Лъчезар Николов: ЦСКА дължи 60 милиона

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

ma6inkata
Контакти:

Re: Лъчезар Николов: ЦСКА дължи 60 милиона

Мнениеот ma6inkata » 27 авг 2012 17:43

mertezaker написа:
т ma6inkata на 27 Авг 2012 17:22

mertezaker написа:

Без име на 27 Авг 2012 16:45
Закриването или изпадането трябваше да стане отдавна, отдавна. Братовчедите от Дукла Прага да ви кажат.

Дали това ще те направи по-щастлив и твоят отбор ще стане много по-силен? Пък и палачинката винаги се обръща ;)

Виж как добре знаеш за палчаинката, а?

И ти ще знаеш спокойно, има време

Ние знаем, и то много добре. Там където отивате сега, ние там сме били. При нас се е въртялал около 40 години, по време комунистическо. Не е случайно, че ще си отидете така безславно. Няма комунизъм и вас не трябва да ви има. Просто такава е директива, вижте сега как е, да ви взимат стадиони, да ви взимат бази и да се е**ват с вас! Солено е, нали?

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 27 авг 2012 17:51

Замириса на мърша и лешоядите се показаха. Докато и един единствен ЧЕРВЕН ФЕН ДИША НА ТАЗИ ЗЕМЯ ЦСКА ЩЕ Е ЖИВ :evil:
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 27 авг 2012 18:02

ЖабарО, защо не си пишеш "модерните" коментари във хулиганса? Тука повечето не сме на 14-15 години, за да ти се кефиме на простотията. Изображение
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 авг 2012 18:06

Чезари: Ще намерим начин да оправим задълженията, вариантът "Ботев" не е актуален за клуб като ЦСКА.
Цялата пресконференция тук.

http://www.novsport.com/video265691_1003.html

BETCHUALENG
Контакти:

Мнениеот BETCHUALENG » 27 авг 2012 18:07

За съжаление като знам колко нагли могат да станат българските "бизнесмени" когато никой не им сложи юздите.. може и парите да са толкова. Макар че варианти има..
Част от парите да са вътрешни дългове.. Част от парите да са предполагаеми дългове - тоест водят се дела за определени суми и ако ЦСКА изгуби.. ще ги плати. Ако спечели - сумата става по-малка. А може Николов да преувеличава по 2 причини: Или за да издигне организацията си в очите на хората, друго си е да спасят отбор с 60 милиона борч, или пък просто да са се стреснали от батака в ЦСКА и да търсят начин да се оттеглят.. но вината за това да остане в ТИТАН.

А дали е по-добре ЦСКА да иде във В група не знам. Редно би било, така или иначе сигурно до няколко години отново не само ще са в А група, ами току виж са по-силни от сега. Ботев и те заминаха при аматьорите, но накрая намериха читав собственик засега при тях нещата вървят.
Лично аз съм против разглабянето на ЦСКА, но би било справедливо да минат по този път ако не погасят дълговете.
Само не разбирам защо левскари и други се радват на подобен вариант и въобще на проблемите на ЦСКА, и Левски не е толкова чист.. и Черноморци да се сетят за патилата си и т.н.
Аз лично предпочитам Левски като отбор и меко казано съм против методите на ЦСКА (произтичащи от Титан), но определено не мисля, че изчезването на ЦСКА ще е + за футбола ни. Да не говорим, че никой не е застрахован от нещо такова. Дали пък Батков не би врътнал 1-2 титански номера някой ден, ако закъса за кинти?
[center]Изображение[/center]

ma6inkata
Контакти:

Мнениеот ma6inkata » 27 авг 2012 18:10

Teo написа:Чезари: Ще намерим начин да оправим задълженията, вариантът "Ботев" не е актуален за клуб като ЦСКА.
Цялата пресконференция тук.

http://www.novsport.com/video265691_1003.html

Всъщност е казал това, което далеч не значи че е сигирно :))

"Не смятам, че ще стигнем до варианта Ботев Пд – започване от В група - начисто. Мисля, че ще се намерят хора, които да платят тези задължения, защото има много такива, които милеят за клуба.“

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 27 авг 2012 18:11

Не съм сигурен, че изпращането на ЦСКА във В групата, ще е от полза за Българският футбол. Даже може би обратното. Някои сигурно си мислят, че това ще разбие двуполюсния модел, но според мен по скоро ще го прекрои. Навярно някой парвенюшки клуб от типа на Лудогорец ще заеме мястото му, както в края на 90те, когато Литекс изместиха за малко ЦСКА, а пък те милите седяха и им се мазнеха... Както и да е, БФСто ако толкова им е домиляло за БГ футбола да вземат да намалят първенството поне на 12 отбора - повече смислени мачове, по-малко черно тото и т.н.
България !!!!

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 27 авг 2012 18:12

Хохохо, другарите не спират да ни забавляват :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Важното е, че има 300 бинки наличност и идат 100-тиците милиарди :) :)
шивача написа:какво толкова страшно има, нали идват Газпром, имат милиарди евро, тея пари ги вадят на ден, просто ще работят една седмица за нас и готово.

Any
Контакти:

Мнениеот Any » 27 авг 2012 18:14

BETCHUALENG написа:За съжаление като знам колко нагли могат да станат българските "бизнесмени" когато никой не им сложи юздите.. може и парите да са толкова. Макар че варианти има..
Част от парите да са вътрешни дългове.. Част от парите да са предполагаеми дългове - тоест водят се дела за определени суми и ако ЦСКА изгуби.. ще ги плати. Ако спечели - сумата става по-малка. А може Николов да преувеличава по 2 причини: Или за да издигне организацията си в очите на хората, друго си е да спасят отбор с 60 милиона борч, или пък просто да са се стреснали от батака в ЦСКА и да търсят начин да се оттеглят.. но вината за това да остане в ТИТАН.

А дали е по-добре ЦСКА да иде във В група не знам. Редно би било, така или иначе сигурно до няколко години отново не само ще са в А група, ами току виж са по-силни от сега. Ботев и те заминаха при аматьорите, но накрая намериха читав собственик засега при тях нещата вървят.
Лично аз съм против разглабянето на ЦСКА, но би било справедливо да минат по този път ако не погасят дълговете.
Само не разбирам защо левскари и други се радват на подобен вариант и въобще на проблемите на ЦСКА, и Левски не е толкова чист.. и Черноморци да се сетят за патилата си и т.н.
Аз лично предпочитам Левски като отбор и меко казано съм против методите на ЦСКА (произтичащи от Титан), но определено не мисля, че изчезването на ЦСКА ще е + за футбола ни. Да не говорим, че никой не е застрахован от нещо такова. Дали пък Батков не би врътнал 1-2 титански номера някой ден, ако закъса за кинти?

Като знаем какъв адвокат имат ЦСКА и ако е вярно че се водят 80 дела според теб колко ще спечелят ?:Д

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Мнениеот Седем » 27 авг 2012 18:22

И какво толкова ще стане с БГ-футбола като цесекато отиде във В група? Ако беше някой по-малък отбор отдавна да е заминал. Правилата трябва да са еднакви за всички и да се спазват от всички. Ако БФС си беше на мястото тия "хубавци" отдавна трябваше да ги няма. Само ще ви припомня какво се случи с "Глазгоу Рейнджърс", но там нещата са малко по-други.
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

Върни се в “Футбол - България”