СПАРТАК ПЛЕВЕН се завърна при професионалистите!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Re: СПАРТАК ПЛЕВЕН се завърна при професионалистите!

Мнениеот angelov » 27 май 2012 21:40

Честито на всички, които по някакъв начин симпатизират ма този клуб. Стъпка по стъпка отбора се връща там където му е мястото.
Сега най-важното е да се оправи стадиона, че днес на стадиона в Левски тревата беше в по-добро състояние. Трибуни, съблекални и т.н. въобще не искам да коментирам, че ми става зле. Успех в Б група и наздраве на всички синьо-бели фенове

violator
Контакти:

Мнениеот violator » 27 май 2012 21:43

След батака с Локо Мездра не ми е много ясно какво ще правят в Б група, още повече с боклуци като Иван Динов - изпечен мошенник, тепърва ще му сърбат попарата!

Потребителски аватар
nomeruno
Контакти:

Мнениеот nomeruno » 27 май 2012 21:44

Ами честито на д'ге-тата! При отнети 6 точки на Мездра (почти няма клуб, който да е напълно изряден откъм плащания, но точно Локомотив от северозападнала България е трън в очите на УЕФА) и при "правилно" свирене и ръкомахане на байрактарите в директния мач как няма да се въздигнат! Да са живи и здрави! Както се пееше в песента на Eruption напред и нагоре!

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 27 май 2012 21:46

nomeruno написа:Ами честито на д'ге-тата! При отнети 6 точки на Мездра (почти няма клуб, който да е напълно изряден откъм плащания, но точно Локомотив от северозападнала България е трън в очите на УЕФА) и при "правилно" свирене и ръкомахане на байрактарите в директния мач как няма да се въздигнат! Да са живи и здрави! Както се пееше в песента на Eruption напред и нагоре!

Ти беше ли на мача с Мездра?

violator написа:След батака с Локо Мездра не ми е много ясно какво ще правят в Б група, още повече с боклуци като Иван Динов - изпечен мошенник, тепърва ще му сърбат попарата!

А ти?

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Мнениеот arsenvengerin » 27 май 2012 21:49

Браво , честито . Крайно време беше , като дете бащами ме водеше да гледам мачовете с Гетов , беше не забравимо.
Обичам Левски

violator
Контакти:

Мнениеот violator » 27 май 2012 21:55

angelov написа:
nomeruno написа:Ами честито на д'ге-тата! При отнети 6 точки на Мездра (почти няма клуб, който да е напълно изряден откъм плащания, но точно Локомотив от северозападнала България е трън в очите на УЕФА) и при "правилно" свирене и ръкомахане на байрактарите в директния мач как няма да се въздигнат! Да са живи и здрави! Както се пееше в песента на Eruption напред и нагоре!

violator написа:След батака с Локо Мездра не ми е много ясно какво ще правят в Б група, още повече с боклуци като Иван Динов - изпечен мошенник, тепърва ще му сърбат попарата!

А ти?

Не, но това което видях от разни видеоклипове ми стига! Нали се сещаш че този така наречен стадион на който играете не може и не би трябвало да получи лиценз за професионален футбол!

Потребителски аватар
Enter
Контакти:

Мнениеот Enter » 27 май 2012 22:02

Стадион се ремонтира за месеци , а вярна публика се събира с години.
На мач във В група с Мездра имаше 6 000 човека.
С ЦСКА за купата - 15 000.
Не ни мисли, ще се оправим.
1 Спартак (Плевен) 30 27 2 1 111:10 83

violator
Контакти:

Мнениеот violator » 27 май 2012 22:05

Хич даже не ви мисля! А стадион се ПРАВИ а не ремонтира за месеци, както го направи Гришата! Въпроса е желание да има, нещо което ме съмнява да го има при Динов!

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 27 май 2012 22:09

violator написа:
angelov написа:

А ти?

Не, но това което видях от разни видеоклипове ми стига! Нали се сещаш че този така наречен стадион на който играете не може и не би трябвало да получи лиценз за професионален футбол!

Ако прочетеш по-предния ми коментар, ще разбереш какво съм се сетил. Колкото до разните клипове, те не показват абсолютно нищо, нито балтиите на гостите, нито постоянните провокации към публиката, нито побоя на съдийската бригада, нито нищо.

Потребителски аватар
nedev30
Контакти:

Мнениеот nedev30 » 27 май 2012 22:15

Браво !!! Честото !! Плевен е страхотен град. А и най сладкото е че е за сметка на хванипалциевите от Мездра.
ВЕРНИ ДО ГРОБ !!!!

Върни се в “Футбол - България”