Коефициенти за нов шампион за сезон 2012/2013
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Коефициенти за нов шампион за сезон 2012/2013
Догодина по това време шампиона ще е от София /надявам се да е Левски/ та ако искаш да печелиш ръгаш на Левски и ЦСКА равни суми и имаш 25% печалба. Четвърта суха година няма да има, ако ще и извън терена да се реши първенството.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

Съвсем нормално е в Ботев да има еуфория, вижда се, че в клуба се работи здраво, не само по селекцията, но и по стадиона, базата, ДЮШ, все предпоставки, че един ден клуба ще бъде в челните места на класирането. Рано или късно успехите ще дойдат, може и да не стане от първият сезон, но след 2-3 години определено Ботев ще се завърне там където му е мястото и то е далеч от изпадащите!
В момента само 3 тима работят наистина по селекциите си(Ботев, Левски и Лудогорец), всички останали се носят някак си по течението, това също е предпоставка феновете на Ботев да таят макар и илюзорни блянове за титла още първия сезон след завръщането си в "елита".
е, повечето гледат на нещата по- трезво, но от друга страна какъв фен си ако не мислеш че отбора ти е най-великия. Иначе мисля че Ботев ще завърши пред Славия, Локо Сф и Черно Море
недейте да дразните лъва.нека животинските фенове знаят ,че стига да поискаме ще сме шампиони.черноморец и литекс ще играят изцяло за нас,отделно миньоро и лудогорец играят анти-софия и при пряк сблъсък с хартиените грандове и те ще ни бутнат едно рамо.а и тази година много по трудно ще върви схемата-отбора х ляга на левски,но за сметка на това си взима точките от славия,аналогично е и за цска и локо сф.пак повтарям,че титлата следващия сезон е най-лесното нещо за Ботев,философията на нашия отбор обаче винаги е била не титлата ,а красивата игра,всеки фен предпочита да вкараме 90 гола и да атакуваме 90 минути всеки мач вместо няква смешна тенекиена купа
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата
-
150 х 81 = 12 150 ... вкарани са вече ... айде да идва краят на първенството ,че ми се ходи с Николета на Бора Бора.
nikullas написа:недейте да дразните лъва.нека животинските фенове знаят ,че стига да поискаме ще сме шампиони.черноморец и литекс ще играят изцяло за нас,отделно миньоро и лудогорец играят анти-софия и при пряк сблъсък с хартиените грандове и те ще ни бутнат едно рамо.а и тази година много по трудно ще върви схемата-отбора х ляга на левски,но за сметка на това си взима точките от славия,аналогично е и за цска и локо сф.пак повтарям,че титлата следващия сезон е най-лесното нещо за Ботев,философията на нашия отбор обаче винаги е била не титлата ,а красивата игра,всеки фен предпочита да вкараме 90 гола и да атакуваме 90 минути всеки мач вместо няква смешна тенекиена купа
1: Ботевист съм.
2: Как ви раждат такива болни мисли вашите мозъци. Тоя бил анти-София, другия щял да играе за нас, 3-тия ей така ще реши да не играе.
Лично мнение е че следващия сезон ще бъде МНОГО оспорван, може би най-оспорвания сезон от много време. Лудогорец, Левски и ЦСКА ще се борят за титлите. Ние се върнахме там където трябва и съм убеден, че няма да се даваме без бой (засега всичко върви супер и кой знае, всеки от нас тайно се надява за нещо голямо, но и всеки знае, че трябва време за всичко, което сме тръгнали да правим). Етър също градят добър отбор. Черноморец, с новите шефове, може да излъже всички. Славия ще се опитат да се представят на висота за 100 годишнината. Локо ПД, там нз кво ще става. Но нещо ме кара да мисля, че може да чакаме изненади от тях. Литекс, въпреки че са в криза, ще се представят достойно. Берое не ги знам кво става. Другото е пълнеж

Дано не съм Ви отекчил :D
Към момента Лудогорец е с най-големи шансове,всичко останало към момента си е чисто гадаене.
Нека видим как ще тръгнем НИЕ(Ботев),после да видим как ще се напаснат в Левски,ще имат ли Черноморец финансово спокойствие,как ще стартират Литекс и ЦСКА...изобщо очертава се интересно първенство с много неясноти,като минат първите 5-6 кръга ще се види кой с какво разполага и как се представя.Пък и все още не е приключила селекцията,може да има и изненади...
Нека видим как ще тръгнем НИЕ(Ботев),после да видим как ще се напаснат в Левски,ще имат ли Черноморец финансово спокойствие,как ще стартират Литекс и ЦСКА...изобщо очертава се интересно първенство с много неясноти,като минат първите 5-6 кръга ще се види кой с какво разполага и как се представя.Пък и все още не е приключила селекцията,може да има и изненади...
Един е Ботев!
берое са пътници
Еее, а по-скромно де! Има още сума време до началото на първенството, а тука вече си разделихте купите и медалите, че и определихте кой ще изпада и кой не... Само да не стане така, че някой от определените като "пътници" "пълнеж" и т.н. да не объркат сметките на някой фаворит...
Lyubaka01 написа:Еее, а по-скромно де! Има още сума време до началото на първенството, а тука вече си разделихте купите и медалите, че и определихте кой ще изпада и кой не... Само да не стане така, че някой от определените като "пътници" "пълнеж" и т.н. да не объркат сметките на някой фаворит...
принципно си прав, но колкото и изненади да има все пак логиката ще победи
Така е. И все пак ако логиката винаги побеждаваше, всичките букита щяха да фалират...
Върни се в “Футбол - България”