az li se napih ili na6te sa mnogo zle ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

cskaole

Re: az li se napih ili na6te sa mnogo zle ?

Мнениеот cskaole » 19 сеп 2008 12:19

lilweezy написа:
Ааа, не знам. Щом казваш, че е така, явно ти ги носиш турските анцузи и ги познаваш. Аз съм си фен на Nike и Lotto и си ги купувам от такива магазини, в каквито те е страх да влезнеш, че получаваш световъртеж от цените. Пък и повечето са около бул. Витоша, а ти даже и не го знаеш къде се намира, предполагам... :D

Пич не се прави на мноо готин щот ми е писнало да се занимавам с такива като тебе.Свиня тъпа!

Хахаха, ти с такива като мен въобще няма как да се занимаваш, защото тези като мен, с такива като теб изобщо не контактуват. Просто няма допирни точки. Доста си ни под-нивото във всяко едно отношение, че да се принизяваме да комуникираме с такива като теб, селчо :D

Потребителски аватар
-Ицо-
Контакти:

Мнениеот -Ицо- » 19 сеп 2008 13:49

Имах възможност да гледам само мача на Литекс, и смея да заявя, че ако това беше олицетворение на кризата в българския футбол, то нека сме в криза.Гледах и последните няколко по-интерсни мача(Литекс - Ботев, Левски - Черно Море, ЦСКА - Славия), и също съм приятно изненадан от тази "толкова слаба година" за нашето първенство.Естествено, аз съм тъп провинциалист и не вдявам нищо от футбол, сигурно поради тази причина говоря такива небивалици.Но поне намирам някакво удоволствие в това недоразумение, неречено Български Спорт.

П.П. За пича, който е толкова горд, че е "4-то поколение родом от София": Имам съмнителната привилегия да познавам хора от доста различни крайща на България и смея да заявя, че столичани масово са по-големи селяци и от жителите на "Горно-нанадолнище"(разбира се, има и изключения).Няма по-противен град с по-глупави, ограничени и себевлюбени жители.Но както казах - всяко правило има изключения, така че по-добре се замисли какъв си, а не от къде си или от къде са родителите ти.
"Some folks are wise and some are otherwise"

Потребителски аватар
lilweezy
Контакти:

Мнениеот lilweezy » 19 сеп 2008 14:06

П.П. За пича, който е толкова горд, че е "4-то поколение родом от София": Имам съмнителната привилегия да познавам хора от доста различни крайща на България и смея да заявя, че столичани масово са по-големи селяци и от жителите на "Горно-нанадолнище"(разбира се, има и изключения).Няма по-противен град с по-глупави, ограничени и себевлюбени жители.Но както казах - всяко правило има изключения, така че по-добре се замисли какъв си, а не от къде си или от къде са родителите ти.

Пич гледай сега повечето софиянци реално не са родени в София.Не искам да обиждам никой като се гордея, че съм от София, но чорбарчето което ме нарича селчо си няма на представа с кого разговаря и си мисли, че като живее в София е супер готин и отворен.А иначе естествено, че повечето хора тук са голями селяци, но нали разбираш тук са полвината жители на България... :shock: Wtf...Как няма да има селяни като всички се бутат в столицата, разбира се има и изключения.В смисъл има и хора от провинцията които са горди че живеят на родното си място.Айде, че трябва да тръгвам...
PEACE ;)
ЛЕВСКИ,ТИ СИ ВСИЧКО ЗА НAС!

Потребителски аватар
-Ицо-
Контакти:

Мнениеот -Ицо- » 19 сеп 2008 14:30

Offtopic: Критиката ми не беше насочена толкова конкретно към теб, колкото към цялото това отношение София - Останалата част от България.Не изчетох целия ви спор, вярвам, че не съм пропуснал кой знае какво.Но самия факт че се стига до "Аз съм от София, а ти си от село" ме дразни.Прав си, всички се бутат в София(половината население на България е малко пресилено, но наистина са доста), но това не значи, че всички са пропаднали селяндури или страшно ерудирани професори.За това казвам, че е важно не от къде е човека с/у теб, а какъв е.Айде, мир да е ;)
"Some folks are wise and some are otherwise"

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 20 сеп 2008 00:54

lilweezy написа:
Ааа, не знам. Щом казваш, че е така, явно ти ги носиш турските анцузи и ги познаваш. Аз съм си фен на Nike и Lotto и си ги купувам от такива магазини, в каквито те е страх да влезнеш, че получаваш световъртеж от цените. Пък и повечето са около бул. Витоша, а ти даже и не го знаеш къде се намира, предполагам... :D

Пич не се прави на мноо готин щот ми е писнало да се занимавам с такива като тебе.Свиня тъпа!
ПС:Продължаваш да си много оригинален..направо ме разбиваш :lol: :lol:

Типичен нагъл и мазен селендур! Отивай да пасеш говедата бе сельо!Щом си от Уефски си ясен като бял ден, както го пише по колите СО!

Върни се в “Футбол - България”