БФС, отложете кръга!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: БФС, отложете кръга!

Мнениеот subzero » 25 авг 2012 14:36

percival написа:Ами той футбола у нас ,отдавна не е за зрителите .Сега вече няма да е и за футболистите и готово :)

:mrgreen: Тва беше готино.
В интерес на истината,зимата не играят щот им е студено,лятото им е горещо. А някой пита ли тези дето работят по пътищата примерно. На тях да не им е по-хладно ?? Обаче взимат по-малко пари от футболистите.
Другия вариант както каза един колега по-горе,всички отбори с осветление. Като няма осветление,няма А група. Не може да се дават луди пари за глупости,а да не можеш да сложиш някви лампи. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Any
Контакти:

Мнениеот Any » 25 авг 2012 14:38

subzero написа:
percival написа:Ами той футбола у нас ,отдавна не е за зрителите .Сега вече няма да е и за футболистите и готово :)

:mrgreen: Тва беше готино.
В интерес на истината,зимата не играят щот им е студено,лятото им е горещо. А някой пита ли тези дето работят по пътищата примерно. На тях да не им е по-хладно ?? Обаче взимат по-малко пари от футболистите.
Другия вариант както каза един колега по-горе,всички отбори с осветление. Като няма осветление,няма А група. Не може да се дават луди пари за глупости,а да не можеш да сложиш някви лампи. ;)

По 1 петромакс на всеки корнер и готово :Д

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 авг 2012 14:43

Това да не е концерт по желание? Само футболистите ли са потърпевши от жегата?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

levskifenka
Контакти:

Мнениеот levskifenka » 25 авг 2012 14:46

CHE написа:За парите които получават тези ликлювци ако трябва ще умрът на терена но ще играят.

Леле..Ликлювците ще умрът.... :o Не казвайте това на фотболистите,че е опасно близо до лиГлЬОвците ще умрАт и може да се припознаят.. :)
Това настрана,жегите са нечовешки,за всички е опасно.Би било добре да помислят по въпроса от БФС..

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 25 авг 2012 14:47

Все нещо пречи на нашите футболисти. Било горещо,а после ще стане студено.

Аз_съм_Спас

Мнениеот Аз_съм_Спас » 25 авг 2012 14:48

след 18 часа, жегата намалява бе, капацитети.Особено па август месец, когато се мръква по-рано вече ;)

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 25 авг 2012 14:50

Те обичат да го отлагат един месец преди кръга , и после времето да става за игра. Не сме като белите държави , наистина трябва да се отложи , но не всички мачове ,където има осветление да се играе от 20:00 другите или за утре или за понеделник.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 25 авг 2012 14:51

ehh написа:Много пъти сме говорили за безумията на Боби и БФС и днес са на път да направят ново. Времето навън е ад, температурите всеки ден чупят нови и нови рекорди, но от БФС и дума не са отворили да отложат поне дневните срещи, защото футбол преди 20 часа да се играе е пълна заигравка със здравето, както на играчи, така и на зрители.
Боби, след като ти омекна ръката да тропнеш по масата и да задължиш всички да сложат тези пусти осветления, за които се говори от толкова години, поне сега направи по-лесното - тропни по масата, отложи безумните срещи от 6 следобед и покажи малко творчество и усещане за нещата. Мисля, че имаш всякакви основания да го направиш, след случая с метеоролога Мъри.

Вие нормални ли сте все едно всеки уикденд да се отлагат кръговете в Саудитска Арабия и ЮАР :lol: ! Освен това досега не съм чул мач да бъде отложен заради слънчево време! :lol: :lol: ;) Зрителят колко пулс ще дигне, та не може да седи и да трае докато другите долу будали тичат.... :)

Ей, нема угодия в българския футбол! :)
Последна промяна от dreben23 на 25 авг 2012 14:53, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 25 авг 2012 14:53

Делегатите на футболните срещи нали имат право да не позволят даден мач да се играе, ако атмосферните условия не позволяват, така, че и те могат да го направят, без БФС да отлага кръга.

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Мнениеот sixtynine » 25 авг 2012 14:54

Никва милост за тия п*тки! :lol: Мощно на 40 градуса, **** съм им и футбола :lol:
Изображение

Върни се в “Футбол - България”