"А" група се завръща в ефир!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Re: "А" група се завръща в ефир!

Мнениеот I.A » 20 авг 2012 14:28

Bourgas написа:Миналия полусезон забелязах програмата на Локото Пловдив и нашата. Ние имахме само 2 гостувания в почивен ден, те мисля също. Как се гостува не Левски в София в 9 вечерта в сряда ми кажи? Мача свършва в 11 без 10, чакаш 30 минути минимум буферно време и после докато излезеш от стадиона, града и докато се прибереш, станало време да ходиш на работа. Да вземат пример от Англия, там мачовете са събота и неделя, един или два в понеделник максимум. Другото е плява.

Е мача Левски-Черноморец пролетта започна 19 и 30, но иначе си прав.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 20 авг 2012 14:29

Аз едно не мога да разбера. Защо е необходимо да има мачове в понеделник или петък, ако има ТВ излъчване? 2 мача в събота и 2 мача в неделя не могат ли да излъчват? Още повече че става дума за 3 различни телевизии. За лятото 19 и 21/18 и 20 са идеални като часове. Зимата смъкваме с 4 часа надолу и готово. Левски, Лудогорец, ЦСКА, Литекс и Черноморец имат осветление. Мога и да изпускам някой. Все два от тях ще са домакини.
И какъв е проблемът примерно ако останалите 4 се припокриват с тях по часове или дори и 2 от излъчваните мачове да се припокриват леко щом ще са по различни телевизии?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 20 авг 2012 14:33

I.A написа:
Bourgas написа:Миналия полусезон забелязах програмата на Локото Пловдив и нашата. Ние имахме само 2 гостувания в почивен ден, те мисля също. Как се гостува не Левски в София в 9 вечерта в сряда ми кажи? Мача свършва в 11 без 10, чакаш 30 минути минимум буферно време и после докато излезеш от стадиона, града и докато се прибереш, станало време да ходиш на работа. Да вземат пример от Англия, там мачовете са събота и неделя, един или два в понеделник максимум. Другото е плява.

Е мача Левски-Черноморец пролетта започна 19 и 30, но иначе си прав.

Да, грешката е моя, но това измества мнението ми само с час и половина :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 авг 2012 14:35

По-добре изобщо да не ги предават, за какво да гледаме уреден шампионат :?:

Потребителски аватар
Plovdiv Finest
Контакти:

Мнениеот Plovdiv Finest » 20 авг 2012 14:45

крАСАВци написа:Тъкмо хората започнаха да ходят по стадионите, сега гледай мачове във вторник от 14:00.
К*Р ЗА ТВ.

Тея полвината тука, ако им прочетеш старите постове, ще разбереш, че и те незнаят кво искат :lol: Уж к.р за телевизията. Сега почнаха да реват, че не могат да пътуват от селата до големите градове.... Е.ти простотоията!

haha

Мнениеот haha » 20 авг 2012 14:45

Голяма работа и без това в първенството за 30 кръга има около 4-5 мача които си струва да се гледат :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 20 авг 2012 14:51

Bourgas написа:.....Да вземат пример от Англия, там мачовете са събота и неделя, един или два в понеделник максимум. Другото е плява.

Ами не е точно така... ;) "Челси" и "Рединг" играят в сряда от 19,45 ч. Чемпиъншип, например, има кръг утре, като мачовете ще бъдат от 19,45 и 20,00 часа местно време. Нали се сещаш, че:
- и хората в Бирмингам, Лийдс, Блекпул, Кардиф и т.н. също ходят на мачове;
- всеки отбор от т.н. "плява" ще скъса шортите на всеки български отбор от "А" група;
- в белите държави който иска да ходи на мач - ходи на стадиона; който не иска - гледа по телевизията. ;)
П.П. Който иска да направи нещо - търси начин, който не иска - търси оправдание. 8-)
Последна промяна от Adrian Monk на 20 авг 2012 15:04, променено общо 2 пъти.
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 20 авг 2012 14:54

Plovdiv Finest написа:
крАСАВци написа:Тъкмо хората започнаха да ходят по стадионите, сега гледай мачове във вторник от 14:00.
К*Р ЗА ТВ.

Тея полвината тука, ако им прочетеш старите постове, ще разбереш, че и те незнаят кво искат :lol: Уж к.р за телевизията. Сега почнаха да реват, че не могат да пътуват от селата до големите градове.... Е.ти простотоията!

Хората нямат възможности да ходят на всеки мач на отбора си .... аз какво ? Всеки път да бия 400 км до София и после обратно пак ли ? Не става ! Е човек като работи ... имай в предвид ,че заплатите в провинцията не са като в София ( казвам само София ... тъй като Пловдив и Варна са си като в почти всички други градове ...) А ти като се правиш на голям фен ... сигурен съм ,че не си ходил на нито 1 гостуване на отбора си .... а даже съм сигурен ,че не си ходил на всички домакински мачове ... като се има в предвид ,че ще ти струва само 30 мин. път пеша или с да речем с автобуса или кола ! Едно е да трябва да прекосиш цяла България за да отидеш на мач на любимия отбор / друго е да живееш в дадения град и да не ти струва толкова усилия ... тези неща ти не можеш да ги разбереш!

Milcho1987
Контакти:

Мнениеот Milcho1987 » 20 авг 2012 15:01

PFK_Levski написа:
Plovdiv Finest написа:
К*Р ЗА ТВ.

Вие пловдивчани се взехте на сериозно май , а ? Не можеш ми се правиш на голям фен , разбираш ли ? Хората нямат възможности да ходят на всеки мач на отбора си .... аз какво ? Всеки път да бия 400 км до София и после обратно пак ли ? Не става ! Е човек като работи ... имай в предвид ,че заплатите в провинцията не са като в София ( казвам само София ... тъй като Пловдив и Варна са си като в почти всички други градове ...) А ти като се правиш на голям фен ... сигурен съм ,че не си ходил на нито 1 гостуване на отбора си .... а даже съм сигурен ,че не си ходил на всички домакински мачове ... като се има в предвид ,че ще ти струва само 30 мин. път пеша или с да речем с автобуса или кола ! Едно е да трябва да прекосиш цяла България за да отидеш на мач на любимия отбор / друго е да живееш в дадения град и да не ти струва толкова усилия ... тези неща ти не можеш да ги разбереш , защото си кретен !

Пич, застреляй се бе. Ходи си на мачове там, където си живееш, подкрепяй си местния отбор и не се прави на голям фен на Левски.
Колкото аз съм фен на Барселона, толкова и ти си на Левски.

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 20 авг 2012 15:17

Pupper_ написа:Условие: Стадиона да е над 60% пълен. Иначе спират камерите. Мач на който са отишли 100 човека, няма място в национален ефир!

Че то няма и ЦСКА - Левски да се предава тогава бе :lol: .

Иначе е ясно, че ако се върне ТВ-то хора по стадионите пак няма да има. Да свалят ЦСКА - Левски от ефир поне, тогава ше има повече хора на стадиона поне на този мач.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!