Бнт vs Pro BG и Ринг БГ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Бнт vs Pro BG и Ринг БГ

Мнениеот UltraBlue » 30 авг 2009 13:12

maivia написа:това с мученето по ГОНГА наистина е адски досадно,знам че се опитват да имитират латиноамериканските си колеги но явно не се получава тук :)

Не мисля че тук става дума за имитация. Приосто в такъв момент не мислиш и правиш всичко инстинктивно- както се казва идва ти отвътре ;)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 30 авг 2009 13:16

Тия по Ринг направо се самоунищожават с тоя скапан водещ-Данчо Георгиев ,това леке не мога да го гледам ,почти всеки път като си пусна Ринг и той е на екран с баналните му реплики и пози :evil: ,БНТ наистина са със слаби коментатори -Ценко Симов ,Петър Василев... ,но предпочитам това пред студията на РИНГ :evil:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 авг 2009 13:19

UltraBlue написа:
cska_90 написа:По същата логика Томислав не става за журналист,така ли?

Не казвам че не става бе пич- просто не трябва да се изтъква като пример за добър коментар и коментатор като цяло :!: Както казах такъв тип коментатори се харесват само от феновете на отбора, към който е пристрастен :!: А и тоя специално доста дразни 8-) Да ти кажа Ники Александров е 100 пъти по добър от тоя, нищо че и той е пристрастен 8-)

Ха аз имам по-особено мнение за това.Според мене не е лошо да са пристрастни-и левскар да си коментира Левски и обратното цесекар-ЦСКА-така даже е по-добре и няма проблем-пример-Дарик!!!
А за дербито ще ги пускаме и двамата- :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
maivia
Контакти:

Мнениеот maivia » 30 авг 2009 13:19

turbogena написа:Тия по Ринг направо се самоунищожават с тоя скапан водещ-Данчо Георгиев ,това леке не мога да го гледам ,почти всеки път като си пусна Ринг и той е на екран с баналните му реплики и пози :evil: ,БНТ наистина са със слаби коментатори -Ценко Симов ,Петър Василев... ,но предпочитам това пред студията на РИНГ :evil:

тоя данчо имам чуството че е паднал от Марс зареден на слънчеви батерий,задава въпросите си механично и все едно чака всеки момент да дойде неговото семейство от космоса и да си го прибере за ново презареждане :) :)

4400
Контакти:

Мнениеот 4400 » 30 авг 2009 13:26

Някои много бързо забравиха как ни тровеха канал1 една камара години с излъчването на един мач от първенството ни, а сега че са дали един мач на ЦСКА и едва ли не са велики... :roll:

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 30 авг 2009 13:35

Е да ви попитам сега по колко мача гледате. Аз чесно никога няма да си изгубя времето за да гледам мач Локо Мездра-Спортист Своге /нищо лично спрямо отборите/. така че може да са един-два ама да си струва отделеното време.
А за БНТ - писал съм и в други теми - винаги в съзнанието и сърцето ми. Коментаторите са част от това. Да ви попитам и още нещо - ако не беше БНТ някой щеше ли да е чувал за Борис Касабов, Боби Борисов, Краси Минев...
Ако те са мъже не може да не го признават. Това е моята телевизия
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Мнениеот sixtynine » 30 авг 2009 13:42

Не знам какъв ви е проблема с Ивайло Ангелов.Има приятен глас човека.Да, пристрастен е но какво от това? Все пак коментира мачове на ЦСКА.И той като другите коментатори на БНТ се бърка често, но наистина думите му на мача с Динамо могат да накарат човек да настръхне..
Изображение

4400
Контакти:

Мнениеот 4400 » 30 авг 2009 13:48

ros написа:Е да ви попитам сега по колко мача гледате. Аз чесно никога няма да си изгубя времето за да гледам мач Локо Мездра-Спортист Своге /нищо лично спрямо отборите/. така че може да са един-два ама да си струва отделеното време.
А за БНТ - писал съм и в други теми - винаги в съзнанието и сърцето ми. Коментаторите са част от това. Да ви попитам и още нещо - ако не беше БНТ някой щеше ли да е чувал за Борис Касабов, Боби Борисов, Краси Минев...
Ако те са мъже не може да не го признават. Това е моята телевизия

Преди да не би да са давали всеки кръг Левски и ЦСКА, има хора които не могат да ходят на стадиона всеки мач и искат да си гледат любимите отбори и с по-малките отбори от първенството, а не само когато играят някое дерби... Мач например като Черноморец-Спортист нямаше да го излъчат никога, а така добиваш представа за другите отбори, а че теб не ти се гледат такива мачове е твоя личен избор, на много обаче ни се гледат.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 30 авг 2009 13:52

И трите телевизии са пълни с некадърници, кой от кой по-тъп, задръстен и комплексиран. Борето Касабов донякъде се държи на ниво, човека поне има много богат опит още от времето, в което беше в БНТ. Лошото е, че е много пристрастен за Левски и често се осира поради тази причина.
Аз съм доволен, когато Иво Даскалов коментира по Диема, но той напоследък по-често е водещ на студиата за мачовете. Евроспорт имат някои много добри коментатори, но това е друга тема.

dani1976
Контакти:

Мнениеот dani1976 » 30 авг 2009 14:04

Момчета,трябва да признаем на Канал1 че ни спасиха и гледахме мачовете и на ЦСКА и на Левски и даже даваха и Литекс :!: но също трябва да признаем че Ринг и Про бг.се поизложиха с това завладяване в Европа даваха си само Левски ,един път ЦСКА и един път Черно Море.Сега прелагам Канала да си дават ЦСКА а синята телевизия Левски и няма да има сърдити :lol: :lol:

Върни се в “Футбол - България”