Прокуратурата внесе дело срещу Боре Александров за уреждане

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Прокуратурата внесе дело срещу Боре Александров за уреждане

Мнениеот msm » 19 сеп 2008 16:08

Софийска градска прокуратура е повдигнала обвинение срещу председателя на Съдийската комисия към Български футболен съюз (БФС) Борислав Александров, съобщава агенция "Фокус", цитирайки заместник-градският прокурор на София Роман Василев. Според прокуратурата Александров е уреждал мачове.

Както знаете, отстраненият шеф на съдиите е в епицентъра на огромния корупционен скандал в съдийството, започнато от рефера Христо Ристосков, който разполагал с компрометиращи аудио и видео записи срещу него и още няколко души.

В кампанията се включиха още и тримата отстранени съдии Димитър Димитров-Kаубоя, Момчил Врайков и Красимир Йосифов, които впоследствие оттеглиха подкрепата си към Ристосков.

Потребителски аватар
nikola28

Re: Прокуратурата внесе дело срещу Боре Александров за уреждане

Мнениеот nikola28 » 19 сеп 2008 16:14

msm написа:Софийска градска прокуратура е повдигнала обвинение срещу председателя на Съдийската комисия към Български футболен съюз (БФС) Борислав Александров, съобщава агенция "Фокус", цитирайки заместник-градският прокурор на София Роман Василев. Според прокуратурата Александров е уреждал мачове.

Както знаете, отстраненият шеф на съдиите е в епицентъра на огромния корупционен скандал в съдийството, започнато от рефера Христо Ристосков, който разполагал с компрометиращи аудио и видео записи срещу него и още няколко души.

В кампанията се включиха още и тримата отстранени съдии Димитър Димитров-Kаубоя, Момчил Врайков и Красимир Йосифов, които впоследствие оттеглиха подкрепата си към Ристосков.

Отсега ти казвам ,че нищо няма да стане,ще си плати и пак ще се измъкне копелето. Те хората го нарочили ама не само той е виновен човека.Всички в БФС трябва да си подадат оставките и на тяхно място да дойдат хора които милеят за футбола,но надали ще стане там си правят далаверите и не ги интересува какво става,така че.................... все ми я тая вече ако ще и да го обесят не ми пука :)
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 19 сеп 2008 16:27

nikola28 написа: Отсега ти казвам ,че нищо няма да стане,ще си плати и пак ще се измъкне копелето. Те хората го нарочили ама не само той е виновен човека.Всички в БФС трябва да си подадат оставките и на тяхно място да дойдат хора които милеят за футбола,но надали ще стане там си правят далаверите и не ги интересува какво става,така че.................... все ми я тая вече ако ще и да го обесят не ми пука :)

Въобще не ми пука за него, и какво ще го правят. Надеждата ми е, да го накарат да се разприказва и да разкрие забуленият в корупция български футбол. Все трябва да излезе нещо. Тогава ще има много по-голяма възможност, мръстниците да се изметат от меките кресла.

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 19 сеп 2008 16:48

Този трябва да го убият с песници. Помня го като съдия още - голям боклук беше и тогава. Беше полковник от милицията и се гавреше с провинциалните играчи щото си знаеше че е безнаказан.

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мнениеот iskren » 19 сеп 2008 17:08

Всичко това е цирк за пред хората!Този идиот вчера на мача в Ловеч предвождаше съдиите, а уж е отстранен!
Батков вън от ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 20 сеп 2008 00:47

urbano написа:Този трябва да го убият с песници. Помня го като съдия още - голям боклук беше и тогава. Беше полковник от милицията и се гавреше с провинциалните играчи щото си знаеше че е безнаказан.

Че те и сега са си същите Уефски-Спартак(МВР) нищо не се е променило!Това са най изстрадалия отбор на МВР,просто да не повярваш!

Върни се в “Футбол - България”