Венци Стефанов: Клубовете приеха оферта от 4,5 млн

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Re: Венци Стефанов: Клубовете приеха оферта от 4,5 млн

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 21 авг 2012 13:55

daydreamer написа:"Босът на Ботев (Пд) отказва да спаси положението

Напук на бодряшките изявления на Венци Стефанов, футбол по телевизията няма да има! Това разкриха за SL от БФС, където опровергаха белия бос, че има договорка с телевизии да платят 3,5 милиона лева за правата!

Изпълнителният директор на БФС Борислав Попов е предложил миналата седмица договор, който обаче е бил категорично отказан, както от поканеният да помага за спасяване на положението Валентин Михов, така и от телевизиите, имащи интерес. Най-настоятелни са от БНТ, но пък те дължат пари още за миналата година, така че няма никакъв шанс да станат основен притежател на правата.

Да спаси положението е отказал и Цветан Василев. Собственикът на Ботев (Пд) се хванал за главата като теглил калема и установил милионите загуба от тв-авантюрата си миналия сезон. Все пак той си остава единственият, който може да спаси излъчването на Левски - ЦСКА, но не и на цената, която искат клубовете."
[offtopic]Sportline[/offtopic]

Те тия кога са писали истина ?
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 21 авг 2012 13:55

stannn написа:За бургазлията да дам примера с отбора който той предложи.

Черноморец - Монтана Зрители: 350
ЦСКА - Монтана Зрители: 600

Дори и в мача с най малко публика пак сме почти двойно повече от вас. Там няма как БФС да ви удари рамо. Киряков ще трябва да плаща на ръка да го докарате до 600.

Голяма гордост.Колко е София и колко Бургас.По темата най нормалното нещо се случи,всички държави си предават първенствата само ние най големите дяволи.Уж първенството по гледаемост бие ШЛ,ЛЕ и английското а пък се опъват.Искат ако може без пари.Тези телевизии искам да попитам колко вземат за 10 сек.реклама?А който си ходи на стадиона ще продължи да си ходи дори и да дават отбора му по тв.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Plovdiv Finest
Контакти:

Мнениеот Plovdiv Finest » 21 авг 2012 14:14

Глупаци, глупаци... Да не ми пишете на другия ден, защо мача е от 3 часа в четвъртък.... :x

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 21 авг 2012 14:15

Колко отбора има в София и колко в Бургас по твоята логика? В София само в А група са 4. Колко са в А група отборите от Бургас. Вземете си признайте, че сте изкуствен отбор с една кола фенове и да спрем спора. Бургас е имал един отбор и той е Нефтохимик.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
natrapnika
Контакти:

Мнениеот natrapnika » 21 авг 2012 14:20

stannn написа:Колко отбора има в София и колко в Бургас по твоята логика? В София само в А група са 4. Колко са в А група отборите от Бургас. Вземете си признайте, че сте изкуствен отбор с една кола фенове и да спрем спора. Бургас е имал един отбор и той е Нефтохимик.

Точно кратко и ясно :!:

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 21 авг 2012 14:25

stannn написа:Колко отбора има в София и колко в Бургас по твоята логика? В София само в А група са 4. Колко са в А група отборите от Бургас. Вземете си признайте, че сте изкуствен отбор с една кола фенове и да спрем спора. Бургас е имал един отбор и той е Нефтохимик.

Надявам се след планираното редуциране на А група да остане само 1,без претенции кой ще е!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 21 авг 2012 14:29

Ще си останеш с надеждите. Най лошия случай остават два. И двата ще са пред вас и то с доста точки. Сещай се сам кои са.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 21 авг 2012 14:44

Тия точки дето ми ги говориш ги показвай на вашите приятели от Мура и Sarajevo.Мен ме интересува да гледам истински футбол без наркоманчета и малки дроги на стадиона.За целта трябва да останат само истинските отбори,дето феновете им не са на хранилка при шефовете,сещай се ти сега...
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 21 авг 2012 14:50

За да стигнеш до Мура и Сараево трябва да минеш през отбори които не споменаваш. А със свалени гащи срещу сините няма как да стигнете до там. И я ми разясни безплатните автобуси от кой са? Може би звездите ви ги пращат?

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 21 авг 2012 15:00

stannn написа:За да стигнеш до Мура и Сараево трябва да минеш през отбори които не споменаваш. А със свалени гащи срещу сините няма как да стигнете до там. И я ми разясни безплатните автобуси от кой са? Може би звездите ви ги пращат?

Е ние играхме преди 2 години и за да го направим минахме през вас.За свалените гащи питай един бивш треньор.За безплатните автобуси,аз не съм чувал за такива,ако ти знаеш.кажи къде са и другия мач навън да ги ползваме или сбърка отбора?
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Върни се в “Футбол - България”