кои квартали във Варна са "моряшки" и кои "спартаклийски"
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- PLOVDIV PEE 1912
Re: кои квартали във Варна са "моряшки" и кои "спартаклийски"
В момента съм на почивка на Златни пъсъци и от една седмица обикалям из Варна.Постоянно виждам разни келеши с фанелки на левски и цдка ПО УЛИЦИТЕ.ТОВА Е ВЪЗМУТИТЕЛНО,как не ви е срам бе..............
maivia написа:turbogena написа:ЕМИ КОИТО Е МИНАВАЛ ЗАД Г СЕКТОР ПРИ МАЧ ЛЕВСКИ - ЦСКА Е ПЪЛНО С РЕЙСОВЕ ОТ СЕЛАТА И ОТ ПЛОВДИВ В СОФИЯ ИМАМЕ ЯКО ПРЕДИМСТВО ВСИЧКИ ГО ЗНАЕМЕ !
имате предимство по съотношение на малцинствата от хр. ботев,филиповци и факултета....ела да ми покажеш кога на Армията ще доиде мангал??

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Bully_Blue написа:Не може да се говори за квартали във Варна,тъй като истинските групировки от Тича и Спартак са по 500-600 човека,а останалите граждани ходят на мачове и на двата отбора.
Не си запознат- не говори глупости

Във Варна има много фенове- не говоря за групиповки , които са си съвсем нормални,но спартаклии не ходят по мачове вече,а доста от нашите не могат да присъстват на всеки мач

Това ,е сме си ходили по мачовете на единия и другия отбор са пълни глупости- или единечни случаи

Plovdivpee-кого да го е срам???Във Варна има всякакви- аз пък лично на ден виждам сумати и фенове със зелено-бели фланелки

Варна е близо 600 хиляден град,а лятото 1 милион- мислиш ли,че сме станали толкова,защото раждаемостта е скочила 100 кратно

дА НЕ ГОВОРЯ,ЧЕ ПРЕЗ ЛЯТОТО Е ПЪЛНО С ТУРИСТИ- ТЕ МОГАТ да си носят каквито искат фланелки

Последна промяна от MORSKI на 30 авг 2009 15:43, променено общо 1 път.
Кво се занимавате с простотии. Отивайте на "Тича" и се наслаждавайте. 

В Столипиново са наи големия процент лефскари
- PLOVDIV PEE 1912
MORSKI,не ми се прави на ударен с мокър парцал .Седем години съм живял в тоя град и ви знам колко пари струвате.
п.п.каде ги събра тия 600 хиляди бе??
п.п.каде ги събра тия 600 хиляди бе??
- Бижутера
- Контакти:
kiko_ написа:В Столипиново са наи големия процент лефскари
добре е човек да опознае другите хора в квартала си...и между другото плащай си тока, Доган вече не е на власт

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Хаххаха Плвoдив- къде съм ги събрал-явно и още 7 години да живееш няма да ти стигнат!!!
Ти сляп ли си??? Не виждаш ли,че Варна расте постоянно...И 600 хиляди даже е намалена цифра- по неофициални данни сме 800 хиляди...То това е видимо по броя коли регистрирани на ден и по броя хора от чужди градове които работят и живеят тук
Така,че ти не се прави на ударен с мокър парцал,ами гледай нормално на нещата...
Пак ти казвам- от какво да ме е срам- чуваш ли се???
Човек сам си избира отбора---- Като искат нека са от Левски или Цска - във Варна както вече се писа фенове на Левски и Цска има много,но те не са кореняк варненци,а са придошли...
Пък и не ми казвай,че в Пловдив сте само канари и локомотивци,защото това са митове...Най-голямата извънстолична групировка на Цска е от Пловдив- да те питам по твоя начин - не те ли е срам
Ако нямаш какво да кажеш по темата- по- добре не пиши!!!
Феновете на Черно Море и на Спартак във Варна сме поне два пъти повече от тези на Левски и Цска мен..Все пак живея в този град.... Сега все едно ти да се разхождаш по Севастопол с фланелка на Ботев и някой фен на Локомотив да ми каже не ви ли е срам
Айде стига глупости.....
Ти сляп ли си??? Не виждаш ли,че Варна расте постоянно...И 600 хиляди даже е намалена цифра- по неофициални данни сме 800 хиляди...То това е видимо по броя коли регистрирани на ден и по броя хора от чужди градове които работят и живеят тук

Така,че ти не се прави на ударен с мокър парцал,ами гледай нормално на нещата...
Пак ти казвам- от какво да ме е срам- чуваш ли се???
Човек сам си избира отбора---- Като искат нека са от Левски или Цска - във Варна както вече се писа фенове на Левски и Цска има много,но те не са кореняк варненци,а са придошли...
Пък и не ми казвай,че в Пловдив сте само канари и локомотивци,защото това са митове...Най-голямата извънстолична групировка на Цска е от Пловдив- да те питам по твоя начин - не те ли е срам

Ако нямаш какво да кажеш по темата- по- добре не пиши!!!
Феновете на Черно Море и на Спартак във Варна сме поне два пъти повече от тези на Левски и Цска мен..Все пак живея в този град.... Сега все едно ти да се разхождаш по Севастопол с фланелка на Ботев и някой фен на Локомотив да ми каже не ви ли е срам

Последна промяна от MORSKI на 30 авг 2009 16:48, променено общо 1 път.
turbogena написа:nikopp1 написа:Тези проценти отговарят на броя фенове нали ?![]()
![]()
ти не си ли от гол.бг
Да! Същият, а ти кой си?

И докъде се стигна 

Върни се в “Футбол - България”