Окончателно без "А" група по ТВ през август!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
el_galaktiko
Контакти:

Re: Окончателно без "А" група по ТВ през август!

Мнениеот el_galaktiko » 06 авг 2012 20:33

И са кфо тея от провинцията да го духаме понеже едните смешници си дават парите за турски сериалчета и тем подобни глупости, а другите още по смешни хора искат умопомрачителни пари!!! Ебаси идиотщината ...
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 авг 2012 20:46

Еми добре, че си имаме Дарик ТВ. Така, че ние на сухо няма да останем, да му мислят клубовете от къде ще си намерят все пак тези 5 милиона.

rockman
Контакти:

Мнениеот rockman » 06 авг 2012 21:07

Баждеков,баце. Ти имаш проблем. Не аз и всички ние които потрошихме маса нерви. Сини,Червени,Зелени,Черно - Бели - ВСИЧКИ.Баждеков, ти МИ продаваш. Не аз да ти се натискам да ти купувам "продукта" българско футболно първенство.
АЗ си имам алтернативи - кеф ми английско,немско,талянско,френско,оландезко.В нета всичко има.И не ме заплашвай моля.Мен българския запалянко.Нямало да се гледа. Верно ли бе.Нещо ще си ги мерим ли? Бъркаш. Моята е по голяма от твоята.Винаги.Аз съм КЛИЕНТА.ти продаваш на МЕН.Аз плащам,като не ми харесва, ти баждеков утре си гладен.Запомни ли го това. Много ти поздрави от мен Рокмен-а.
P.S ти жалко човече си срам за моя ОТБОР.

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 06 авг 2012 21:09

Супер! Ако може въобще да не го дават най-добре :mrgreen:

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 06 авг 2012 21:23

Да го д*хат, пак няма да им отида на стадиона нищо,че няма да ги дават,след тоя срам където изживях искат 5милиона за права :shock: Няма по-големи наглеци от тея :x
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

sandi74

Мнениеот sandi74 » 06 авг 2012 22:03

Спокойно бре ще ги дават по BTV Comedy. :) :) :)

Потребителски аватар
muzovir
Контакти:

Мнениеот muzovir » 07 авг 2012 10:22

Аз пък съм на другото мнение. За тия пари, които им предлагат от ТВ, дори не могат да покрият тока дето ще изхабят по стадиона. Не трябва да се мисли така. Големите първенства генерират много пари от ТВ права, за това са и силни първенства. Нека погледнем Румъния- Там първенството им струва 50млн. ЕВРО (ЕВРО!!!). А нашите ТВ се циганят за 5млн Лева! Сега, ако всеки си продава сам правата, ще видите, че 3- 4 отбора ще генерират над 5млн. лева и някои ТВ ще спечелят от това. По- добре да сменят закона за да го направят и да видим, кой отбор колко струва.
П.П. Искам да видя как някой ще даде на Венци и 200 000лв за да излъчи "Славия". :)
Ако убиеш един- ти си престъпник, ако убиеш 100- ти си герой, ако убиеш хиляда- ти си цар, ако ги избиеш всички- ТИ СИ БОГ

takimir
Контакти:

Мнениеот takimir » 07 авг 2012 11:36

Да започнат да дават повече от другите спортове,стига с тия лигльовци-симуланти.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 07 авг 2012 12:18

Лошото е че такива като Венци като ги оставят сами да продават правата си ще поискат високи нереални цени,защото те де факто могат да продадат 4 мача срещу Левски,ЦСКА,Лудогорец,Литекс това им е шанса срещу всички други никой и стотинка няма да им даде.До като Левски и ЦСКА дори и срещу селски отбори да играят пак ще има голям интерес съответно реклами и висок рейтинг за телевизията която излъчва.Коя телевизия си представете ще иска да излъчва Славия-Пирин Гд или Пирин Гд- Славия,но Пирин срещу Левски или ЦСКА ще има къде-къде по голям интерес.И колко пари реално може да вземе от тези 4 мача най много 120-150хил лева Славия,той Венци може да иска и 1 милион едва ли ще има кой да му ги даде

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 авг 2012 13:02

Тези, които смятат че по-този начин ( чрез НЕизлъчване на мачовете по ТВ ) ... Ще се повиши публиката на стадионите, жестоко се лъжете.

Единственият начин за повишаването на посещаемоста по-нашите стадиони, е да се спре излъчването на всякакъв футбол в родният ТВ ефир.
И като не се предават и нашите мачове, тогава ще има повече хора по-родните стадиони.
Е, "увеличението" ще е между 200 и 500 човека средно на мач ... :lol:

Каквото и да си говорим, болшинството българи нямат футболна култура и въобще - навика да ходят на спортни мероприятия. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Футбол - България”