Честито на всички, които по някакъв начин симпатизират ма този клуб. Стъпка по стъпка отбора се връща там където му е мястото.
Сега най-важното е да се оправи стадиона, че днес на стадиона в Левски тревата беше в по-добро състояние. Трибуни, съблекални и т.н. въобще не искам да коментирам, че ми става зле. Успех в Б група и наздраве на всички синьо-бели фенове
СПАРТАК ПЛЕВЕН се завърна при професионалистите!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: СПАРТАК ПЛЕВЕН се завърна при професионалистите!
След батака с Локо Мездра не ми е много ясно какво ще правят в Б група, още повече с боклуци като Иван Динов - изпечен мошенник, тепърва ще му сърбат попарата!
Ами честито на д'ге-тата! При отнети 6 точки на Мездра (почти няма клуб, който да е напълно изряден откъм плащания, но точно Локомотив от северозападнала България е трън в очите на УЕФА) и при "правилно" свирене и ръкомахане на байрактарите в директния мач как няма да се въздигнат! Да са живи и здрави! Както се пееше в песента на Eruption напред и нагоре!
nomeruno написа:Ами честито на д'ге-тата! При отнети 6 точки на Мездра (почти няма клуб, който да е напълно изряден откъм плащания, но точно Локомотив от северозападнала България е трън в очите на УЕФА) и при "правилно" свирене и ръкомахане на байрактарите в директния мач как няма да се въздигнат! Да са живи и здрави! Както се пееше в песента на Eruption напред и нагоре!
Ти беше ли на мача с Мездра?
violator написа:След батака с Локо Мездра не ми е много ясно какво ще правят в Б група, още повече с боклуци като Иван Динов - изпечен мошенник, тепърва ще му сърбат попарата!
А ти?
- arsenvengerin
- Контакти:
Браво , честито . Крайно време беше , като дете бащами ме водеше да гледам мачовете с Гетов , беше не забравимо.
Обичам Левски
angelov написа:nomeruno написа:Ами честито на д'ге-тата! При отнети 6 точки на Мездра (почти няма клуб, който да е напълно изряден откъм плащания, но точно Локомотив от северозападнала България е трън в очите на УЕФА) и при "правилно" свирене и ръкомахане на байрактарите в директния мач как няма да се въздигнат! Да са живи и здрави! Както се пееше в песента на Eruption напред и нагоре!
Ти беше ли на мача с Мездра?violator написа:След батака с Локо Мездра не ми е много ясно какво ще правят в Б група, още повече с боклуци като Иван Динов - изпечен мошенник, тепърва ще му сърбат попарата!
А ти?
Не, но това което видях от разни видеоклипове ми стига! Нали се сещаш че този така наречен стадион на който играете не може и не би трябвало да получи лиценз за професионален футбол!
Стадион се ремонтира за месеци , а вярна публика се събира с години.
На мач във В група с Мездра имаше 6 000 човека.
С ЦСКА за купата - 15 000.
Не ни мисли, ще се оправим.
На мач във В група с Мездра имаше 6 000 човека.
С ЦСКА за купата - 15 000.
Не ни мисли, ще се оправим.
1 Спартак (Плевен) 30 27 2 1 111:10 83
Хич даже не ви мисля! А стадион се ПРАВИ а не ремонтира за месеци, както го направи Гришата! Въпроса е желание да има, нещо което ме съмнява да го има при Динов!
violator написа:angelov написа:nomeruno написа:Ами честито на д'ге-тата! При отнети 6 точки на Мездра (почти няма клуб, който да е напълно изряден откъм плащания, но точно Локомотив от северозападнала България е трън в очите на УЕФА) и при "правилно" свирене и ръкомахане на байрактарите в директния мач как няма да се въздигнат! Да са живи и здрави! Както се пееше в песента на Eruption напред и нагоре!
Ти беше ли на мача с Мездра?violator написа:След батака с Локо Мездра не ми е много ясно какво ще правят в Б група, още повече с боклуци като Иван Динов - изпечен мошенник, тепърва ще му сърбат попарата!
А ти?
Не, но това което видях от разни видеоклипове ми стига! Нали се сещаш че този така наречен стадион на който играете не може и не би трябвало да получи лиценз за професионален футбол!
Ако прочетеш по-предния ми коментар, ще разбереш какво съм се сетил. Колкото до разните клипове, те не показват абсолютно нищо, нито балтиите на гостите, нито постоянните провокации към публиката, нито побоя на съдийската бригада, нито нищо.
Браво !!! Честото !! Плевен е страхотен град. А и най сладкото е че е за сметка на хванипалциевите от Мездра.
ВЕРНИ ДО ГРОБ !!!!
Върни се в “Футбол - България”