yordanov написа:mormona написа:И каква е разликата ? Като почнат от първи кряг с 4тия в Казахстан или Малта? Така и така бият 2 пъти зимат коефициент и това е. Левски игра с Ливърпул следкато започна още през Юли и се справи.
E, има разлика. Когато за първи път почваш в края на юни, като по това време досега си си мислил за море и жени, а сега трябва да играеш в официални мачове. А и откъде си сигурен, че ще бият и в двата мача. Има подценяване, има черно тото и т. н. Затова хората ги градират отборите и в първи кръг играят най-слабите. Пък и колкото повече мачове - по-малка вероятност за попадане в групите. По-горе дадох пример с Кипър - няма да намериш кипърски отбор в І кръг.
Иначе благодаря за хубавите коментари. Занимавам се с еврофутболна статистика от много години - за собствен кеф. За пръв път пиша по форуми и внимавам какво пиша. Проверил съм го. И го пиша защото смятам, че стигнахме дъното с това 28-място. И се надявам да не го повтаряме. Щото ако го повторим или паднем още по-надолу ще станем съвсем за смях.
Ьбе извиняваи ама що за глупости пишете всъщност? Ние за смях сме станали отдавна... да не ти изброявам примери щото ги знаеш.
Освен това колко по назад колко по напред... това да не е комшииката на задна бе ? Ако си направиш състав и резерви и сичко ти е наред ще стигнеш далеч ако ще да почнеш през Януари квалификации от зона Океания. АПОЕЛ как влезе в ШЛ ? Пилзен? А и Кипър откъде са тръгнали та пример ми даваш с тях.
Първо на първо Кипър на мина отдавна и ще е хубаво да спрем да се удивяваме секи път щом чуем за тях а до го приемем.
И стига с тия дребни сметчици. Амааа тоя е мааалко по силен. Разликата последните години между наще и чуждите е незначителна. Дали е от Чехия или Полша разлика никаква. Наще спечелиха мачове с късмет и някои класен играч и загубиха такива заради същите причине. Толко са изравнени за ШЛ в квалификациите , че ако си нахъсан и имаш шанс ще влезеш. Нали виждаш кои станаха шампиони? АЕЛ ЛИМАСОЛ моляти се. БРАН , Хелзинборг... е каква е точно разликата с Лудогорец? Е ако наще си направят селекция може и да се справят. Ма малко се съмнявам с нападателя на Малта...
Ето това ни е грешката отсега да ти кажа що сме 28ми или 25ти. Аз преди също следях ма вече ми писна... с тия изкецани 1.5, 2.0 на сезон. НО взима се нападател на Малта като имаш Генков като имаш Мицански като имаш Божинов... и твърдиш , че имаш пари. Ловеч зеха двама дървари от 3-4тоа дивизия на Бразилия...
Ето това ни е проблема а не от къде ще тръгнем. Проблема е в главите. Прави се една и съща грешка до 100 и 1 и обратно...