Премиерът открива „Гнездо на орли”, играе срещу Лудогорец

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

houltche
Контакти:

Re: Срамото, срамота и пак срамота - и не само, а и е подсъдно.

Мнениеот houltche » 21 юни 2012 11:39

Странджата написа:Ако някой тука нарече премиера тиква, следващата сутрин ще бъде изправен пред съда. Между другото той не пропуска да си направи пиар, като играе футбол. Благотворителни мачове играе всеки, който може. А тези, които се възмущават, нека най-напред да си помислят защо англиския премиер наричат по име и фамилия, испанския също не назовават с обидни прякори, а за българския пишат като за кварталния пияница! Той е премиер на същата тяхна България, пред която те уж се кълнат, той е избран от същия този народ, сред който живеят и те! Демокрацията трябва да е уважава, иначе няма да има демокрация, а ще е като у нас - едните избират, а другите, ако са по-малко - крещят - у-у-у-у .... и псуват. А после - кога ще се оправим. Ами когато си припомним Левски и думите му за нашите кривици ...И започнем сами себе си да уважаваме ...

Тука се появиха писачите и фенчетата на Борисов. Нито съм гласувал за него и никога няма да гласувам за човек с неясно минало.

Iv4o88
Контакти:

Re: Срамото, срамота и пак срамота

Мнениеот Iv4o88 » 21 юни 2012 11:46

houltche написа:Макар, че мача се води благотворителен, нека да го оплюем...Кой ли пък ви обръща вече внимание!? :oops: :oops:

Какъв благотворителен е този мач бе. Това си е просто PR до дъното на земята. Виж те Барса, Реал, Челси как си правят благотворителните мачове.[/quote]
Aбе много злоба има при вас бе!!!! Срамно било.Срамно е да седиш у вас пред компютъра и да мислиш кой е поредния световен заговор срещу твоя отбор и да пускаш малоумни теми.Хората ще отидат ще изпотят фланелките ще се съберат пари за благотворителност и до там.Едните са шампиони и носители на купата на България другите са носители на купата на аматьорите на България.И ако Бойко искаше да си прави ПР нямаше да играе в аматьорския Витоша Бистрица.Човека си потдържа форма там защото обича футбола.Плюс това той не участва в много от мачовете им.
П.П. Ключ за темата[/quote]

Абе капут знаем, че си фен на мутрата Борисов. Вече няма ленти за рязане и започна да се прави на циркаджия.

Благотворителен мач ама на куково лято.[/quote]
Oт един скъсан такъв си се пръкнал ти.Ако тук има модератори би трябвало вече да си получил бан.Дали съм фен на мутрата Борисов или не си е лично моя работа.Дразни ви че някой прави нещо положително за тази страна и дай да го дърпаме на долу.Еми е за това ще си седиш все на дъното един аутсайдер във всеки един аспект на живота...

houltche
Контакти:

Мнениеот houltche » 21 юни 2012 11:47

И ще съм благодарен да получа бан за век и веков.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 21 юни 2012 11:49

Заложеното ни в гените само да се мрази е адски смешно.
Боко не е идеалният премиер и колкото по-скоро се махне от този пост толкова по-добре, но да се виждат само отрицателните неща е адски смешно.
Директно или не помогна на Левски, помогна на Берое, помогна на Ботев, вероятно ще помогне и на други отбори и това е все за спорта и футбола, и тяхното развитие. Дали са PR или не, няма никакво значение.
Младите така или иначе у нас не гласуват, така че хората над 50 години едва ли ги вълнува толкова спорта, че точно чрез него тиквата да печели позиции.

Миналите ненаправиха нищо за спорт - оплюхме ги
Това правителство прави нещо за спорта - оплюваме го

Няма по-точно доказателство, че на нас каквото и да се прави никога не може да ни се угоди.
Изображение

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 21 юни 2012 12:08

Да ви припомня ли нещо??? За да се изиграе този мач премиера трябва да пътува 3 часа натам,два часа да е на стадиона(минимум) и три часа наобратно.И кога му остава време да управлява?? А бе хора,кога вие,дето смятате ББ за земен човек ще си свалите кривите очила? Той не управлява тук,а дерибейства! На вермет Станишко като караше мотори с рокерите го разпъвахте на кръст,а сега един посредствен човек,издигнат по силата на ситуацията и управляващ с Макиавелистични похвати го поставята не пиедестал! Затова БГ няма да я бъде,защото не искаме по-свестен и интелигентен човек( хора) да ни управляват понеже ще се наложи да се равняваме по тях! По-лесно е този,който си го изберем да е от нашата черга и да е на нашата копанка! ББ хал-хабер си няма от държавност,държавническо мислене или начин на администриране! Нямам нищо против личността ББ,даже ми е симпатичен(имал съм лични срещи с него),но нивото му на некомпетентност отдавна е надхвърлено и вече се превръща в социално-икономическо зло.Ако не го виждате значи сте слепи!И наистина не е работа на премиер да играе футбол с масите като ПР. Че да слезе да стриже овце или да пълни колбаси,да прави боза или други подобни! Но тогава имиджа няма да е същия! Пълна нашенска простотия! ББ(Бай Бабаит) ръководи държава без когато и да било да се е подготвял за подобно нещо! Не съм фен на нито една политическа сила защото тук споделям мнението на БГ(Бай Ганю) че и едните и другите са маскари! Не можеш да очакваш от политически сили създадени по нелогичен път да поемат логични ангажименти и да вземат логични решения! В този смисъл не подкрепям ПР-щината на ББ! Quod licet Jovi,non licet bovi! Да не забравяме тази римска максима!

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 21 юни 2012 12:22

И аз не разбирам какво е срамното в случая. Благотворителни мачове се правят навсякъде и никой не гледа кой играе в тях, тъй като те са за забавление или събиране на средства за някаква кауза. Нито съм гласувал за Борисов, нито съм му фен, но наистина има хора които във всяко едно нещо търсят скандала и жълтото.

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 21 юни 2012 12:32

Никой не твърди,че е срамно.Но всяко нещо трябва да е с мярка,а тук тя липсва.

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 21 юни 2012 12:41

Тук някои се държат като селски бабички.Защо да не може Бойко да играе футбол,забрана ли има,конституцията ли забранява премиерът да играе футбол?
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 21 юни 2012 12:41

Пътем докато стигне до Разград да открие базата да мине през Ловеч да закрие всичко там! То бива наглост и популизъм,бива,ама това е вече гнусотия!!!! :(

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 21 юни 2012 12:49

от biso62 на 21 Юни 2012 10:08
Да ви припомня ли нещо??? За да се изиграе този мач премиера трябва да пътува 3 часа натам,два часа да е на стадиона(минимум) и три часа наобратно.И кога му остава време да управлява?? А бе хора,кога вие,дето смятате ББ за земен човек ще си свалите кривите очила? Той не управлява тук,а дерибейства! На вермет Станишко като караше мотори с рокерите го разпъвахте на кръст,а сега един посредствен човек,издигнат по силата на ситуацията и управляващ с Макиавелистични похвати го поставята не пиедестал! Затова БГ няма да я бъде,защото не искаме по-свестен и интелигентен човек( хора) да ни управляват понеже ще се наложи да се равняваме по тях! По-лесно е този,който си го изберем да е от нашата черга и да е на нашата копанка! ББ хал-хабер си няма от държавност,държавническо мислене или начин на администриране! Нямам нищо против личността ББ,даже ми е симпатичен(имал съм лични срещи с него),но нивото му на некомпетентност отдавна е надхвърлено и вече се превръща в социално-икономическо зло.Ако не го виждате значи сте слепи!И наистина не е работа на премиер да играе футбол с масите като ПР. Че да слезе да стриже овце или да пълни колбаси,да прави боза или други подобни! Но тогава имиджа няма да е същия! Пълна нашенска простотия! ББ(Бай Бабаит) ръководи държава без когато и да било да се е подготвял за подобно нещо! Не съм фен на нито една политическа сила защото тук споделям мнението на БГ(Бай Ганю) че и едните и другите са маскари! Не можеш да очакваш от политически сили създадени по нелогичен път да поемат логични ангажименти и да вземат логични решения! В този смисъл не подкрепям ПР-щината на ББ! Quod licet Jovi,non licet bovi! Да не забравяме тази римска максима!

Значи на теб ти е харесвал Гоце,с лицемерното си държание,всъщност каквито са и повечето западни държавници.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Върни се в “Футбол - България”