Левски-Отново евробоеца на БГ!!!
Вече ми е ясно защо ни е на такова дередже футбола...
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Левски-Отново евробоеца на БГ!!!
yasennn написа:абе гледаи кои ще продалжи недеи ми говори глупости какво му е на равния бре това е футбол Олимпиакос с таа селекция като паднаха от анортозис и каунас като отстрани шотланците апоел никозия като отстрани цървена звезда и ко просто футбола вече няма слаби отбори даже и люксенбурк го доказа като би швеицарците...
Talic написа:Единствените евробоици тази година са Левски и Черно Море ! Никакъв евроборец не е Левски !
POPCORN написа:значи ако сте малко по информирани ще видите че дори че ЦСКА не очаства са по-напреде от Левски в класацията.Фена от перник е прав.е заради такива тъпаци където мислят че левски е направил нещо голямо затова сме на това дередже!Това ли вие е големия успех бе , където 20 мин пред края се пазите да не ви вкрат гоал.гоал от жилина...сини идиоти върнете се в реалноста нямате победа от 12-13 мача и ми говорите за евробоици!Това ви е оправданието са нали: АМА ВИЕ НАЛИ НЕ ИГРАЕТЕ..хахах еми не играеме ама гледаме вашето падение...и най-накрая се окаже че не Томов е толкова виновен за колкото го мислиха всички, и ако се докаже ,че са ни взели лиценза без да имат право.. направооооо с Боби и вас и да ви закриват.......сини смешници!
antonis написа:hahahahha kade sa vi evro pobedite be idioti rogati!!!
dimobs написа:А при вас играчите са виновни, че правите държавата ни за смях.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта