреки, че преди това огромна част от тях го псуваха! Но и до ден днешен има фенове на ЦСКА които не могат да му простят и не го приемат за свой меко казано, например (Никото Александров)!