Червените и сините от Рим и София в битка за чест !
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Червените и сините от Рим и София в битка за чест !
иИаз много се радвам на цалата еуфория, но ми става тъжно като се сетя, че наближи ли вечното дерби пак ще има "свине" и "говеда" и подобни обиди. Имаме уникален шанс да бъдем сплотени. Нека не се пропилява.
Хахах аз като гледам Лига европа в нея играят много по силни от тези който играха клалификации ... И тази година ще има страшно много изненади така смятам аз а две от тях ще са Левски и Цска като се класират на 1-во място в групите си

- unist_gp
- Контакти:
превземаме Рим и се очератва четвъртфинал за ЛЕ - Левски-ЦСКА
Oliver написа:иИаз много се радвам на цалата еуфория, но ми става тъжно като се сетя, че наближи ли вечното дерби пак ще има "свине" и "говеда" и подобни обиди. Имаме уникален шанс да бъдем сплотени. Нека не се пропилява.
Дано се сплотим и да покажем че все пак можем да бъдем единни
Аз си мисля, че ние срещу Лацио и вие срещу Рома трябва да направим едни уникални хореографии и да им покажем, че не само те са добри в това начинание 

DukeUnv написа:Аз си мисля, че ние срещу Лацио и вие срещу Рома трябва да направим едни уникални хореографии и да им покажем, че не само те са добри в това начинание
+1
сега е момента да покажем че можем нещо всички напреде в битката сф срещу рим

Нашата любов е по-силна от вашата омраза!
cska_vd написа:до колкото разбрах първите мачове са именно срещу тях и то във София - това означава че ... трябва стадионите да са ПЪЛНИИИ !!![]()
![]()
![]()
![]()
грешно си рабрал първия ви мач е с Фулам в Лондон ,а на Левски с Залцбург в София
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

trakia написа:cska_vd написа:до колкото разбрах първите мачове са именно срещу тях и то във София - това означава че ... трябва стадионите да са ПЪЛНИИИ !!![]()
![]()
![]()
![]()
грешно си рабрал първия ви мач е с Фулам в Лондон ,а на Левски с Залцбург в София
явно тоя от ринг пак приказва.... газирани фафли

Ей супер, толкова положителни и обединителни мнения отдавна не бях чел. Браво на всички, така трябва - излезем ли навън сме преди всичко българи, нали!!!
Върни се в “Футбол - България”