не заслужават и 1 ст. нашите футболери. Аз обичам да ходя да гледам на живо ,пътувам и навън,там където имам възможност.
САМО БЕРОЕ!
"А" група остава без телевизионно излъчване
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- greenlandia
Re: "А" група остава без телевизионно излъчване
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
Това че няма да са по национална телевизия, според мен е оздравително решение за гледаемостта като цяло на българския футбол. Телевизиите се борят за аудитория и рейтинг на предаванията си, и не е нормално да дават милиони за неща които ги гледат шепа хора. Аз например като седна да гледам мач, избора ми пада върху интересните чужди мачове, а не българските такива на които даже и ми се преспива (от играта и от коментатора). Гледането на футбол по телевизия, болшинството са за хора фенове, които се интересуват от футбола като спорт, а не ултра фенове на даден отбор. Не съм убеден че като седнеш в неделя с бира пред телевизора, гледаш само и единствено мача на любимия си български отбор и не гледаш мач от английско, от испанско, или друго първенство.
Също чудно ми е, ако никоя национална телевизия не предава родните мачовете, дали ще дадат възможност отборите сами да намерят решение? Най-вероятно мачовете на местния отбор могат да се предават от някоя местна кабеларка. Едно време например мачовете на Нефтохимик ги предаваха местните СКАТ и Канал 0, но нивото на предаването беше много различно. Но пък се появиха култови коментатори като Сашо Диков.
Също чудно ми е, ако никоя национална телевизия не предава родните мачовете, дали ще дадат възможност отборите сами да намерят решение? Най-вероятно мачовете на местния отбор могат да се предават от някоя местна кабеларка. Едно време например мачовете на Нефтохимик ги предаваха местните СКАТ и Канал 0, но нивото на предаването беше много различно. Но пък се появиха култови коментатори като Сашо Диков.

-
Спокойно ...
Ако и при третите оферти не се стигне до споразумение, то Клубовете сами ще си договорят правата с някоя ТВ.
За мачовете на Левски ще се избият, така че ...
Ако и при третите оферти не се стигне до споразумение, то Клубовете сами ще си договорят правата с някоя ТВ.

Bourgas написа:Обичам Левски написа:Червени_шампиони написа:Дано да си остане и така..който иска да гледа "А" група на стадиона!
Как да гледам Левски като работя и живея във Русе ???
Подкрепяй ДунавШегата на страна, ако човек иска, намира възможност. Ако ли не, намира оправдание.
Еми възможността е да кажа :
-Шефе , абе трябва всеки път когато има мач да ме пускаш от работа.
-ОК нямаш проблеми даже мога да те пусна за постоянно , само си напиши молбата
-Супер няма да ходя на работа , няма да имам пари , но нали ще бъда всяка седмица на мач...................................
-
veni__85 написа:Еми възможността е да кажа :
-Супер няма да ходя на работа , няма да имам пари , но нали ще бъда всяка седмица на мач...
Сега ще те налазят хард феновете и ще ти кажат, че трябва въпреки работата и шефа, да си на стадиона ...

Те не се интересуват от подробности ...
За някои, морето е до колене.

THE G.A.M.E написа:veni__85 написа:Еми възможността е да кажа :
-Супер няма да ходя на работа , няма да имам пари , но нали ще бъда всяка седмица на мач...
Сега ще те налазят хард феновете и ще ти кажат, че трябва въпреки работата и шефа, да си на стадиона ...![]()
Те не се интересуват от подробности ...
За някои, морето е до колене.
Повечето който ще го направят ще са столичани , които на мач в ЕКТ ходят 12 000 , като повече от половината са дошли от така наречената провинция.
В Плевен , като дойде ЦСКА за купата при положение , че града е 10 пъти по-малък и е мач за купата дойдоха 18 000 , като повечето не са фенове на Спартак , а просто им се гледа футбол и подкрепят отбора от града им.....
Пловдивчанинът написа:Не, че нещо ама да ви попитам каква е причината да не подкрепяте местния си отбор.
Хайде сега кажи ти като си от Пловдив на кой местен отбор трябва да си фен ? На Локо ? На Ботев ? На Спартак ?
Или ако в града ти има повече от един отбор се гледат кварталите ? Ако живееш по-близо до стадиона на Локо, ще си фен на Локо ? Ако живееш по-близо до стадиона на Ботев, ще си фен на Ботев ? Така ли ?
Каква точно е процедурата ако има повече от един местен отбор ?
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Спокойно ...
Дано си прав.

CHE написа:Стига с тези приказки че всички ще са на стадиона не всички живеем в София Пловдив Варна и Бургас които цял живот са имали отбори в А група.Хората от другите окръжни градове какво да правят а ,да гледат Хебър,Хасково,Тунджа,Велбъдж,Марек,Добруджа във селските В групи ли,не мерси предпочитам мачове от А група по телевизора отколкото да си губя времето на махленските от В група.
А в Англия как може да подкрепят отбори като Крю Алекзандра, Ковънтри Сити, Дарлингтън, че дори Олдъм( които са от град Манчестър,а този град е разделен на две) ?
Върни се в “Футбол - България”