Шеф на Спортист:"Мачът с Ботев не се реши днес на терена.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Re: Шеф на Спортист:"Мачът с Ботев не се реши днес на терена.

Мнениеот Gesha1986 » 30 май 2012 20:24

незнам какво говори и какво не...вече на никого не вярвам дори и истина да се казва...

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 30 май 2012 20:28

BultraStyle написа:
izumrud написа:ясно е , че мача си беше предрешен и го написах поне в 10 форума в 10.00 часа тази сутрин. Няма да поствам линкове, но който разбира нещата, няма какво да се чуди
Доста приятели изкараха пари - едни го играха на твърдо 1, други на 1/1 - първо/краен. Единия беше планирал парите за ремонт на колата, другия за зъболекар. Изобщо ...
още нещо казвам и ме запомнете: като почне новото първенство ще ви казвам уредените мачове на Ботев, само да няма сърдити и триещи. Миналата година казвах уредените на Локо Пд, обаче техния модератор ме блокира...какво да правя!?
уточнявам - не съм от Пд и не съм от тези отбори

Що не заложи някоя друга хилядарка бе колега :) ?

200 лева заложих на 1,50 в bet365 - но бях в движение, един приятел ми ги пусна (за победа в редовното време). Иначе щях да си вкарам повече в моята сметка и поне 400-500 щях да блъсна. Но ни чака благодатно първенство, колега. Затова съм спокоен..А ти като видиш, че съдията Ивайло Стоянов от Петрич има назначение за мач на Ботев и спи в Кабаков, не се колебай също така

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 30 май 2012 20:30

izumrud написа:
BultraStyle написа:
izumrud написа:ясно е , че мача си беше предрешен и го написах поне в 10 форума в 10.00 часа тази сутрин. Няма да поствам линкове, но който разбира нещата, няма какво да се чуди
Доста приятели изкараха пари - едни го играха на твърдо 1, други на 1/1 - първо/краен. Единия беше планирал парите за ремонт на колата, другия за зъболекар. Изобщо ...
още нещо казвам и ме запомнете: като почне новото първенство ще ви казвам уредените мачове на Ботев, само да няма сърдити и триещи. Миналата година казвах уредените на Локо Пд, обаче техния модератор ме блокира...какво да правя!?

Що не заложи някоя друга хилядарка бе колега :) ?

200 лева заложих на 1,50 в bet365 - но бях в движение, един приятел ми ги пусна (за победа в редовното време). Иначе щях да си вкарам повече в моята сметка и поне 400-500 щях да блъсна. Но ни чака благодатно първенство, колега. Затова съм спокоен..А ти като видиш, че съдията Ивайло Стоянов от Петрич има назначение за мач на Ботев и спи в Кабаков, не се колебай също така

Мисля да напусна работа и да издържам семейството с прогнози :) голям си .

batamata
Контакти:

Мнениеот batamata » 30 май 2012 20:35

След като прочетох горенаписаното се чувствам ужасно и няма да мога да се зарадвам на завръщането на любимия ми отбор сред елита!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 май 2012 20:43

А стига е, кой не го знаеше това :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
the priceless
Контакти:

Мнениеот the priceless » 30 май 2012 20:50

Отивам да си взема един шоколад Своге с лешници и стафиди. :lol:
БОТЕВ Е СИМВОЛЪТ НА ПЛОВДИВ
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 30 май 2012 20:51

Всичко се връща ! Да си ядат шоколада и да излизат от селото си !

БПФК
Контакти:

Мнениеот БПФК » 30 май 2012 21:23

след мача всички се оказа, че знаели :) :)
100!!!
[wrapimg=]http://i47.tinypic.com/k388oz.jpg[/wrapimg]
тук фотошоп няма!!!

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 30 май 2012 21:33

Много злобно и завистливо племе е тва бълагрина :oops: И като си се оакал винаги другият ти е виновен :oops:

А това че най-силният играч на Спортист е на нивото на най-слабата резерва на Ботев кой ти гледа братче :evil:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
GR190276
Контакти:

Мнениеот GR190276 » 30 май 2012 21:35

Так ли бе отворен? Я ми кажи при коефициент 1.30 за единица, какви точно пари се изкарват!!!!! Не сте добре! Честна дума! Приятелят ти ще си жертва една кола, за да спечели за ремонт? Айде скрийте се вече, жалки сте!
ИзображениеИзображение

Върни се в “Футбол - България”