Как се спират инвеститорите на АРМИЯТА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Как се спират инвеститорите на АРМИЯТА

Мнениеот obi4am_pirin » 30 май 2012 13:04

Според мен ГГ се опита да изгради положително обществено мнение и подкрепа сред голяма част от обществото пускайки информацията за интереса му към ЦСКА
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

ombre13
Контакти:

Мнениеот ombre13 » 30 май 2012 13:16

От снощи броя часовете и чакам някой розов да наддаде поредния вой, че вселената пак тях е :roll: ... прецакала.

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 30 май 2012 13:18

Другари какво направихме, как не ни е срам, съсипахме толкова футболни отбори, а сега съсипахме и човека който ни желаеше от няколко години. "ПАДНА ДРУГАРЯ, В СМЪРТЕН БОЙ, ЗА ДА ИЗГРЕЕ И СТАНЕ ТОЙ, МАЛКА ЧЕРВЕНА ЗВЕЗДА!!!

ПС: Съжалявам за иронията, но темата си я заслужава. Хайде поне за ден два да се спрем да пишем глупости. Седмица наред слагаме тигана, а колегата забравил да купи риба, бива ли така. Каквото има да става ще става, вчера, днес или утре ЦСКА винаги ще го има докато ни има и нас ФЕНОВЕТЕ. САМО ЦСКА
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 30 май 2012 13:24

Какво стана с протеста пред парламента в подкрепа на Гришата? :lol: :lol: :lol:
След няколко часа ще мина от там да видя дали има армия червени фенове с пушки и автомати готови за преврат и гражданска война! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 30 май 2012 13:40

Жозе Моуриньо написа:Пълна простотия е това мнение .

Така е колега простотия е, всичко което се написа и из коментира за клуба ЦСКА, простотия е че министъра Тотю Младенов говори за смъртността в България все едно преизпълнява норма, простотия е че оня умник министъра на просветата ще оценява само тези деца в Перник които са останали в класните стаи по време на земетресението, останалите уплашени деца излезли извън сградата и не посмели да се върнат обратно ще бъдат оценявани на есен, понеже не можел вече да отменя матурата...............
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 30 май 2012 13:47

florentin_petre написа:
Жозе Моуриньо написа:Пълна простотия е това мнение .

Така е колега простотия е, всичко което се написа и из коментира за клуба ЦСКА, простотия е че министъра Тотю Младенов говори за смъртността в България все едно преизпълнява норма, простотия е че оня умник министъра на просветата ще оценява само тези деца в Перник които са останали в класните стаи по време на земетресението, останалите уплашени деца излезли извън сградата и не посмели да се върнат обратно ще бъдат оценявани на есен, понеже не можел вече да отменя матурата...............

Простотията я създават журналистите и по точно платените драскачи които пишат за някакви конспирации , някак не е реално да си мислите ,че всяко заседание на кабинета започва с точка 1 -Как да прецакаме отбора на ЦСКА. Цяла пролет слушаме подобни малоумщини, и то в крайна сметка ставате само за ташак в такъв момент.

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 30 май 2012 13:50

Theos написа:Какво стана с протеста пред парламента в подкрепа на Гришата? :lol: :lol: :lol:
След няколко часа ще мина от там да видя дали има армия червени фенове с пушки и автомати готови за преврат и гражданска война! :lol: :lol: :lol:

Нали и червените другари преди време казваха: Тази власт с кръв сме я взели, с кръв ще я дадем! :lol: :lol: :lol:
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 30 май 2012 14:25

Александър Томов: В ЦСКА е необходим нов мощен акционер
Сря, 2012-05-30
Никой не трябва да се заблуждава, че такъв клуб е лесен за издръжка

Бившият президент на ЦСКА Александър Томов даде интервю пред “Тема Спорт”, в което коментира евентуалните промени във властта на клуба. Той не пропусна за пореден път да сподели своето мнение за сегашните собственици на армейците, както и за изпуснатата титла. Ето какво каза Александър Томов пред спортен всекидневник номер 1:

Г-н Томов, как ще коментираме завършилото преди седмица първенство?
- Разбира се, че първо трябва да поздравя новия шампион на България. Безпрецедентен успех на Лудогорец. В дебютния си сезон те едновременно взеха Купата на България и титлата. Това е единственият случай в цялата ни футболна история, в който един отбор прави подобен невероятен скок в развитието си. Изключително рядък случай, дори в световен мащаб. Трябва да се поздравят Ивайло Петев, Кирил Домусчиев и всички футболисти на Лудогорец.

А, защо ЦСКА не успя да се окичи със златните медали?
- Въпреки негативния развой за ЦСКА в последните срещи от първенството, мисля че Стойчо Младенов и момчетата му абсолютно заслужено трябва да бъдат поздравени. Те започнаха под нулата през пролетта. Ако Младенов не се беше върнал на треньорския пост, вероятно ЦСКА можеше и да не се класира за европейските клубни турнири. Така, че второто място е голям успех. Въпреки това аз съжалявам, че клубът пропусна отличен шанс да спечели титлата на България.

Всичко бе на
една греда
разстояние.

Във феновете на отбора остана горчилката от изгубената огромна преднина на върха в класирането. Защо според вас се получи този крах след вечното дерби с Левски?
- Аз разбира се имам своите подозрения, но тъй като съм сериозен човек няма да кажа нищо. Не може на шампионски мач, какъвто беше в този в Разград, да ги няма президентите на ЦСКА - Димитър Борисов и Иво Иванов. Не може на такъв двубой да го няма президентът на БФС Борислав Михайлов, който да връчи купата. Просто тези задкулисни игри, които са обидни за всички, продължават. Не ми се иска да коментирам мачовете с Миньор (Перник) и Литекс. Само ще задам няколко въпроса. Защо ЦСКА пропиля цялото първо полувреме срещу Лудогорец? Защо Мораес игра толкова неактивно в Разград? Защо футболистите на ЦСКА се събудиха чак, когато мачът вече бе свършил?

Мачът с Миньор (Перник) ли се оказа камъчето, което препъна ЦСКА към титлата?
- Има много неща около мача с Миньор, но вече е късно да се връщаме към тях. Страната има шампион и за съжаление на половин България той не е ЦСКА. ЦСКА пък пропусна за 4-и път след моето напускане да вземе шампионска титла, което не подхожда на клуба. Очевидно за това има някакви сериозни причини. За мен тази година
-
- ЦСКА беше
- истинският
- шампион.

-
- Въпреки, че първенството бе загубено още по средата на сезона с разпродажбата на ключовите футболисти (б.а. – Зику, Платини, Делев и Нелсън). След това отборът направи скок благодарение на силния треньор Стойчо Младенов и на младите футболисти. Но очевидно нещо не стигна накрая. Жалко е защото любимият спорт на толкова българи продължава да бъде отхвърлян по един непочтен начин. В крайна сметка да се надяваме, че с такива нови явления като Лудогорец и с едно пробуждане на т.нар. грандове, нещата ще се стабилизират.

Как ще коментирате последните горещи новини около клуба и по-точно възможността Гриша Ганчев да се сдобие с контролен пакет акции?
- Аз не бива да говоря нищо по тази тема, защото не съм в ЦСКА. Не съм акционер, а и никога не съм бил. Нека сегашните собственици да си преценяват. Но от това, което виждам в ЦСКА, съм убеден, че на клуба е нужен нов сериозен акционер. Искам да кажа, че на отбора е необходима сума от порядъка на 5-6 млн. лева на година. Когато аз се ангажирах с ЦСКА, го направих по молба на Прамод Митал. Не защото той се ангажира с тази сума. В момента, в който той си тръгна или по-точно го изгониха от клуба (б.а. – според Томов, Прамод Митал и брат му са били изгонени от България от българската мафия), казах честно, че ни трябва нов инвеститор.

Какво ще посъветвате тогава настоящите собственици на клуба?
- Ако не могат да финансират клуба и не могат да поддържат едно поне прилично спортно-техническо равнище, то трябва
-
- да излезнат и
- да кажат –
- не можем.
-
- Аз съм сигурен, че ще се намери инвеститор, ако разбира се в ЦСКА няма съществени дългове. Когато “Титан” поеха клуба, аз показах документи, че нямахме 1 лев задължения. Сега те трябва да постъпят по същия начин. Ако Гриша Ганчев реши да влезе в ЦСКА, и гарантира сумата от 5-6 млн. лева, то клубът спокойно може да се бори за шампионска титла през следващия сезон. Защото ако ЦСКА продължи да остава без шампионска титла, ще загуби голяма част от феновете си.

Да, но на няколко пъти Ганчев уж бе пред завръщане в ЦСКА, а накрая нещата не се получаваха.
- Не е лека ситуацията около Ганчев. Определено не му е лесно в последните месеци. Никой не трябва да се заблуждава, че клубове като ЦСКА и Левски са лесни за издръжка. Аз затова в началото имах такова великодушно отношение към “Титан”, защото трябва да се благодари на хората, които се заемат с издръжката на футболен клуб. Но когато поемеш нещо и не го направиш както трябва, когато заблудиш феновете и хората около себе си, нещата наистина са лоши. Още повече, че ЦСКА продължава да работи в едно трудно обкръжение от футболния съюз.

А поемането на президентския пост от Христо Стоичков, резонно ли е?
- Не мога да коментирам неща, които не са потвърдени. Преди всичко трябва да се разбере дали ще има нов инвеститор в ЦСКА. Когато се реши това нещо, ще започнем да обсъждаме. Аз съм казал моето отношение. Ицо винаги е бил знаме, което е гордост за България. От където и да погледнем, той си остава носителят на Златната топка. Всички неща от тази гледна точка са добри. Но както сега хвалим поколението от 94-а година, после ги сриваме. Така, че няма вечни лаври.
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 30 май 2012 14:34

Това интервю на Лупи направо ми вдигна настроението, все едно прочетох вестник Стършел, толкова хумор и забава има в него :lol:

Когато “Титан” поеха клуба, аз показах документи, че нямахме 1 лев задължения.

Култово просто!

Върни се в “Футбол - България”