Мнениеот BETCHUALENG » 27 авг 2012 18:07
За съжаление като знам колко нагли могат да станат българските "бизнесмени" когато никой не им сложи юздите.. може и парите да са толкова. Макар че варианти има..
Част от парите да са вътрешни дългове.. Част от парите да са предполагаеми дългове - тоест водят се дела за определени суми и ако ЦСКА изгуби.. ще ги плати. Ако спечели - сумата става по-малка. А може Николов да преувеличава по 2 причини: Или за да издигне организацията си в очите на хората, друго си е да спасят отбор с 60 милиона борч, или пък просто да са се стреснали от батака в ЦСКА и да търсят начин да се оттеглят.. но вината за това да остане в ТИТАН.
А дали е по-добре ЦСКА да иде във В група не знам. Редно би било, така или иначе сигурно до няколко години отново не само ще са в А група, ами току виж са по-силни от сега. Ботев и те заминаха при аматьорите, но накрая намериха читав собственик засега при тях нещата вървят.
Лично аз съм против разглабянето на ЦСКА, но би било справедливо да минат по този път ако не погасят дълговете.
Само не разбирам защо левскари и други се радват на подобен вариант и въобще на проблемите на ЦСКА, и Левски не е толкова чист.. и Черноморци да се сетят за патилата си и т.н.
Аз лично предпочитам Левски като отбор и меко казано съм против методите на ЦСКА (произтичащи от Титан), но определено не мисля, че изчезването на ЦСКА ще е + за футбола ни. Да не говорим, че никой не е застрахован от нещо такова. Дали пък Батков не би врътнал 1-2 титански номера някой ден, ако закъса за кинти?
[center]

[/center]