Лъчезар Николов: ЦСКА дължи 60 милиона

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Лъчезар Николов: ЦСКА дължи 60 милиона

Мнениеот Teo » 27 авг 2012 15:59

damageplan написа:
Teo написа:
Червени_шампиони написа:Teo, не мечтай, няма как да минем просто, ако имаш да извадиш парите и да погасиш задълженията, в същото време да ме подкупиш със 10 милиона, за да убия боклуците..е тогава може би. :)

ще се оправим, ще видиш, но тогава жална им майка на всички дето плюят по ЦСКА 2 години вече :!:

Най-интересният вариант ще бъде да се появи още едно ЦСКА , което да съществува паралелно с другото , тогава ще се чудим по кое да плюем . :)

фантазите са безплатни :!:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 27 авг 2012 16:00

ЦСКА дължи 60 милиона

Супер миналата седмица бяха 70 мил., занчи за 1 седмица сме платили 10 млн. !!!!
:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:
Има ли друг отбор който го е правил ???
10 мил. за 1 седмица !!!!

По темата сериозно, на кой точно дължат 60 млн. лв. ?
Новите типично по нашенски изкарват положението по трагично от колкото е !!!
Хем притискат Титан хем набират плюсове пред феновете .

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 27 авг 2012 16:02

На левскарите мога да им кажа само едно - не се подигравайте, защото тази трагедия рано или късно може да се случи и в Левски. А иначе ми се струва, че този Чезари ли е Версаче ли е, нещо си измисля. Че те при Томов дълговете не бяха толкова. Според мен, този комитет по възраждането търси елегантен начин да се оттегли.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

ma6inkata
Контакти:

Мнениеот ma6inkata » 27 авг 2012 16:04

Teo написа:
Червени_шампиони написа:Teo, не мечтай, няма как да минем просто, ако имаш да извадиш парите и да погасиш задълженията, в същото време да ме подкупиш със 10 милиона, за да убия боклуците..е тогава може би. :)

ще се оправим, ще видиш, но тогава жална им майка на всички дето плюят по ЦСКА 2 години вече :!:

Я само ни обясни за синьото бфс, как не ви е изхвърлило още там където ви е мястото. Предполагам, също така, че ако тази информация беше изнесена от друг човек, веднга щяхте да кажете че се правят интриги.
А я кажи и за клетника с декларациите, Мурчо Симитлийски по прякор комисионната...

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 27 авг 2012 16:04

Другата седмица като платим още 10 млн. лв. ще станат 50 !!!
:lol: :lol: :lol:
За месец и половина ще сме на плюс, някой да сметне колко ни идва бюджета
ако разполагаме с по 10 млн. лв. на седмица !!!

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Мнениеот Dexter Lord » 27 авг 2012 16:07

Как е възможно да им позволяват да участват в първенството?! Това, ако беше отбор извън София отдавна да е изхвърлен.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

ma6inkata
Контакти:

Мнениеот ma6inkata » 27 авг 2012 16:09

Червени_шампиони написа:Те да са две добре, но ни съсипват от поне 10 години. А как ми се иска да ни купят "чаршафи" със милиарди..

Ние на този стадион сме родени, и на този стадион ще умрем, и дори и небето да падне, ние няма да ви предадем.

Ние може да бъдем поети, може и да сме лоши деца сектор "Г" е родината наша, сектор "Г" е майка, баща.

Ние може да нямаме нищо, но велика е тази съдба, че отборът, в който "заклех се" ни е слънце, и хляб, и вода.

И дори и сърцата да спрат, и душите ни да отлетят, с червено шалче в ръка, тук ще бъдат нашите деца.

ЦСКА, ЦСКА, всичко започва и свършва така.
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света.

Хахахаха, и да налеят повече от колкото даже в Ман. сити, че даже и сателит да ви станат :)) Нали веднъж ви взе милиардер мургав, Митал, и какво стана? Явно си достаотяаян, щом си написал това :)))

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 авг 2012 16:11

ma6inkata написа:
Teo написа:

Я само ни обясни за синьото бфс, как не ви е изхвърлило още там където ви е мястото. Предполагам, също така, че ако тази информация беше изнесена от друг човек, веднга щяхте да кажете че се правят интриги.
А я кажи и за клетника с декларациите, Мурчо Симитлийски по прякор комисионната...

това ''синьото бфс'' за което говориш до сега нищо добро не е направило за ЦСКА, НИЩО, това ''синьото бфс' е корумпирано, мафиотско и гледа как да взима, а не да дава, това ''синьото бфс'' срина българския футбол до дъното, което никога не сме били преди :!: не ми излизай с факта че ''синьото бфс'' помогна на ЦСКА да не изпадне 2008, защото точно те направи това което стана с ЦСКА :!: :!: :!:

Потребителски аватар
djambaza
Контакти:

Мнениеот djambaza » 27 авг 2012 16:16

Teo написа:
това ''синьото бфс'' за което говориш до сега нищо добро не е направило за ЦСКА, НИЩО, това ''синьото бфс' е корумпирано, мафиотско и гледа как да взима, а не да дава, това ''синьото бфс'' срина българския футбол до дъното, което никога не сме били преди :!: не ми излизай с факта че ''синьото бфс'' помогна на ЦСКА да не изпадне 2008, защото точно те направи това което стана с ЦСКА :!: :!: :!:

Teo, а дали не си го направихте вие, в частност Лупи?

Разбирам колко е трудно да си фен на ЦСКА точно в този момент, но най-малко ви е виновен Левски, Батков и всеки друг отбор.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 27 авг 2012 16:17

ma6inkata написа:
Червени_шампиони написа:Те да са две добре, но ни съсипват от поне 10 години. А как ми се иска да ни купят "чаршафи" със милиарди..

Ние на този стадион сме родени, и на този стадион ще умрем, и дори и небето да падне, ние няма да ви предадем.

Ние може да бъдем поети, може и да сме лоши деца сектор "Г" е родината наша, сектор "Г" е майка, баща.

Ние може да нямаме нищо, но велика е тази съдба, че отборът, в който "заклех се" ни е слънце, и хляб, и вода.

И дори и сърцата да спрат, и душите ни да отлетят, с червено шалче в ръка, тук ще бъдат нашите деца.

Хахахаха, и да налеят повече от колкото даже в Ман. сити, че даже и сателит да ви станат :)) Нали веднъж ви взе милиардер мургав, Митал, и какво стана? Явно си достаотяаян, щом си написал това :)))

Отчаян съм наистина, не вярвам на никого даже и на Стойчо, по простата причина, че откакто е в ЦСКА само реве за директиви, оплаква се и т.н., а не вижда, че нищо кой знае какво не е направил. Боклуците няма какво да ги коментирам, тия и куршум в главата ще им е малко. От тия мърши които излизат всеки мач на терена само Тошко Янчев заслужава уважение и никой друг, ако имахме още 10 като него и със 10 години по млади щеше да изорават терена всеки мач, ама не ние се кланяме на измислени звезди като Бандаловски и Карачанаков, които ако ни изхвърлят във "В" група ще се махнат от отбора. Нещастници, които играят само, за да лапат пари - не мерси. ;)
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”