Анкета: За или против общо обединение за оставки в БГ футбол
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Анкета: За или против общо обединение за оставки в БГ футбол
отпадането се далжи на слабото първенство , което на всичко отгоре е уредено. нашите не играят под напрежение в А грпа като изключиме 5-6 мача на година. от 30. значи прави се така. 10 отбора - 4 кръга 2 купи. за да има мачове под напрежение. задължително нови терени навсякъде. за да може да се играе бърз футбол. независими съдииска комисия. задължаване за 3ма юноши в стартовия състав. от там ще трябва да се инвистира в ДЮШ и до 10на години ще имаме първенсво каквото имахме преди 90та година. много тъжна вечер за българския футбол. време е перуката да си ходи. всички са недоволни от него. наистина трябва обеденяване на феновете и протести до дупка пред БФС и ако трябва пред парламента. футбола е спорт от национално значение ... все още.....
чичо митко , СТОИЧО , ПАРО НЕКОДИМОВ, ХРИСТО БОНЕВ, .... ТИЯ СА АЛТЕРНАТИВИ ,ЛЕГЕНДИТЕ НЕ ОТ 94та А ОТ 70 - 80 ТЕ !!!! ТОВА ТРЯБВА ДА СА ОПЦИИТЕ ЗА БФС ! ! ! ! !
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
Против съм не защото Боби Михайлов е цвете за мирисане,но не той назначава треньорите и прави селекцията на българските грандове
НЕЗНАМ АМА САМО ДА ДОБАВЯ,ЧЕ ДЮНДЕЛАЖ ОТ ЛЮКСЕМБУРГ СЕ КЛАСИРАХА ДО 3-ЯТ КРЪГ НА Ш.Л И АКО ОТПАДНАТ ЩЕ ИГРАЯТ ЗА МЯСТО В ГРУПИТЕ НА ЛИГА ЕВРОПА,ТОЕСТ ДО КРАЯ НА ЛЯТОТО ШЕ ИГРАЯТ,А НАШИТЕ ВСЕ ЕДНО СА ИЗИГРАЛИ ПО ДВЕ КОНТРОЛИ СРЕДАТА НА ЛЯТОТО И ЧАКАТ НАЧАЛОТО НА СМЕШНОТО НИ ПЪРВЕНСТВО!СРАМ И ПОЗОР Е МЕКО КАЗАНО!УТРЕ ЩЕ СЛЕДЯ ГОНГ И СУНТРИНТА И СЛЕДОБЕД,ЗАЩОТО МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО МНЕНИЕТО НА РУСЕВ И АЛЕКСАНДРОВ И НА ВАЛЬО!ОТ ДОГОДИНА НАЙ-ВЕРОЯТНО НАШИТЕ ОТБОРИ ЩЕ ЗАПОЧВАТ ОЩЕ ОТ 1 ПР.КРЪГ И ОЩЕ ВЪВ ВТОРИЯ ЩЕ ИГРАЯТ СЪС СИЛНИ ОТБОРИ,ОППА АМА ТОЙ ВЕЧЕ МУРА И САРАЕВО СА СИЛНИ ЗА НАС ТАКА ЧЕ.Все пак най-положителното нещо се казва ЛУДОГОРЕЦ РАЗГРАД.Те се представиха най-силно и най-достойно и само секунди и скандално съдийство им попречи да продължат по-напред.Догодина те са с най-големи шансове според мен за групите на един от 2-та турнира.Локото просто ситуацията при тях е такава,но иначе ако не бяха тия сътресения в клуба спокойно можеха на продължат напред.ЛЕВСКИ И ЦСКА-двата гранда вече официално са и 2-та най-срамно представили се наши отбори в Европа.Както и с най-големи успехи,така и с най-големи резили.АКО ТРЯБВА ДА СМЕ ЧЕСТНИ-СРАМ И ПОЗОР ЗА ЛЕВСКИ И ЦСКА,И едно голямо ЕВАЛА НА ЛОКО И ЛУДОГОРЕЦ,КОИТО ОПРЕДЕЛЕНО НЯМАХА КЪСМЕТ,НО ИГРАХА ЧУДЕСНО И В 2-ТА МАЧА.ь
Последна промяна от anton950 на 27 юли 2012 00:31, променено общо 2 пъти.
mormona написа:чичо митко , СТОИЧО , ПАРО НЕКОДИМОВ, ХРИСТО БОНЕВ, .... ТИЯ СА АЛТЕРНАТИВИ ,ЛЕГЕНДИТЕ НЕ ОТ 94та А ОТ 70 - 80 ТЕ !!!! ТОВА ТРЯБВА ДА СА ОПЦИИТЕ ЗА БФС ! ! ! ! !
И какво ще помогне това. Само глупости се ръсят. Аз съм един от тия които са гласували против. Просто защото това е едно безсмислено действие. Не Христо Бонев или Паро Никодимов да дойдат,ами ако щеш и Мишел Платини. Слагат го утре и какво? Какво ще направи, 1е отборите до година да са по-силни и да не отпадат като круши още първия кръг. Отговора е нищо. Нищо не могат да направят. Хайде казвай конкретно какво ще направи та стане по-добре - първо това, второ онова и т.н. Нищо няма да направят и да има ефект.

Shot at 2012-07-26
Credits Teo
Играем 2 мача и дим да ни няма не ни търсете цяло лятооо
- greenandwhite
- Контакти:
Докато феновете страдат той се забавлява
Докато българските футболни фенове страдат, този човек най-вероятно показва тези умения отново! Официално: Управлението на Борислав Михайлов е най-срамния период в историята на българския футбол! http://vbox7.com/play:1f2f90009a
САМО С БОЯ НЕ СТАВА! БУРГАС Е ЗЕЛЕН!
Ейййййй без Домусчиев!!Кво е виновен човека,че му натресаха такъв немски престъпник да свири мача на неговия отбор.В момента той е най-добрия футболен бос и най-правилно работи от всички.
W@y написа:
Shot at 2012-07-26
Credits Teo
Кой е тоя най-долу в дясно?
Когото Стоичков ви казваше истината се правахте на луди, едно на ръка че сме слаби ми погледнете на какво прилича нац. стадион СРАМ. За феновете на ЦСКА вече трябва да сме сигурни че войната за нашият тим е само в нашити ръце и съм сигурен че ЦСКА попаднели в ръцете на нормално ръководство, много неща в самият ни футбол ще се променят
ВЪН МУТРИТЕ ОТ ЦСКА И БГ ФУТБОЛ
ВЪН МУТРИТЕ ОТ ЦСКА И БГ ФУТБОЛ
Върни се в “Футбол - България”