Morgause написа:Толкова съм разочарован, че въобще не си представям какъв бой ще ядем и тази година в Европа. Честитя титлата на Лудогорец, но и вашата съдба ще бъде същата като на Ловеч. В България има 2 отбора - ЦСКА и Левски.
+1
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Morgause написа:Толкова съм разочарован, че въобще не си представям какъв бой ще ядем и тази година в Европа. Честитя титлата на Лудогорец, но и вашата съдба ще бъде същата като на Ловеч. В България има 2 отбора - ЦСКА и Левски.
unist_gp написа:Пожелавам и на 4-те български отбора да отпаднат още през август, без да вкарат гол и собствениците им да си го изкарат на платените журналисти. Пожелавам да закрият цялата Ъ група и всички свързани покрай този цирк да отиват да си изкарват почтено парите на магистралата. Тази гавра с Черноморец този сезон ме накара да съм НЕбългарин във футбола до края на дните ми.
dunavfc написа:Черноморец пък какви претенции имат към честноста във българският футбо при положение,че ако бяхте си били Локо Сф у дома,сега щяхте да сте в Европа
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта