Половината от проблемите на нашия футбол са медиите
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Половината от проблемите на нашия футбол са медиите
Само с мрънкане не ставало,ами само и с лозунги по радиото също май не става, с протести също както се вижда не става и накрая нещата пак си остават по същия начин.
Общо взето съм съгласен с това което казахте в Гонга, единствено не мисля, че футболът ни е кой знае колко зле. Има и някои хубави неща в калта. Но определено най-големият проблем на футбола са феновете. И по-точно безотговорното им отношение. Тези на Ботев (Пд) са пример за това, че когато не си мишка и не пишеш "ВЪН МИТЬО ХРИСТОЛОВ ОТ БОТЕВ" по форумите, а отидеш и го кажеш това на стадиона, ефект има. Сега именно те са виновни затова, че Ботев има добър собственик и отборът ще бъде един от факторите в идното първенство. Но другите къде са? Имаш позиция - отиваш и я изразяваш на стадиона. Но българинът е свикнал да се прибере от "ужасната" работа, да плюе всичко и всички вечер и да гарнира салатата с псувни по Бойко, ЕС, атмосферата и космоса.
- unist_gp
- Контакти:
Ами те сами си го направиха да е така. Става въпрос за години, не месеци, в които да "изписват вежди" на криминални комплексари, които използват спорта в България за какво ли не. Единствените симпатични за мен в този екип са Стенли, Ники Ал. и Иво Райчев. Може ли да ми каже гн. Русев къде ще играят през следващия сезон хранилките Никилай Михайлов, Станислав Манулев и Валери Божинов? Може ли да ми кажете всичкивие фенове на футбола, защо Борислав Михайлов е още жив?
- milen.hristov
- Контакти:
лъв написа:Ми не можем да се оправим,щото навсякъде седнали гъзолизци и нямат мърдане! Всеки от нас се спасява поединично,но за какво мрънкане става дума! Нима мрънкаме за цените на тока,водата,парното...Нееее! Просто колко смешно евтини са билетите за мачове! Какъвто продукта-такъв и пазара! Стига ревахте за джоба на собствениците,колко изпозастреляха-пък други дойдоха!Пари за пране винаги ще има!
Да ама врънкаме за некви дървета и никому ненужна АЕЦ Белене. Защо няма стачки за наистина важни неща, а само за глупости
- Red Warrior
- Контакти:
Като отидеш на кино се чувстваш като БЯЛ човек, а като отидеш в България на мач, първо полицията те обарва, после минаваш през ръждивия вход на стадиона, качваш се по разбитите стълби, разбираш че си вече горе, защото усещаш миризмата от химическите тоалетни. После слизаш пак по разбитите стълби да си намериш подходящо място, защото на билетите място и ред няма, или е фиктивно. Най-накрая си намираш седалка омазана в дъждовна вода, кал, пилешки лайна и люспи от семки. В този момент вадиш от задния си джоб 3 страници от стар вестник, който предвидливо си си взел и с периферното си зрение виждаш завистливите погледи на другите хора около теб. Безценно. 

Последна промяна от Red Warrior на 16 юли 2012 18:14, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- milen.hristov
- Контакти:
grasiani написа:Само с мрънкане не ставало,ами само и с лозунги по радиото също май не става, с протести също както се вижда не става и накрая нещата пак си остават по същия начин.
Как да не става с протести виж на екотата им приеха всичките предложения, но ще го повторя ние протестираме за никого ненужни за държавата неща
От всичките неща до тук-можем без всички собственици на клубове,можем и без радио-собствениците-то все тая-ДС ги е подковало хубаво,но без дървета не можем!
"Обичай земята. Тя не ти е наследство от твоите родители, тя е твоят дълг към твоите деца. Когато бъде отсечено последното дърво, когато бъде отровена последната река, когато бъде уловена последната птица – едва тогава вие ще разберете, че парите не стават за ядене.."Индианска мъдрост
"Обичай земята. Тя не ти е наследство от твоите родители, тя е твоят дълг към твоите деца. Когато бъде отсечено последното дърво, когато бъде отровена последната река, когато бъде уловена последната птица – едва тогава вие ще разберете, че парите не стават за ядене.."Индианска мъдрост
Не мога да разбера същината на спора за билетите в твърдението,че били твърде евтини. Сещам се за поне няколко мача на ЦСКА(вероятно и други отбори) в евротурнирите, че и в първенството, в които цените са били абсолютно БЕЗУМНО СКЪПИ и стадионът бе наполовина празен дори срещу актуален европейски шампион.
Болшинството от стадионите ни са под всякаква критика откъм условия, много хора се притесняват дали ще се приберат живи и здрави, а в София специално доколкото знам проблем е и придвижването до стадиона в зависимост от часа на мача. Самата продукция на футболистите също често е под всякаква критика, така че аз лично повечето мачове не бих ги посетил дори и при свободен вход. В същото време съм готов да дам(и съм давал) 25 лв за мач,който наистина си заслужава.
Болшинството от стадионите ни са под всякаква критика откъм условия, много хора се притесняват дали ще се приберат живи и здрави, а в София специално доколкото знам проблем е и придвижването до стадиона в зависимост от часа на мача. Самата продукция на футболистите също често е под всякаква критика, така че аз лично повечето мачове не бих ги посетил дори и при свободен вход. В същото време съм готов да дам(и съм давал) 25 лв за мач,който наистина си заслужава.

Е, добре, че най-после разкрихме кой е виновен за плачевното състояние на нашия футбол.
Ясно - журналистите от "Гонг" !

За билетите съм съгласен. Не може на беден народ - скъпи билети. За стадионите също. Не са ни добри стадионите. Не съм слушал предаването и не мога да взема отношение за другото.
Ако има обаче що годе трезво гледащи на нещата журналисти, то това са тези от "Гонг" !
Едва ли проблемите на футбола ни идват от медиите. На фона на масовото опростачване и липсата на всякакъв професионализъм в държавата, може да се каже, че спортните ни медии са на едно добро ниво.
Разбира се, не всички ...
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
За мачове,които си струва всички давахме и ще даваме! И в чужбина ходихме с пари на кредит. Но да ми обясняват в ГОНГ как с парите от билетите щели да спечелят едни пари собствениците на ЦСКА,примерно, и да задържат с тях Мораес,айде не нам! Кой вярва на хора,които през ден са пълнили и пълнят криминалните хроники! АД-тата -клубове,тая частна собственост,която я измислиха Вальо Михов и Лафчис ,майката разгони на футбола ни! Собственик на "Левски",на ЦСКА,на Славия,на "Ботев",на ЛОКОТАТА....Това е безумие! БЕ-ЗУ-МИЕ! Финансовото състояние на поредната мутра със заменките и кражбите да определя живота на мечтите на хората!!! Това трябва да спре! Навсякъде има президенти на клубове,но има и акции на борсата и думата има и обществото! Тука криминална песен! Е докога! И докато медиите не се вземат в ръце и да питат хората,а не властта ,нищо добро не ни чака!
Върни се в “Футбол - България”